Dacia APK

onderhoud

In Nederland is het verplicht om over een geldige APK te beschikken. Ook uw Dacia behoeft om die reden periodiek een APK keuring. De meeste auto’s worden jaarlijks gekeurd. Of ook uw Dacia jaarlijks gekeurd moet worden hangt af van de leeftijd van uw auto. Lees meer over de APK voor uw Dacia bij Zeeuw & Zeeuw of maak direct een werkplaatsafspraak.

Afspraak maken

 

Werkzaamheden APK

Veel mensen zijn benieuwd naar de werkzaamheden die worden verricht tijdens de keuring. Belangrijk is dat de APK voornamelijk iets zegt over de veiligheid van uw auto (voor de openbare weg). Wanneer wij uw Dacia aan een grondige inspectie onderwerpen kunt u weer veilig de weg op. Onderdelen die voornamelijk gecontroleerd worden bij de APK zijn:

  • Remmen
  • Wielophanging
  • Schokdempers
  • Banden
  • Stuurinrichting
  • Verlichting
  • Carrosserie

Waarom bij Zeeuw & Zeeuw

Nu u het belang weet van een APK keuring vraagt u zich wellicht af waarom u juist naar Zeeuw & Zeeuw moet voor de APK. Zeeuw & Zeeuw is al jarenlang Dacia dealer en is daarom uiterst ervaren met dit merk. Bovendien kennen wij professionele en behulpzame medewerkers die u graag mobiel houden. U kunt er tevens van op aan dat zij altijd originele Dacia-onderdelen gebruiken. Met maar liefst 7 Dacia vestigingen is de kans groot dat wij ook bij u in de buurt aanwezig zijn.

Gratis Dacia APK in combinatie met all-in Dacia onderhoud

Benieuwd naar de kosten van een Dacia APK? Voor de keuring van uw Dacia hanteert Zeeuw & Zeeuw een scherp tarief. Zo kunt u al voor een APK bij ons terecht voor € 29,-. Als u de APK bovendien combineert met een  all-in Dacia onderhoudsbeurt, ontvangt u de APK geheel gratis.

Afspraak maken

Heeft uw Dacia binnenkort een keuring nodig? Maak een afspraak met onze Dacia werkplaats. Kies een vestiging naar keuze en boek eenvoudig online uw werkplaatsafspraak. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem direct contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Afspraak maken
Terug naar Onderhoud & Service