Zeeuw & Zeeuw sponsort ook jouw club!

Wat is Scoor voor je Club? 

Scoor voor je Club is in 2021 gelanceerd onder het motto: “Koop lokaal, steun je favoriete clubs en spaar voor jezelf”. Scoor voor je Club wil graag bijdragen aan de verbinding tussen consumenten, ondernemers, maatschappelijke organisaties, (sport-) verengingen en goede doelen tot één samenwerkende- en elkaar verstekende gemeenschap. Daarbij wordt de privacy van alle deelnemers gerespecteerd. Zo hoeven deelnemers geen account aan te maken en voeren ze zelf de regie over hun gegevens.

De missie van Scoor voor je Club is het faciliteren van maatschappelijke organisaties, zoals sportverenigingen, culturele instellingen en goede doelen met een digitaal ecosysteem op basis waarvan avg-proof communicatie en structurele financiering mogelijk wordt. Op die manier wordt het voor iedereen mogelijk bij te dragen aan financieel gezonde clubs en een gezonder en gelukkiger Nederland!

Scoor voor je Club is een initiatief van de Qiy Foundation in samenwerking met andere maatschappelijk betrokken organisaties. Qiy Foundation is een non-profit stichting die consumenten de controle wil geven over hun eigen gegevens. Scoor voor je Club wordt ontwikkeld door Dappre op basis van de handige en privacy-vriendelijke kaarten-app Dappre. Dappre is een ‘Sociale Onderneming’ die digitale oplossingen ontwikkelt o.b.v. het Qiy Afsprakenstelsel. Dappre onderneemt primair vanuit een maatschappelijke missie.

Scoor voor je Club bij al onze Zeeuw & Zeeuw vestigingen

Zeeuw & Zeeuw is vanaf nu ook sportieve partner van Scoor voor je Club! Bij iedere aankoop bij Zeeuw & Zeeuw spaar je automatisch euro’s voor jezelf én voor je favoriete club(s). Via de Dappre app zie je precies hoeveel Zeeuw & Zeeuw in jouw spaarpot heeft gestopt. Elke maand gaat de helft automatisch naar de door jou gekozen club(s). Met de andere helft kun je sparen voor contributie, vouchers en cadeau kaarten van aangesloten deelnemers.

Meld je nu aan!

Wil jij ook graag scoren voor je favoriete club(s)? Ontdek of jouw club al meedoet en meld je geheel gratis aan via: scoorvoorjeclub.nl/kies-je-club. Staat jouw club er nog niet tussen? Aanmelden kan heel gemakkelijk en gratis via: scoorvoorjeclub.nl/clubs/.

Klik hier voor de veelgestelde vragen over Scoor voor je Club.

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?