Z-Energy Laadpas

Welkom in de wereld van zorgeloos elektrisch rijden

Z-Energy Laadpas Aanvragen

Leuk dat u geïnteresseerd bent in de Z-Energy Laadpas! Met slechts enkele gegevens kunnen we uw aanvraag snel verwerken. Zo sturen we u spoedig uw eigen Z-Energy Laadpas toe, waarmee u gemakkelijk uw elektrische auto kunt opladen bij een uitgebreid netwerk van laadpunten. Voor slechts € 3,95 per maand geniet u van dit gemak, en u heeft de flexibiliteit om de pas maandelijks op te zeggen.

Hidden

Met de Z-Energy Laadpas in de hand, is het opladen van uw elektrische auto niet alleen gemakkelijker, maar ook grenzeloos. Krijg toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten, inclusief snelladers, en ervaar de vrijheid van elektrisch rijden in zijn puurste vorm.

  • Uitgebreid Laadnetwerk: Laden bij alle openbare laadpalen in Nederland en veel Europese landen.
  • Geen Onverwachte Kosten: U betaalt geen start- of roamingkosten, alleen een heldere prijs van €3,95 per maand + de standaard laadkosten.
  • Inzicht en Gemak: Online overzicht van uw laadsessies en de pas is maandelijks opzegbaar.
Zeeuw & Zeeuw Achtergrond Afbeelding

Tarieven

Om uw elektrische auto op te laden bij een laadpaal, is een laadpas meestal essentieel. De Z-Energy Laadpas biedt u toegang tot alle openbare laadpunten in Nederland en een groot aantal laadpunten in Europa. Voor deze pas betaalt u slechts €3,95 per maand aan abonnementskosten, zonder extra transactiekosten per laadsessie.

Wanneer u uw auto oplaadt, wordt het stroomtarief bepaald door de beheerder van de laadpaal. Dit bestaat uit een kWh-tarief en soms een start- of tijdtarief. Om inzicht te krijgen in de specifieke laadtarieven per laadpaal, kunt u onze EV-app raadplegen.

Z-Energy Alfen Laadpaal
Zeeuw & Zeeuw Achtergrond Afbeelding

Hoe werkt laden?

Z-Energy Laadpas
  1. Verbind uw auto met een laadpaal met behulp van de laadkabel.
  2. Start de laadsessie door uw Z-Energy Laadpas of laaddruppel bij de laadpaal te houden.
  3. Na het laden houdt u de pas of druppel opnieuw voor de lezer, ontkoppelt de kabel en rijdt weg met een volgeladen auto.