Nieuwe directeur Forward Lease

Maurice van Hagen benoemd tot directeur van Forward Lease

Forward Lease, de merkonafhankelijke leasemaatschappij van Zeeuw & Zeeuw, kondigt met genoegen aan dat Maurice van Hagen per 1 juni de nieuwe directeur zal zijn. Maurice brengt een schat aan ervaring mee uit zijn voorgaande rol als Manager Zakelijke Mobiliteit bij Zeeuw & Zeeuw, waar hij de afgelopen vijf jaar actief was.

Met deze achtergrond is Maurice perfect gepositioneerd om Forward Lease te leiden door zijn volgende groeifase. “Maurice’s uitgebreide kennis van de zakelijke markt stelt hem perfect in staat om Forward Lease vooruit te helpen.” aldus Jan Hofstede, CEO van Zeeuw & Zeeuw. Maurice voegt toe: “In een snel veranderende automotive sector is het essentieel voor leasemaatschappijen om flexibel en betrouwbaar te blijven met het aanbod, om zo aan de brede behoeften van de klanten te voldoen”

Pensioen Dick Tijdeman

Dick Tijdeman, de huidige directeur van Forward Lease, gaat genieten van een welverdiend pensioen. De komende periode zal hij zijn taken overdragen aan Maurice.

Forward Lease

Forward Lease, de universele leasemaatschappij van Zeeuw & Zeeuw, onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en uitzonderlijke flexibiliteit, kenmerkend door het meedenkend vermogen van het deskundige team. Dit zorgt ervoor dat alle klanten de best mogelijke leasingervaring krijgen. Het bedrijf bedient zowel de particuliere als zakelijke markt, waarbij de laatste jaren de focus naar de zakelijke klant verschuift, die behoefte heeft aan betrouwbare en professionele ondersteuning.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?