Dacia banden

Voor nieuwe banden voor uw Dacia komt u naar uw Dacia dealer, Zeeuw & Zeeuw. Met zeven vestigingen altijd bij u in de buurt. Als erkend Dacia dealer kennen wij bovendien een ruim assortiment banden die altijd geschikt zijn voor uw auto. Lees meer over Dacia banden bij Zeeuw & Zeeuw.

Waarom goede banden belangrijk zijn

Er zijn veel aanbieders van banden, sommigen kennen een zeer voordelig productaanbod. Maar voordelig in aanschaf is niet altijd de juiste keuze. Met een goede band ligt uw Dacia namelijk beter op de weg, bespaart u brandstof en deze kennen bovendien een langere levensduur. Onze professionele medewerkers kunnen u helpen bij uw keuze. Een goede band draagt daarnaast enorm bij aan de rijervaring.

Dacia zomerbanden

Zoals u wellicht weet zijn er speciale banden voor de koude perioden. De rest van het jaar rijdt u met reguliere banden, ook wel zomerbanden. Hiervan is het rubber harder. Zodoende is het bestendiger tegen het hete asfalt in de zomer. Voor een goede grip en een betere acceleratie zijn zomerbanden zeer belangrijk.

Prijs Dacia banden

Zeeuw & Zeeuw biedt een ruim assortiment banden. Ook banden tegen scherpe prijzen. Zo zijn er al Dacia banden vanaf € 39,- per stuk verkrijgbaar. Voor meer informatie over de prijzen van onze Dacia banden neemt u contact met ons op.

Afspraak maken

Benieuwd naar de beste banden voor uw situatie? Neem contact op voor meer informatie over onze Dacia banden. Ook kunt u direct een werkplaatsafspraak maken voor een set nieuwe banden.

Afspraak maken
Terug naar Onderhoud & Service