Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we betrokken bij de maatschappij en ondersteunen we verschillende sportclubs, waaronder Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball, Team IKO en de Leiden Marathon. Ook goede doelen zoals Het Vergeten Kind, Stichting Hartekind, Krajicek Foundation en Sunday Foundation kunnen op onze steun rekenen. Maar onze betrokkenheid beperkt zich niet tot deze organisaties. We zijn ook sterk betrokken bij de ontwikkeling en het welzijn van onze collega’s. En natuurlijk zijn we er vooral voor onze klanten. Bij ons kun je rekenen op eerlijkheid, directheid en openheid – eigenschappen die ons typeren als organisatie.

Krajicek Foundation

We zijn hartstikke trots dat we vanuit Zeeuw & Zeeuw de Krajicek Foundation mogen steunen. Toen Jelle Melkert, eventmanager bij de Krajicek Foundation, de sleutels van de Ford Transit Custom ving, was dat het startsein van een geweldig avontuur: Zorgen dat elk kind in Nederland iedere dag veilig en zorgeloos kan sporten en spelen. Dat vinden we belangrijk, want sport en spel maken kinderen sterker, gezonder en gelukkiger. Samen maken we het verschil!

Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketbal

Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we niet alleen gepassioneerd over auto’s, maar ook over sport! Vanuit deze passie zijn we naamsponsor van Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Maar we blijven niet aan de zijlijn staan! Als trotse sponsor van deze club zijn we actief betrokken bij de organisatie van sportevenementen en zorgen we ervoor dat onze klanten de beste ervaring krijgen. Meerdere keren per jaar nodigen we duizenden van onze klanten uit om deel te nemen aan deze spectaculaire sportbelevenis. Bij Zeeuw & Zeeuw geloven we dat sport verbroedert en verbindt en daarom zetten we ons graag in om de sportgemeenschap te ondersteunen.

Stichting Hartekind

Bij Zeeuw & Zeeuw gaan we verder dan mobiliteit; we zetten ons in voor de gezondheid van kinderen met hartafwijkingen door onze samenwerking met Stichting Hartekind. Elk jaar worden honderden gezinnen geconfronteerd met de diagnose van een hartafwijking bij hun kind, waardoor deze kinderen levensreddende operaties moeten ondergaan.

Als trotse partner van Stichting Hartekind bieden we niet alleen mobiliteitssteun, maar helpen we ook bij het organiseren van evenementen zoals Hartekind Skate. Deze initiatieven zijn essentieel voor het financieren van onderzoek en ondersteuning voor hartekinderen. Samen streven we ernaar om de levenskwaliteit en -verwachting van deze moedige kinderen te verbeteren.

Leiden Marathon

Leiden Marathon

Zeeuw & Zeeuw is trots om de Leiden Marathon te sponsoren, één van de grotee hardloopevenementen in Nederland. Als sponsor zetten wij ons in voor de gezondheid en vitaliteit van de deelnemers, en om samen sportieve doelen te behalen. Naast het sponsoren van het evenement, ondersteunen wij ook actief ons eigen team van hardlopers die meedoen aan de marathon. Wij kijken uit naar de komende editie en zien graag veel enthousiaste deelnemers aan de start verschijnen.

Boek Chief Ouwe Dibbes

Sunday Foundation

Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we trots om de Sunday Foundation te ondersteunen. Deze organisatie zet zich in voor het verbeteren van de levensomstandigheden van kinderen in Sierra Leone.

De Sunday Foundation richt zich op educatie, omdat zij ervan overtuigd zijn dat dit de basis vormt voor een betere toekomst voor deze kinderen. Zo bouwen zij scholen en bieden ze medische zorg en voeding aan. Wij vinden het fantastisch dat we hieraan kunnen meewerken en een steentje te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de levens van deze kinderen.