Kernwaarden

Zeeuw & Zeeuw

Ontdek de unieke cultuur en kernwaarden van Zeeuw & Zeeuw, een succesvolle mobiliteitsprovider met 38 vestigingen. Bij Zeeuw & Zeeuw draait alles om onze kernwaarden; Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd, die onze bedrijfscultuur bepalen en resulteren in tevreden klanten. Zeeuw & Zeeuw Maakt je blij!

Zeeuw & Zeeuw: Maakt je blij!

Onze cultuur is een essentieel onderdeel van ons succesverhaal. Wat ooit begon als een bescheiden garage in Delft is uitgegroeid tot een mobiliteitsprovider met 38 vestigingen. Ons team bestaat uit gepassioneerde specialisten die onze kernwaarden omarmen en vol overtuiging uitdragen. Het is daarom van groot belang dat iedereen binnen ons bedrijf begrijpt waarom we de dingen doen zoals we ze doen.

Maar laat één ding duidelijk zijn: bij ons geen nietszeggende missie- en visie-statements. Bij Zeeuw & Zeeuw draait het om vijf krachtige kernwoorden die beschrijven wie we zijn en waar we voor staan: Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Deze kernwoorden verbinden ons als team en bepalen hoe we met elkaar omgaan, en dat straalt af op onze klanten. Ons doel is simpel: Zeeuw & Zeeuw Maakt je blij!

Directie Team Zeeuw & Zeeuw

v.l.n.r. Micha Roco, Max van den Boogaard, Marco Ligtelijn, Michèle Zeeuw, Marie-lise Zeeuw en Jan Hofstede

Achtergrond element

Kernwaarden

Betrokken

Betrokken

Onderscheidend

Onderscheidend

Deskundig

Deskundig

Ambitieus

Ambitieus

Geïnteresseerd

Geïnteresseerd

Maakt je blij!
Achtergrond element

Betrokken

Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we betrokken bij de maatschappij en ondersteunen we verschillende sportclubs, waaronder Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball, Team IKO en de Leiden Marathon. Ook goede doelen zoals Het Vergeten Kind, Stichting Hartekind, Krajicek Foundation en Sunday Foundation kunnen op onze steun rekenen. Maar onze betrokkenheid beperkt zich niet tot deze organisaties. We zijn ook sterk betrokken bij de ontwikkeling en het welzijn van onze collega’s. En natuurlijk zijn we er vooral voor onze klanten. Bij ons kun je rekenen op eerlijkheid, directheid en openheid – eigenschappen die ons typeren als organisatie.

Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketbal

Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we niet alleen gepassioneerd over auto’s, maar ook over sport! Vanuit deze passie zijn we naamsponsor van Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Maar we blijven niet aan de zijlijn staan! Als trotse sponsor van deze club zijn we actief betrokken bij de organisatie van sportevenementen en zorgen we ervoor dat onze klanten de beste ervaring krijgen. Meerdere keren per jaar nodigen we duizenden van onze klanten uit om deel te nemen aan deze spectaculaire sportbelevenis. Bij Zeeuw & Zeeuw geloven we dat sport verbroedert en verbindt en daarom zetten we ons graag in om de sportgemeenschap te ondersteunen.

Leiden Marathon

Leiden Marathon

Zeeuw & Zeeuw is trots om de Leiden Marathon te sponsoren, één van de grotee hardloopevenementen in Nederland. Als sponsor zetten wij ons in voor de gezondheid en vitaliteit van de deelnemers, en om samen sportieve doelen te behalen. Naast het sponsoren van het evenement, ondersteunen wij ook actief ons eigen team van hardlopers die meedoen aan de marathon. Wij kijken uit naar de komende editie en zien graag veel enthousiaste deelnemers aan de start verschijnen.

Schaatsteam IKO

Team IKO

Sport is een belangrijke pijler in het DNA van Zeeuw & Zeeuw. Zo ondersteunen we Team IKO in hun mobiliteit met verschillende voertuigen.

