Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

De nieuwe elektrische crossover: Nissan ARIYA

We introduceren u graag de nieuwe elektrische crossover van Nissan! Met de kracht om het vermogen van binnenuit te ontgrendelen. Maak kennis met de nieuwe Nissan ARIYA. De 100% elektrische Coupé Crossover is vanaf nu te bestellen bij Zeeuw & Zeeuw Nissan.

Lees verder

Wij nodigen u graag uit voor onze winterinspectie

Uitjes in de winter vormen voor het hele gezin altijd mooie herinneringen! Bereid uw auto op die momenten voor en profiteer vanaf 6 december 2021 t/m 31 januari 2022 van onze scherp geprijsde winterinspectie van €19,95! Tijdens de winterinspectie wordt uw Nissan van voor- tot achterbumper zorgvuldig geïnspecteerd, zodat u weer zonder zorgen de weg op kunt.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan start samenwerking met Soufiane Touzani

Discipline, gedrevenheid, ambitie, perfectie en doorzettingsvermogen is wat Soufiane kenmerkt. Wij zijn trots dat wij met Zeeuw & Zeeuw Nissan deze mooie samenwerking met iemand zoals Soufiane Touzani zijn aangegaan.

Lees verder

ELEKTRISCHE DEELAUTO’S. IS NEDERLAND ER KLAAR VOOR?

Zeeuw & Zeeuw zocht het uit. Een onderzoek met verrassende resultaten. Zeeuw & Zeeuw, behorende tot de top 10 grootste autodealers in Nederland, heeft in september jongstleden onder 40.000 particuliere klanten een enquête gehouden om antwoord te krijgen op de vraag wat de beleving van de consument met betrekking tot deelconcepten is.  Met ruim 2.500 respondenten is de representativiteit van dit onderzoek hoog te noemen.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan breidt haar verzorgingsgebied uit

Met veel trots kunnen wij mededelen dat met ingang van 1 oktober jl. Zeeuw & Zeeuw Nissan de nieuwe dealer voor regio Noordwijk en omstreken is geworden. Wij zijn gevestigd aan de Keyserwey 75 in Noordwijk in het pand naast ons zusterbedrijf Renault/Dacia.

Lees verder

Overname Van Riel dealeractiviteit door Zeeuw & Zeeuw

Per 1 juli 2021 worden de Hyundai-activiteiten van Van Riel overgenomen door Zeeuw & Zeeuw en zal de vestiging verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda. De vestiging in Breda blijft op de bekende locatie aan de Charles Petitweg 1 gevestigd en ook de bekende gezichten blijven werkzaam; zowel voor verkoop, werkplaats als het magazijn. Van Riel gaat zelf op andere locaties verder met Autohopper en James Autoservice en sales. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd.

Lees verder

Nissan/ Mitsubishi Zoetermeer gaat verhuizen

Onze Zeeuw & Zeeuw Nissan/ Mitsubishi vestiging aan de Platinastraat 47 te Zoetermeer gaat verhuizen! Per 1 juni zijn wij gevestigd aan de Van Aalstlaan 10 te Zoetermeer. Wij zullen daar zoals gewend, de nieuwste producten van Nissan en Mitsubishi presenteren en voor onderhoud-, reparatie- en garantiewerkzaamheden terecht.

Lees verder

Droevig bericht: Dhr. C.F. Rutgrink overleden.

De heer Cor Rutgrink één van de grondleggers van Zeeuw & Zeeuw is zaterdag 10 april jl. op 72 jarige leeftijd overleden.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan: Even voorstellen.. Sheena Kloek!

Meet Sheena! Sheena Kloek werkt als After Sales Backoffice medewerker voor alle Nissan vestigingen van Zeeuw & Zeeuw. Ze werkt sinds augustus bij Zeeuw & Zeeuw “hiervoor heb ik altijd in de detailhandel gewerkt als leidinggevende dus dit was echt een hele nieuwe uitdaging voor mij.”

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Nissan: even voorstellen… Service Adviseur Tamara!

Meet Tamara! Tamara werkt al een aantal jaar op de After Sales afdeling. De Katwijkse is ooit begonnen als telefoniste bij Automobielbedrijf Oudshoorn en sinds de overname werkzaam als Service Adviseur bij Zeeuw & Zeeuw.

Lees verder