Nissan garantie

Nissan Garantie

Garantie op nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens

Garantie op nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens

Wij houden van alle Nissan auto’s. U bent waarschijnlijk ook dol op die van u en wilt uw investering goed verzorgen. Om u te ondersteunen, biedt Nissan voor de meeste Nissan modellen een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km (wat het eerst wordt bereikt) of 5 jaar en 160.000 km voor bedrijfswagens. We beschermen uw voertuig verder met 3 jaar (of 5 jaar voor bedrijfswagens) lakgarantie en 12 jaar garantie tegen corrosieperforatie – beide voor een onbeperkt aantal kilometers.

Nissan garantie
Achtergrond Element

Verlengde garantie

De verlengde garantie-verzekering van Nissan geeft u gemoedsrust na afloop van de fabrieksgarantie. Hiermee kunt u uzelf en uw auto beschermen tegen onvoorziene mechanische of elektrische storingskosten. De Verlengde Garantie verzekeringwordt geboden door Nissan International Insurance Ltd. Een vennootschap naar het recht van Malta met ondernemingsnummer C44660 en maatschappelijke zetel te Aragon House Business Centre, Dragonara Road, St Julian’s, Malta. De vennootschap staat onder toezicht van de Malta Financial Services Authority in het kader van de Insurance Business Act 1998 en is gemachtigd om verzekerings- en herverzekeringsactiviteiten uit te voeren in Nederland krachtens de bepalingen inzake Vrijheid van Dienstverrichting van de EU.

Nissan garantie
Achtergrond Element

Nissan Distributieriem & Multiriem
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over Nissan Garantie?

Heeft u een vraag over de garantie van uw Nissan? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.