Boek Chief Ouwe Dibbes

Sunday Foundation

Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we trots om de Sunday Foundation te ondersteunen. Deze organisatie zet zich in voor het verbeteren van de levensomstandigheden van kinderen in Sierra Leone.

De Sunday Foundation richt zich op educatie, omdat zij ervan overtuigd zijn dat dit de basis vormt voor een betere toekomst voor deze kinderen. Zo bouwen zij scholen en bieden ze medische zorg en voeding aan. Wij vinden het fantastisch dat we hieraan kunnen meewerken en een steentje te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de levens van deze kinderen.

Achtergrond Element

Onderscheidend

Bij Zeeuw & Zeeuw werken we hard om ons te onderscheiden in de automotive sector. Onze collega’s zijn de drijvende kracht achter onze klantgerichte aanpak en daarom laten we hen graag zien. Op onze website, visitekaartjes en in e-mailberichten presenteren we onze collega’s als het gezicht van Zeeuw & Zeeuw – daar zijn we trots op!

We geloven ook in “work hard, play hard” en organiseren daarom regelmatig geweldige evenementen voor onze collega’s, zoals Z&Zation, ons nieuwjaarsfeest en Het Grote Zeeuw & Zeeuw Sinterklaasfeest. En ondanks dat we inmiddels al zo’n 600 collega’s hebben blijven we bij onze persoonlijke touch: elke kerstkaart is nog steeds voorzien van een handgeschreven boodschap.

Zeeuw & Zeeuw Zomerfeest

Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we niet alleen gepassioneerd over auto’s, maar ook over sport! Vanuit deze passie zijn we naamsponsor van Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Maar we blijven niet aan de zijlijn staan! Als trotse sponsor van deze club zijn we actief betrokken bij de organisatie van sportevenementen en zorgen we ervoor dat onze klanten de beste ervaring krijgen. Meerdere keren per jaar nodigen we duizenden van onze klanten uit om deel te nemen aan deze spectaculaire sportbelevenis. Bij Zeeuw & Zeeuw geloven we dat sport verbroedert en verbindt en daarom zetten we ons graag in om de sportgemeenschap te ondersteunen.

Sinterklaas bij Zeeuw & Zeeuw

Sinterklaas

Ieder jaar komt Sinterklaas met zijn Pieten bij Zeeuw & Zeeuw langs. Samen met onze kinderen maken we daar een groot feest van!

Nieuwjaarsfeest

Ieder jaar op de eerste werkdag van het nieuwejaar is het groot feest bij Zeeuw & Zeeuw. Telkens in een ander thema maken we erg een onvergetelijke avond van samen met alle collega’s en hun partners.

Nieuwjaars-boodschap

Het directieteam houdt wel van een uitdaging en om hun dankbaarheid te uiten naar collega’s, leveranciers en klanten voor het afgelopen jaar heeft het Directie-Team een unieke en speciale nieuwjaarsboodschap in gezongen.

Kerstkaart door Zeeuw & Zeeuw

Kerstkaart

Bij Zeeuw & Zeeuw houden we van persoonlijke aandacht. En dat geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze collega’s. Daarom sturen wij elk jaar bij het kerstpakket een persoonlijk geschreven kerstkaart. Zelfs nu we bijna 600 collega’s hebben, vinden wij het belangrijk om iedereen te laten weten dat we aan hen denken tijdens de feestdagen. Het zorgt voor een grote glimlach op de gezichten van onze collega’s. Want bij Zeeuw & Zeeuw zijn we één grote familie en dat laten we graag zien, ook tijdens de feestdagen!

