The Flash

Haal uw eigen geëlektrificeerde superkracht in huis met e-POWER

Ontdek de nieuwe Nissan Qashqai en X-Trail, uitgerust met het innovatieve e-POWER-systeem. Deze geavanceerde technologie combineert de voordelen van elektrisch rijden met de praktische bruikbaarheid van een benzineauto. Geniet van een responsieve en efficiënte rijervaring, terwijl u bijdraagt aan een schonere en duurzamere wereld. Stap in de toekomst van autorijden met de nieuwe Nissan Qashqai en X-Trail met e-POWER en ervaar de kracht van elektrisch.

Plan nu overtuigende proefrit bij één van onze Zeeuw & Zeeuw Nissan vestigingen. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van uw nieuwe superkracht! Graag tot ziens in onze showroom.

e-POWER

Geniet van een enerverende en unieke elektrische rijervaring. De innovatieve technologie van Nissan e-POWER met een 100% elektrische aandrijving gaat verder dan een traditionele hybride.

Geen stekker nodig

Rij zo ver als u maar wilt dankzij de elektromotor die wordt aangedreven door een batterij die constant wordt opgeladen door een zuinige benzinemotor.

Nog meer plezier

U zult optimaal genieten van responsieve, soepele en stille ritten dankzij deze krachtige en behendige elektrische rijervaring.

Nissan Qashqai e-POWER

De ultieme cross-over

The Flash

Nissan X-Trail e-POWER

Veelzijdigste familie-SUV

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Wij helpen u graag op weg!

Onze specialisten helpen u graag om de perfecte auto voor u te vinden. Wilt u ‘m eerst proberen? Dat kan natuurlijk! Maak nu een afspraak en kom snel proefrijden in één van onze vestigingen.

Heeft u een vraag over de nieuwe Qashqai of X-Trail e-POWER? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag op weg. Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.