OVERZICHT (ACTIE) VOORWAARDEN

1. ACTIEVOORWAARDEN

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV
Actieprijzen zijn uitsluitend geldig op klantverkochte orders van 20 oktober november t/m 31 december 2023 en een kentekenregistratie (tenaamstelling) op uiterlijk 29 februari 2024. Eclipse Cross PHEV Intense en de Business Editions zijn uitgesloten van deze actie. Deze actie is niet van toepassing op fleet- en (private)lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw verkoopadviseur naar de actuele voorraad. Afbeeldingen kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

Mitsubishi ASX
Actieprijzen zijn uitsluitend geldig op klantverkochte orders van 20 oktober november t/m 31 december 2023 en een kentekenregistratie (tenaamstelling) op uiterlijk 29 februari 2024. ASX Pure Intense is uitgesloten van deze actie. Deze actie is niet van toepassing op fleet- en (private)lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw verkoopadviseur naar de actuele voorraad. Afbeeldingen kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

Mitsubishi Space Star
Actieprijzen zijn uitsluitend geldig op klantverkochte orders van 20 oktober november t/m 31 december 2023 en een kentekenregistratie (tenaamstelling) op uiterlijk 29 februari 2024. De Space Star Entry is uitgesloten van deze actie. Deze actie is niet van toepassing op fleet- en (private)lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw verkoopadviseur naar de actuele voorraad. Afbeeldingen kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

Mitsubishi Space Star

De introductie upgrade actie op de Mitsubishi COLT is geldig van 20 oktober november t/m 31 december 2023 en een kentekenregistratie (tenaamstelling) op uiterlijk 29 februari 2024. Deze actie is niet van toepassing op fleet- en (private)lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten. Informeer bij uw verkoopadviseur naar de actuele voorraad. Afbeeldingen kunnen afwijken van de standaardspecificaties.

2. MITSUBISHI PRIVATE LEASE

Mitsubishi Private Lease is o.b.v. 72 mnd/5.000 km per jaar. Vraag onze verkoopadviseurs naar de voorwaarden.

4. MITSUBISHI FINANCIERING

Mitsubishi Motors Financial Services is de handelsnaam voor financieringsactiviteiten voor Mitsubishi voertuigen aangeboden door RCI Financial Services B.V. en wordt gebruikt met toestemming van Mitsubishi Motors Corporation. RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM-vergunningsnummer 12009781).

3. STANDAARD 8 JAAR (BATTERIJ) GARANTIE

Alle nieuwe modellen worden geleverd inclusief 8 jaar garantie. Dit bestaat uit 5 jaar fabrieksgarantie en 3 jaar verlengde garantie. De verlengde garantie van 3 jaar is van toepassing op het moment dat de fabrieksgarantie van 5 jaar of maximaal 100.000 km niet meer van toepassing is. De verlengde garantie is van toepassing tot de voertuigleeftijd van 8 jaar of 160.000 km al naar gelang het eerst komt. Op de HV batterij van de Mitsubishi Outlander PHEV (vanaf modeljaar 2016), Mitsubishi Eclipse Cross PHEV, Mitsubishi ASX PHEV en HEV & Mitsubishi COLT HEV geldt een fabrieksgarantie van 8 jaar en/of 160.000 km. Mitsubishi Motors biedt tevens 8 jaar en/of 160.000 km garantie op de capaciteit van de HV batterij.

5. MITSUBISHI ACCESSIORES

Vermelde prijzen zijn inclusief montage, balanceren, verzendkosten en btw, andere heffingen welke van overheidswege worden opgelegd.