Achtergrond Element

Deskundig

Iedere klant mag van onze bedrijven en onze collega’s deskundigheid verwachten. Deskundig in het adviseren van de juiste producten, deskundig in het repareren en onderhouden van uw auto en deskundig advies over toekomstige ontwikkelingen in de automotive branche. Bij ons staat de klant altijd centraal en daarom hechten wij veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Onze deskundigheid zorgt ervoor dat wij onze klanten kunnen voorzien van het beste advies en de beste service. Zo zijn wij in staat om onze klanten tevreden te stellen en blij te maken. Door middel van onze eigen ZZ Top-Academy zorgen wij dat onze collega’s meegroeien met nieuwe ontwikkelingen en zo blijven we continu deskundig en up-to-date. De ZZ-Top Academy is een combinatie van een opleiding met onder andere een online trainingsplatform, een trainingsmap met achtergrondinformatie en ‘on-the-job’ coaching. Wekelijks behandelen we nieuwe onderwerpen die dagelijks worden getraind.

Kennisevents bij Zeeuw & Zeeuw

Kennisevents

Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we niet alleen bezig met het verkopen van auto’s en andere voertuigen, maar we willen ook graag onze kennis en expertise delen met onze klanten. Daarom organiseren we regelmatig kennisevents voor verschillende doelgroepen. Of u nu geïnteresseerd bent in private lease of als ondernemer wilt weten wat de voordelen zijn van elektrisch rijden en hoe u uw voertuig het beste kunt opladen, bij ons bent u aan het juiste adres. Tijdens deze avonden delen we graag onze kennis en ervaringen met u, zodat u als klant de beste keuze kunt maken voor uw situatie. En wie weet, misschien ontmoet u ook nog andere mensen en kunt u samen ervaringen uitwisselen!

Trainingen bij Zeeuw & Zeeuw

Trainingen

Bij Zeeuw & Zeeuw investeren we niet alleen in onze eigen ZZ Top-Academy, maar ook in externe trainingen. Regelmatig nodigen we experts uit om trainingen te geven aan onze collega’s op diverse gebieden, zoals gastvrijheid, elektrisch rijden en online leadopvolging. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze medewerkers altijd up-to-date zijn en de beste service kunnen bieden aan onze klanten.

Achtergrond element

Ambitieus

Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we vastberaden om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Onze ambitie is om de hoogste klanttevredenheid van heel Nederland te behalen, en we streven er dagelijks naar om onze belofte van “maakt je blij” waar te maken. Snelheid en kwaliteit zijn daarbij van het grootste belang, vooral als het gaat om het opvolgen van bijvoorbeeld (internet)leads. Wij willen onze klanten altijd overtreffen door te blijven groeien, stap voor stap en detail voor detail. En ook al gaat misschien niet alles altijd meteen goed, bij Zeeuw & Zeeuw durven we te experimenteren en zetten we onze beste beentje voor om onze klanten tevreden te stellen.

Calldrip

Snelheid

Bij Zeeuw & Zeeuw drijven snelheid en kwaliteit ons succes. Wij leveren auto’s met een service die net zo snel en betrouwbaar is als onze voertuigen. Van snelle leadopvolging tot efficiënte afhandeling, wij garanderen dat elke klantervaring soepel en zonder vertraging verloopt. Bij ons betekent snelheid niet alleen de prestaties op de weg, maar ook de snelheid van onze service. We combineren snelheid met precisie, zodat u snel én met vertrouwen de weg op kunt

Zeeuw & Zeeuw Vestiging van het jaar

Vestiging v/h jaar

Binnen onze organisatie heerst een gezonde competitie tussen de verschillende vestigingen. Jaarlijks strijden zij om de titel van “vestiging van het jaar”, waarbij wordt gekeken naar de prestaties op het gebied van performance. Naast deze titel wordt ook de improvement cup uitgereikt aan de vestiging die de beste verbetering heeft doorgemaakt in het afgelopen jaar. Deze interne competities zorgen voor een gezonde ambitie en stimuleren het behalen van resultaten.

Automotive Dealerholding top 60

Dealerholding Top 60

Zeeuw & Zeeuw is trots op haar positie in de top 10 van de dealerholding top 60. Hoewel we groei niet als doel op zich zien, is het een mooie erkenning dat we met onze schaalvergroting en merkkeuzes op de juiste weg zitten. We hebben de ambitie om ons onafhankelijk verder te ontwikkelen en jaarlijks groeistappen te zetten. Zo kunnen we onze klanten blijven voorzien van de beste service en expertise.

