Welkom bij Zeeuw & Zeeuw Nissan

Uw troste Nissan-dealer

Zeeuw & Zeeuw Nissan: de Nissan expert.

Zeeuw & Zeeuw is uw Nissan-dealer in regio Westland, Den Haag, Zoetermeer en Noordwijk. Onze Nissan-specialisten helpen u graag op weg. Of u nu een nieuwe Nissan personenauto, occasion of Nissan bedrijfswagen wilt kopen, leasen of financieren, of op zoek bent naar de expert op het gebied van onderhoud zodat u er zeker van kunt zijn dat uw Nissan wordt onderhouden en gerepareerd door experts met de juiste kennis, onderdelen en gereedschappen; bij Zeeuw & Zeeuw Nissan bent u aan het juiste adres. Bekijk online ons aanbod of kom lang in één van onze vestigingen. De koffie staat klaar.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze modellen

Van benzine tot volledig elektrisch.

Elektrisch rijden

Wij vertellen u er graag alles over, van laadpaal tot auto.

Werken bij

Zeeuw & Zeeuw, de leukste mobiliteitsprovider.

Onze vestigingen

Uw specialist voor alles op het gebied van Nissan.

Zeeuw & Zeeuw + Card

De Zeeuw & Zeeuw+ Card is een unieke en persoonlijke klantenkaart waarmee u profiteert van financieel voordeel en veel gemak. De klantenkaart van Zeeuw & Zeeuw geeft u een jaar lang recht op gratis APK, vakantie- en wintercheck, bijvullen van vloeistoffen, vervangen van lampjes en bandenreparatie. De klantenkaart is verkrijgbaar voor slechts €29,95 en is inzetbaar voor een auto in onderhoud bij al onze vestigingen. Gewoon, in onze werkplaats.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gratis APK.
  • Gratis vakantiecheck.
  • Gratis wintercheck.
  • Gratis bijvullen van motorolie, ruiterwisservloeistof en koelvloeistof.
  • Aantrekkelijke acties op vertoon van kaart.
  • Gratis bandenreparatie.
  • Gratis lampjes vervangen.
  • Gratis voorruit (ster) reparatie.
Achtergrond Element

Michèle Zeeuw
Directeur Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi

Jan Hofstede
CEO Zeeuw & Zeeuw

Welkom bij Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi

“Bij Zeeuw & Zeeuw heeft iedere merkkolom zijn eigen mensen: van monteur tot directeur. Dit zorgt voor focus en verdieping van vakkennis en voor ambassadeurs van ons merk Nissan. Ons beleid is gericht op het handhaven van onze kernwaarden: Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Samengevat in onze pay-off “Maakt je blij!” Ons team van specialisten staat voor u klaar en kijken er naar uit om u te verwelkomen”

We stellen uw feedback op prijs

Bij Zeeuw & Zeeuw Nissan zijn we altijd op zoek naar manieren om het nog een stapje beter te doen. We horen graag uw ervaringen, hoe we dingen beter kunnen doen.

Achtergrond Element

Nissan NOW: zorgeloos genieten van uw Nissan

Nissan NOW is een platform waarmee u een compleet overzicht ontvangt van alle noodzakelijke werkzaamheden aan uw Nissan. Zoals het onderhoud, wettelijke APK en informatie over evt. service contracten. Niets zal u meer ontgaan, zodra de activiteit nodig is, zal u hier automatisch aan herinnerd worden. Daarnaast kunt u genieten van allerlei voordelen zoals korting-vouchers voor hotelovernachtingen, attractieparken, restaurants en nog veel meer! 

Bekijk onze voorraad

nieuwe Nissans en occasions

Samenwerking Soufiane Touzani

Zeeuw & Zeeuw Nissan is sinds oktober 2021 een samenwerking gestart met Soufiane Touzani. Onder andere bekend als baltovenaar, influencer, presentator en public speaker. Met 415.000 volgers op Facebook, 1,2 miljoen volgers op Instagram en 1 miljoen abonnees op YouTube is Soufiane geen onbekende in zowel binnen áls buitenland!

In december 2022 daagde wij Soufiane Touzani uit voor een spectaculaire challenge met zijn nieuwe 100% elektrische Nissan Ariya. Bekijk de video en ontdek of Soufiane Touzani er met de winst van door gaat.

Zeeuw & Zeeuw+ Card Ariya

Zeeuw & Zeeuw Nissan helpt u graag op weg!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Onze specialisten helpen u graag op weg. Laat ons weten waar wij u mee verder kunnen helpen, dan hoort u snel van ons!

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?