Mitsubishi Garantie

Standaard 5 jaar garantie

Standaard 5 jaar garantie bij Mitsubishi

Alle nieuwe modellen worden geleverd inclusief 5 jaar fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie van 5 jaar geldt voor alle Mitsubishi modellen vanaf modeljaar 2015 en met een leveringsdatum aan de eerste geregistreerde eigenaar vanaf 1 januari 2015. De eerste twee jaar onbeperkte kilometers, de resterende drie jaar met een beperking tot 100.000 kilometer. Op de HV batterij van de Mitsubishi Outlander PHEV (vanaf modeljaar 2016) en de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV geldt een fabrieksgarantie van 8 jaar en/of 160.000 km. Mitsubishi Motors biedt tevens 8 jaar en/of 160.000 km garantie op de capaciteit van de HV batterij.

Meer informatie over de garantiebepalingen en -voorwaarden? Download hier het document.

Achtergrond Element

Mijn Mitsubishi Card

Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid: dat zijn de basiskwaliteiten van elke Mitsubishi. Ontworpen en gebouwd voor vele jaren zorgeloos rijplezier. Om dit rijplezier te waarborgen, biedt Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi de beste service voor uw auto. Met vakbekwame, uitstekende opgeleide monteurs en originele onderdelen met aantrekkelijke tarieven. Zodat u altijd op uw Mitsubishi kunt vertrouwen, elke rit opnieuw. 

Achtergrond Element

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de Mitsubishi Garantie?

Heeft u een vraag over de garantie van uw Mitsubishi? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik mijn auto APK laten keuren?

In Nederland moeten alle personenauto’s en bedrijfsauto’s (tot 3.500 kg) periodiek worden gekeurd volgens de APK-regelgeving. De frequentie van de APK-keuring is afhankelijk van het type brandstof, de leeftijd van de auto en het soort voertuig.

Benzine- elektrische- en aardgas- (CNG) auto’s moeten na 4 jaar voor het eerst worden gekeurd, daarna 2 keer om de 2 jaar en vervolgens ieder jaar.
Diesel- en LPG-auto’s moeten na 3 jaar voor de eerste keer gekeurd worden en vervolgens ieder jaar.

U kunt de APK-vervaldatum van uw auto opzoeken via onze werkplaatsplanner door uw kenteken in te voeren.

Wat als mijn APK verlopen is?

Als de APK van uw auto is verlopen, dan mag u niet meer met de auto de weg op, tenzij u onderweg bent naar een APK-keuringsstation. Als u toch met een verlopen APK rijdt, riskeert u een boete en kunt u zelfs een bekeuring krijgen van de politie als u wordt aangehouden. Daarnaast kan een verlopen APK gevolgen hebben voor de verzekering van uw auto. Bij een ongeluk kan de verzekeraar besluiten om de schade niet of slechts gedeeltelijk te vergoeden, omdat de auto niet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Het is dus belangrijk om op tijd een APK-keuring te laten uitvoeren om boetes en problemen te voorkomen.

Wat is een APK Steekproef?

Een APK steekproef is een controle die wordt uitgevoerd door de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) om te controleren of de keurmeester de APK-keuring correct heeft uitgevoerd. Ongeveer 3% van de uitgevoerde keuringen worden gecontroleerd door een steekproef. Tijdens een steekproef wordt er een willekeurig geselecteerde auto uit de keuringslijst gekozen en deze wordt opnieuw gekeurd door een onafhankelijke keurmeester van de RDW. De keurmeester controleert of de bevindingen van de eerste keuring correct zijn en of de auto terecht is goedgekeurd of afgekeurd. De steekproef is bedoeld om de kwaliteit van de APK-keuringen te waarborgen.