Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw Nissan breidt haar verzorgingsgebied uit

Met veel trots kunnen wij mededelen dat met ingang van 1 oktober jl. Zeeuw & Zeeuw Nissan de nieuwe dealer voor regio Noordwijk en omstreken is geworden. Wij zijn gevestigd aan de Keyserwey 75 in Noordwijk in het pand naast ons zusterbedrijf Renault/Dacia.

Lees verder

Overname Van Riel dealeractiviteit door Zeeuw & Zeeuw

Per 1 juli 2021 worden de Hyundai-activiteiten van Van Riel overgenomen door Zeeuw & Zeeuw en zal de vestiging verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda. De vestiging in Breda blijft op de bekende locatie aan de Charles Petitweg 1 gevestigd en ook de bekende gezichten blijven werkzaam; zowel voor verkoop, werkplaats als het magazijn. Van Riel gaat zelf op andere locaties verder met Autohopper en James Autoservice en sales. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd.

Lees verder

Nissan/ Mitsubishi Zoetermeer gaat verhuizen

Onze Zeeuw & Zeeuw Nissan/ Mitsubishi vestiging aan de Platinastraat 47 te Zoetermeer gaat verhuizen! Per 1 juni zijn wij gevestigd aan de Van Aalstlaan 10 te Zoetermeer. Wij zullen daar zoals gewend, de nieuwste producten van Nissan en Mitsubishi presenteren en voor onderhoud-, reparatie- en garantiewerkzaamheden terecht.

Lees verder

Droevig bericht: Dhr. C.F. Rutgrink overleden.

De heer Cor Rutgrink één van de grondleggers van Zeeuw & Zeeuw is zaterdag 10 april jl. op 72 jarige leeftijd overleden.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan: Even voorstellen.. Sheena Kloek!

Meet Sheena! Sheena Kloek werkt als After Sales Backoffice medewerker voor alle Nissan vestigingen van Zeeuw & Zeeuw. Ze werkt sinds augustus bij Zeeuw & Zeeuw “hiervoor heb ik altijd in de detailhandel gewerkt als leidinggevende dus dit was echt een hele nieuwe uitdaging voor mij.”

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan: even voorstellen… Service Adviseur Tamara!

Meet Tamara! Tamara werkt al een aantal jaar op de After Sales afdeling. De Katwijkse is ooit begonnen als telefoniste bij Automobielbedrijf Oudshoorn en sinds de overname werkzaam als Service Adviseur bij Zeeuw & Zeeuw.

Lees verder

Meld u nu aan: Nissan Roadshow

Hij is er bijna… de nieuwe Nissan Qashqai! Dit nieuwe topmodel van Nissan is bij Zeeuw & Zeeuw te zien tijdens een exclusieve roadshow. Bent u benieuwd naar de nieuwe Qashqai? Meld u dan geheel vrijblijvend aan voor een tijdslot tijdens deze roadshow op één van onze 4 vestigingen.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan: Even voorstellen.. Serviceadviseur Mike!

Meet the team! Misschien heb je hem al eens voorbij zien komen in eerdere posts van Zeeuw & Zeeuw Nissan & Mitsubishi: Mike. Mike is inmiddels ruim een jaar Service Adviseur bij Zeeuw & Zeeuw Nissan/Mitsubishi Zoetermeer en daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het magazijn.

Lees verder

Showroombezoek op afspraak

Ons verkoopteam is druk bezig want… onze showrooms mogen weer open! Dit moet echter op afspraak en om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een showroomplanner op onze website. Hier kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken bij een van onze 4 vestigingen.

Lees verder

Nissan NOW

Nissan NOW is het nieuwe online portaal van Nissan Nederland. Het ideale middel voor de Zeeuw & Zeeuw Nissan rijder!

Lees verder