Ontdek uw nieuwe

Personenauto

Vind uw nieuwe auto

Binnen enkele minuten vrijblijvend uw auto taxeren?

Binnen enkele minuten vrijblijvend uw auto taxeren?

Vind uw nieuwe auto

Op zoek naar een nieuwe auto? Bij Zeeuw & Zeeuw vindt u een uitgebreid aanbod van de nieuwste modellen van toonaangevende automerken, waaronder Renault, Dacia, Kia, Ford, Hyundai, Nissan, Mitsubishi, en Suzuki. Of u nu interesse heeft in het kopen, leasen of financieren van uw volgende voertuig, wij bieden diverse flexibele opties om aan uw behoeften te voldoen. Van private lease tot zakelijke lease en op maat gemaakte financieringsplannen, ontdek alle mogelijkheden bij Zeeuw & Zeeuw. Start hier uw reis naar de perfecte auto.

Loading …
Zeeuw & Zeeuw Achtergrond Afbeelding

Nieuwe Auto Aanschaffen

Na het kiezen van uw ideale auto uit ons uitgebreide assortiment van merken zoals Renault, Dacia, Kia, Ford, Hyundai, Nissan, Mitsubishi, en Suzuki, is de volgende stap het bepalen van de wijze waarop u de auto aanschaft. Ongeacht of u deze privé of zakelijk gaat rijden in uw nieuwe auto bieden we op maat gemaakte oplossingen voor beide opties.

Privé Rijden

Bij particulier gebruik bieden wij natuurlijk de mogelijkheid tot directe aankoop, waarbij u eigenaar wordt van de auto. Daarnaast hebben we ook mogelijkheden om voor een maandbedrag in een nieuwe auto te rijden. Één voorbeeld daarvan is private lease, waarbij u voor een vast maandbedrag zorgeloos rijdt, inclusief onderhoud, verzekering, en wegenbelasting. Private lease is ideaal voor wie duidelijkheid en gemak prefereert, zonder de zorgen van eigendom.
Een andere optie is een financiering. Met een financiering kunt u de kosten van uw nieuwe auto spreiden over een periode die bij u past, waardoor u direct van uw auto kunt genieten zonder eenmalig een groot bedrag te betalen.

Zakelijk Rijden

Bij zakelijk gebruik heeft u bij Zeeuw & Zeeuw de keuze uit operational lease, financial lease of aankoop. Operational lease biedt volledige ontzorging: u rijdt in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand, zonder zorgen over onderhoud of restwaarde. Financial lease is interessant voor ondernemers die de auto op de balans willen hebben en profiteren van fiscale voordelen, zodat u economisch eigenaar wordt van de auto.

Heeft u de mogelijkheid om een een auto van de zaak te zijden, maar heeft u geen invloed op de aanschafwijze van de auto. Ook dan helpen wij u graag, bijvoorbeeld met het berekenen van uw bijtelling.

Zeeuw & Zeeuw Achtergrond Afbeelding