Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Droevig bericht: Dhr. C.F. Rutgrink overleden.

De heer Cor Rutgrink één van de grondleggers van Zeeuw & Zeeuw is zaterdag 10 april jl. op 72 jarige leeftijd overleden.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan: Even voorstellen.. Sheena Kloek!

Meet Sheena! Sheena Kloek werkt als After Sales Backoffice medewerker voor alle Nissan vestigingen van Zeeuw & Zeeuw. Ze werkt sinds augustus bij Zeeuw & Zeeuw “hiervoor heb ik altijd in de detailhandel gewerkt als leidinggevende dus dit was echt een hele nieuwe uitdaging voor mij.”

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan: even voorstellen… Service Adviseur Tamara!

Meet Tamara! Tamara werkt al een aantal jaar op de After Sales afdeling. De Katwijkse is ooit begonnen als telefoniste bij Automobielbedrijf Oudshoorn en sinds de overname werkzaam als Service Adviseur bij Zeeuw & Zeeuw.

Lees verder

Meld u nu aan: Nissan Roadshow

Hij is er bijna… de nieuwe Nissan Qashqai! Dit nieuwe topmodel van Nissan is bij Zeeuw & Zeeuw te zien tijdens een exclusieve roadshow. Bent u benieuwd naar de nieuwe Qashqai? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor een tijdslot tijdens deze roadshow op één van onze 4 vestigingen.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan: Even voorstellen.. Serviceadviseur Mike!

Meet the team! Misschien heb je hem al eens voorbij zien komen in eerdere posts van Zeeuw & Zeeuw Nissan & Mitsubishi: Mike. Mike is inmiddels ruim een jaar Service Adviseur bij Zeeuw & Zeeuw Nissan/Mitsubishi Zoetermeer en daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het magazijn.

Lees verder

Showroombezoek op afspraak

Ons verkoopteam is druk bezig want… onze showrooms mogen weer open! Dit moet echter op afspraak en om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een showroomplanner op onze website. Hier kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken bij een van onze 4 vestigingen.

Lees verder

Nissan NOW

Nissan NOW is het nieuwe online portaal van Nissan Nederland. Het ideale middel voor de Zeeuw & Zeeuw Nissan rijder!

Lees verder

Dit is hem: de nieuwe Qashqai

Dit is hem dan! De nieuwe Nissan Qashqai! De bestverkopende SUV van Nissan is terug: en hoe?!

Lees verder

Save the date: Onthulling van de volledig nieuwe Nissan QASHQAI

Het wachten is voorbij! We zijn verheugd u uit te kunnen nodigen voor de onthulling van de volledig nieuwe Nissan Qashqai.

Lees verder

Just a normal day at the office!

Zeeuw & Zeeuw Nissan Collega Mike Luhrman geeft ons een kijkje in de After Sales keuken van onze vestiging in Zoetermeer en in zijn werkdag.

Lees verder
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Showroom Afspraak Showroom Afspraak Showroom Afspraak