Nissan Onderhoud

Plan op tijd uw onderhoud

Houd uw Nissan in topconditie
Plan hier uw werkplaatsafspraak

Veilig en probleemloos autorijden

Uw Nissan dient goed onderhouden te worden zodat u als bestuurder kunt blijven genieten van de juiste rijervaring. Door tijdig onderhoud voorkomt u bovendien kosten in de vorm van eventuele reparaties. Als erkend Nissan dealer biedt Zeeuw & Zeeuw u professioneel onderhoud voor uw Nissan. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden op het gebied van onderhoud of maak direct een werkplaatsafspraak.

Achtergrond Element

Onderhoud & service

Onderhoudsbeurt

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, u kunt dus ook vertrouwen op de kunde van onze monteurs. Zeeuw & Zeeuw Nissan adviseert en stimuleert het gebruik van originele onderdelen bij reparatie en onderhoud om zo de levensduur van uw Nissan te optimaliseren. De technologie die bij ons wordt gebruikt en waar de onderdelen mee worden vervaardigd zijn immers toegespitst op uw auto. Naast onderhoud, kunt u bij uw Zeeuw & Zeeuw Nissan ook terecht voor kleine of grote reparaties.

Servicecontracten

Met het Nissan Servicecontract zal u niet voor onverwachte verassingen en kosten komen te staan wanneer het gaat om onderhoud. U betaalt een vaste lage prijs, zo weet u vooraf al wat de kosten zijn. Wij kunnen deze vaste lage prijs garanderen omdat wij in onze auto’s en service geloven, en daar heeft u profijt van. Daarnaast beschermt het uw investering, een goed onderhouden voertuig heeft immers een hogere restwaarde. 

Het Nissan Servicecontract bevat onder andere:

  • APK (i.c.m. een onderhoudsbeurt)
  • 24/7 Nissan Assistance bij pech
  • Verlengde garantie

Welkomscheck

Heeft u onlangs een tweedehands Nissan gekocht, maar niet bij een erkende Nissan-dealer zoals Zeeuw & Zeeuw? Kom dan gauw langs voor een Nissan Welkomstcheck, waarbij uw Nissan, door onze technici, voor slechts € 39 op de meest cruciale onderdelen wordt gecontroleerd. Alle Nissan-rijders die de Welkomstcheck van hun Nissan laten uitvoeren bij een erkend Nissan-dealer of Erkend Reparateur ontvangen na uitvoering hiervan een jaar lang gratis Nissan Assistance* met dekking in veertig Europese landen.

Achtergrond Element

Nissan onderhoud bij Zeeuw & Zeeuw

Nissan onderhoud is van groot belang zodat u altijd veilig en met een goed gevoel de weg op kan gaan. Natuurlijk wilt u nooit stil komen te staan en altijd op uw Nissan kunnen vertrouwen. Nissan onderhoud hoeft absoluut niet duur te zijn en al helemaal niet wanneer het gaat om regulier Nissan onderhoud. Voorkom onnodige verrassingen en hoge reparatiekosten en laat uw Nissan onderhouden bij Zeeuw & Zeeuw, úw Nissan garage.

Nissan Onderhoud
Nissan Onderhoud
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de Nissan onderhoud?

Heeft u een vraag over het onderhoud van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de onderhoudsbeurt in?

Bij een onderhoudsbeurt word er standaard gekeken naar:
-Verversen van motorolie
-Vervangen van het oliefilter
-Controleren en bijvullen van de niveau’s van de remvloeistof, de koelvloeistof, het ruitensproeierreservoir en de stuurbekrachtiging.
-Ruitenwissers en –sproeiers op werking controleren
-Controleren van bandenspanning inclusief reserveband
-Staat van remsysteem
-Dikte van de remblokken, kunnen alle delen vrij bewegen, zit er niets vastgeroest
-Dikte van de remschijven, roestvorming
-Werking van de handrem
-Werking van de voetrem
-Staat van de remleidingen, beschadiging, roest, lekkage
-Controle van chassis/carrosserie op roest
-Smeren van portierscharnieren
-Controleren/afstellen van speling van koppelingpedaal
-Staat van brandstofleidingen, controle op lekkage
-Lekkage van motor of versnellingsbak
-Speling op wielophanging en algehele staat hiervan, inclusief de rubbers en stofhoezen.
-Staat van de banden, beschadiging, profieldiepte, onregelmatige slijtage, scheurtjes
-Verlichting, werking, afstelling koplampen, beschadigingen van het glas/kapjes
andere accessoires: werking controleren.

Wat kost een APK?

Bij Nissan Zeeuw & Zeeuw krijgt u een gratis Nissan APK t.w.v. € 29,95 bij een onderhoudsbeurt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw Nissan op een scala van punten gecontroleerd en indien nodig herstelt (afhankelijk van welke beurt u kiest). Omdat u uw Nissan laat onderhouden bij Zeeuw & Zeeuw profiteert u van een gratis APK (exclusief € 5,95 afmeldkosten). Wacht niet langer en combineer een onderhoudsbeurt met een gratis algemene periodieke keuring bij één van onze Nissan vestigingen!

Hoe weet ik of mijn auto een beurt nodig heeft?

De vuistregel is dat auto’s om de 10.000 of 15.000 kilometer onderhoud nodig hebben. Rijd je minder kilometers op jaarbasis, dan is het toch verstandig om de auto jaarlijks naar de dichtbijzijnste Zeeuw & Zeeuw vestiging te brengen voor een check-up. Bijvoorbeeld op het moment dat APK nodig is.

Is preventief onderhoud nodig?

Om er voor te zorgen dat je auto altijd start wanneer jij dat wilt en je bovendien veilig van A naar B brengt, ook onder zware weers- en verkeersomstandigheden, heeft de auto regelmatig onderhoud nodig. Wat voor zo’n uitstekende staat van onderhoud nodig is, dat is door de fabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften en onderhoudsintervallen. De werkplaatsen bij alle Zeeuw & Zeeuw vestigingen weet hierdoor precies welk onderhoud hij uit moet voeren.

Hoe vaak moet het aircosysteem onderhouden worden?

Het is verstandig je airco elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen.

*Let op! De Welkomstcheck is geen onderhoudsbeurt, maar een controle en dus slechts een momentopname. Aan de uitgevoerde controle kunnen geen garanties worden verleend. Zeeuw & Zeeuw Nissan adviseert u met betrekking tot onderhoud de fabrieksvoorschriften aan te houden. Bij mogelijke defecten wordt u hiervan op de hoogte gesteld. U beslist zelf wanneer en of dit verholpen dient te worden. Uitsluitend wanneer blijkt dat uw auto op de meest cruciale onderdelen in orde is, ontvangt u een jaar lang gratis Nissan Assistance ter waarde van € 126.