Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nissan X-Trail

Nieuwe Nissan X-Trail laat zich zien

De nieuwste toevoeging aan het geëlektrificeerde Nissan modellenaanbod laat zich vandaag zien in de vorm van de nieuwe, vierde generatie X‑Trail. Wereldwijd zijn al bijna zeven miljoen exemplaren van de X‑Trail verkocht en daarmee is het een van de populairste avontuurlijke gezinsauto’s ter wereld.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw per 1 juli Suzuki-dealer voor Utrecht en Woerden

Per 1 juli 2022 start Zeeuw & Zeeuw als dealer voor Suzuki auto’s in Utrecht en Woerden. Het dealerschap (sales en after-sales) in Utrecht komt naast de huidige Ford-vestiging, in Woerden worden de after-sales activiteiten eveneens toegevoegd aan de bestaande vestiging.  

Lees verder

De Nissan ARIYA Testdrive dagen!

Ervaar de nieuwe 100% elektrische Nissan ARIYA tijdens de TESTDRIVE dagen! Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022 staat de nieuwe Nissan ARIYA exclusief in onze showroom bij Zeeuw & Zeeuw Nissan Wateringen. Wij heten u van harte welkom voor het maken van een overtuigende proefrit. Daarnaast informeren onze verkoopadviseurs u graag uitgebreid over de innovaties op de nieuwe Nissan ARIYA. 

Lees verder

Occasion Sensation actieweken

Profiteer tot en met 30 juni 2022 van de Zeeuw & Zeeuw Occasion Sensation actie. Tijdens deze actieperiode ontvangt u bij aanschaf van een occasion uit voorraad maar liefst €500,- EXTRA inruilpremie voor uw auto.

Lees verder

De nieuwe elektrische crossover: Nissan ARIYA

We introduceren u graag de nieuwe elektrische crossover van Nissan! Met de kracht om het vermogen van binnenuit te ontgrendelen. Maak kennis met de nieuwe Nissan ARIYA. De 100% elektrische Coupé Crossover is vanaf nu te bestellen bij Zeeuw & Zeeuw Nissan.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan start samenwerking met Soufiane Touzani

Discipline, gedrevenheid, ambitie, perfectie en doorzettingsvermogen is wat Soufiane kenmerkt. Wij zijn trots dat wij met Zeeuw & Zeeuw Nissan deze mooie samenwerking met iemand zoals Soufiane Touzani zijn aangegaan.

Lees verder

ELEKTRISCHE DEELAUTO’S. IS NEDERLAND ER KLAAR VOOR?

Zeeuw & Zeeuw zocht het uit. Een onderzoek met verrassende resultaten. Zeeuw & Zeeuw, behorende tot de top 10 grootste autodealers in Nederland, heeft in september jongstleden onder 40.000 particuliere klanten een enquête gehouden om antwoord te krijgen op de vraag wat de beleving van de consument met betrekking tot deelconcepten is.  Met ruim 2.500 respondenten is de representativiteit van dit onderzoek hoog te noemen.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan breidt haar verzorgingsgebied uit

Met veel trots kunnen wij mededelen dat met ingang van 1 oktober jl. Zeeuw & Zeeuw Nissan de nieuwe dealer voor regio Noordwijk en omstreken is geworden. Wij zijn gevestigd aan de Keyserwey 75 in Noordwijk in het pand naast ons zusterbedrijf Renault/Dacia.

Lees verder

Overname Van Riel dealeractiviteit door Zeeuw & Zeeuw

Per 1 juli 2021 worden de Hyundai-activiteiten van Van Riel overgenomen door Zeeuw & Zeeuw en zal de vestiging verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda. De vestiging in Breda blijft op de bekende locatie aan de Charles Petitweg 1 gevestigd en ook de bekende gezichten blijven werkzaam; zowel voor verkoop, werkplaats als het magazijn. Van Riel gaat zelf op andere locaties verder met Autohopper en James Autoservice en sales. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd.

Lees verder

Nissan/ Mitsubishi Zoetermeer gaat verhuizen

Onze Zeeuw & Zeeuw Nissan/ Mitsubishi vestiging aan de Platinastraat 47 te Zoetermeer gaat verhuizen! Per 1 juni zijn wij gevestigd aan de Van Aalstlaan 10 te Zoetermeer. Wij zullen daar zoals gewend, de nieuwste producten van Nissan en Mitsubishi presenteren en voor onderhoud-, reparatie- en garantiewerkzaamheden terecht.

Lees verder