Achtergrond element

Geïnteresseerd

Natuurlijk zijn de meningen en ideeën van onze klanten en collega’s van onschatbare waarde voor Zeeuw & Zeeuw. Daarom luisteren we altijd goed naar hun feedback en ideeën, omdat het ons helpt om onze dienstverlening te verbeteren en ons bedrijf te laten groeien.

Maar we zijn niet alleen geïnteresseerd in feedback – we hebben ook een passie voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Bij Zeeuw & Zeeuw streven we ernaar om op een duurzame manier te werken en ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. Dat is waarom we trots zijn op onze Bovag Erkend Duurzaam Plus certificering.

Wij geloven dat het succes van ons bedrijf wordt bepaald door de manier waarop we omgaan met onze klanten, onze collega’s en de wereld om ons heen.

Meest groene dealerbedrijf Zeeuw & Zeeuw

Meest groene dealerbedrijf

Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we vastberaden om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en onze verantwoordelijkheid te nemen voor een duurzame toekomst. We hebben onlangs 4 indrukwekkende windturbines geïnstalleerd op ons dak, die zowel functioneel als een lust voor het oog zijn. Deze opvallende toevoegingen aan onze bijna 600 zonnepanelen maken ons niet alleen uniek in Den Haag, maar tonen ook onze toewijding aan het verminderen van onze CO2-uitstoot. We zijn vastbesloten om verder te gaan op de weg naar een volledig gasloze bedrijfsvoering en nemen graag het voortouw in deze belangrijke kwestie.

Geeft je energie

Geeft je energie

Naast het opwekken van eigen energie, is het besparen van energie minstens zo belangrijk. Zeeuw & Zeeuw startte in 2022 de campagne “Zeeuw & Zeeuw geeft je energie”. Het doel van de campagne was om bewustwording te creëren en medewerkers te stimuleren om ideeën te delen om minder energie te verbruiken op de zaak en thuis. Het leverde een stroom aan praktische tips op die gedeeld werden met alle collega’s. De campagne was een groot succes en resulteerde in een besparing van 20%, terwijl er vooraf op 10% gehoopt werd.

Erkend duurzaam plus

Erkend duurzaam Plus

Zeeuw & Zeeuw is sinds 2015 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Zeeuw & Zeeuw in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wij als Zeeuw & Zeeuw zijn nu ook Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd . Erkend Duurzaam Plus heeft alle elementen van Erkend Duurzaam Basis, maar richt daarnaast de aandacht op het terugdringen van energie –en afvalstromen.

Meest duurzame autoschadebedrijf van Nederland

Duurzaam Autoschade-bedrijf

Onze nieuwe autoschade vestiging in Den Haag is het duurzaamste autoschade-bedrijf van Nederland. De spuitcabines worden volledig elektrisch verwarmd waarbij de zonnepanelen op het dak zorgen voor de elektriciteit. Het pand is volledig gasloos.

Z-Energy

Z-Energy

Ook voor laadoplossingen is Zeeuw & Zeeuw, of beter gezegd Z-Energy, jouw partner. Van het plaatsen van de laadoplossing tot aan de energielevering. Daarnaast heb jij geen moeilijke verrekeningen meer, profiteer je van de laagste energieprijzen en help je mee aan de energietransitie!

New Mobility

Zeeuw & Zeeuw blijft niet stilzitten en is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de wereld een stukje groener te maken. Daarom hebben we onlangs Zeeuw & Zeeuw New Mobility opgericht. Hiermee zetten we ons in voor duurzame last-mile distributie. Met trots kunnen we zeggen dat we alleen elektrische voertuigen (en laadoplossingen) leveren, zodat er geen vervuiling wordt gecreëerd in de (binnen)steden waar onze klanten actief zijn. Zo dragen we ons steentje bij aan een schonere en leefbare toekomst.