Samenwerkingen

Bij Zeeuw & Zeeuw zijn we trots op onze samenwerkingen met enkele van Nederland’s meest inspirerende persoonlijkheden. Deze partnerschappen verrijken onze evenementen en brengen een golf van enthousiasme en innovatie. Bovendien spelen ze een cruciale rol in het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven, waardoor we samen een positieve impact kunnen maken in de samenleving. Door de handen ineen te slaan met deze vooraanstaande personen, versterken we niet alleen ons merk, maar bieden we ook dynamische en inspirerende ervaringen die onze visie en waarden uitdragen.

Shirma Rouse

Shirma Rouse, de bekende Rotterdamse soulzangeres en voormalig kandidaat van The Voice of Holland, was op zoek naar een nieuwe auto. Haar keuze viel op Kia Zeeuw & Zeeuw Rotterdam. Dit markeert het begin van een samenwerking tussen Kia Zeeuw & Zeeuw en Shirma Rouse. Met haar krachtige stem, technische achtergrond en hartelijke persoonlijkheid is Shirma niet alleen een getalenteerde artiest, maar ook een vrouw die, net als wij, graag iets terugdoet voor de maatschappij. Wij zien in haar een echte soulmate en zijn dan ook trots dat we met deze hardwerkende ‘self-made’ powervrouw deze samenwerking zijn aangegaan.

Soufiane Touzani

Soufiane Touzani, bekend als baltovenaar, influencer, presentator en spreker, is met ruim 870.000 abonnees op YouTube en 1,2 miljoen volgers op Instagram een van de top voetbalinfluencers van het moment. Soufiane’s jeugddroom was om profvoetballer te worden, een droom die hij dichtbij was te realiseren totdat in 2002 scoliose bij hem werd vastgesteld. Op advies van artsen moest hij het voetballen opgeven. Ondanks deze tegenslag liet Soufiane zich niet weerhouden. Hij wendde zijn focus naar het perfectioneren van hooghoudtrucs, waarmee hij wereldwijde bekendheid verwierf.

Bij Zeeuw & Zeeuw Nissan zijn we verheugd over onze samenwerking met Touzani. Zijn ongeëvenaarde gedrevenheid, ambitie, doorzettingsvermogen en talent, samen met zijn diepe betrokkenheid bij anderen, maken deze samenwerking tot een perfecte match. We zijn trots op de verbinding die we hebben kunnen maken met een persoonlijkheid zo inspirerend als Soufiane.

Mark Tuitert

Na een indrukwekkende carrière als langebaanschaatser en Olympisch kampioen, heeft Mark Tuitert zich succesvol omgeschoold tot een motiverende spreker. Zijn toewijding en focus tijdens zijn schaatsdagen vormen de perfecte fundering voor zijn huidige rol in het inspireren en motiveren van anderen.

Bij Zeeuw & Zeeuw waarderen we snelheid en passie voor sport, essentiële onderdelen van ons bedrijfs-DNA. Als onze performance coach houdt de voormalig Olympisch kampioen Mark Tuitert ons scherp en gefocust. Zijn streven naar uitmuntendheid weerspiegelt onze eigen doelstellingen bij Zeeuw & Zeeuw: altijd het maximale nastreven.

Koen van der Leeden (Koen Zitoen)

Koen Zitoen, niet alleen een getalenteerde keeper maar ook een dynamische presentator en producer bij Touzani TV, heeft zich onderscheiden door zijn actieve aanwezigheid op sociale media. Met bijna 100.000 volgers op TikTok, en een aanhoudende stroom van sportieve en creatieve content met voetbal als centraal thema, heeft Koen een indrukwekkende volgersbasis opgebouwd.

Recentelijk vond een spannend moment plaats in onze showroom in Utrecht, waar Koen de sleutels van zijn nieuwe en stoere Suzuki S-Cross in ontvangst nam. De overhandiging werd feestelijk uitgevoerd door Max van den Boogaard, merkdirecteur, en Wouter Slob, brand manager van Zeeuw & Zeeuw Suzuki.

Namens Zeeuw & Zeeuw Suzuki wensen we Koen vele veilige en plezierige kilometers toe met zijn nieuwe auto! Blijf op de hoogte van deze prachtige samenwerking en meer via al onze Zeeuw & Zeeuw Suzuki social media kanalen. 🚗

Howard Komproe

De Nederlandse stand-upcomedian en stemacteur met Surinaamse roots, Howard Komproe, is lid van Comedytrain en heeft meerdere solo shows op zijn naam staan. Maar daar blijft het niet bij. Howard geeft ook workshops, presenteert, werkt voor radio en tv, en is auteur van het boek ‘De grens van de grap’. Voor Zeeuw & Zeeuw heeft Howard talrijke vlogs, videoboodschappen en challenges ingesproken of gepresenteerd. Met zijn humoristische touch geeft hij een frisse draai aan zowel onze interne als externe communicatie. Een samenwerking met een stand-upcomedian? Ja, ook dat is Zeeuw & Zeeuw. Wij houden wel van een geintje, en Howard helpt ons daar graag bij!

Ramon Beuk

Televisiekok Ramon Beuk is van mening dat achter elk bijzonder gerecht een verhaal schuilt. Daarom hecht hij veel waarde aan het vertellen van deze verhalen achter zijn creaties. Door heerlijk eten te combineren met smakelijke verhalen, creëert hij een unieke culinaire ervaring. Zijn kookboeken zijn dan ook een rijke bron van dergelijke verhalen.

Bij Zeeuw & Zeeuw is een proefrit dagelijkse kost, maar wat als we dat concept eens op een nieuwe, letterlijk smakelijke manier invullen? Dat is precies waar Ramon Beuk bij helpt tijdens onze Zeeuw & Zeeuw Proefrit-events. Hij kookt voor klanten, samen met klanten en voor collega’s. Door zijn verhalen over gastvrijheid toe te voegen, biedt hij niet alleen een maaltijd, maar ook een inspirerende ervaring die perfect aansluit bij de route die we samen afleggen.

Bo Kramer

Bij Zeeuw & Zeeuw hebben we het voorrecht om een paar keer per jaar een Olympisch kampioen te ontmoeten, omdat wij rolstoelbasketbalster Bo Kramer ondersteunen. Bo’s sportieve reis begon dramatisch toen zij op 11-jarige leeftijd gediagnosticeerd werd met botkanker, wat haar dwong te stoppen met voetbal, haar toenmalige sport. Haar kennismaking met rolstoelbasketbal kwam tijdens een paralympische talentendag op een clinic, en het was liefde op het eerste gezicht.

Bo is inmiddels een gevestigd lid van TeamNL en vertegenwoordigt Nederland op talrijke internationale rolstoelbasketbaltoernooien. Zij toont een ongeëvenaarde kracht en doorzettingsvermogen, eigenschappen die wij bij Zeeuw & Zeeuw zeer waarderen en waar wij trots op zijn haar in te kunnen ondersteunen.

Boek Chief Ouwe Dibbes

Sander de Kramer

Bij Zeeuw & Zeeuw hechten we grote waarde aan ontwikkeling en onderwijs, een voorrecht dat wij in Nederland als vanzelfsprekend beschouwen. Sander de Kramer, die in 2007 Sierra Leone bezocht, ontmoette daar een groep jonge kinderen, wezen geworden door de oorlog. Hun broers en zussen waren meegenomen door rebellen om als kindsoldaten en slaven te dienen, terwijl de jongsten in brandende huizen werden achtergelaten om vervolgens door diamanthandelaren als arbeiders in mijnen ingezet te worden.

Gedreven door een verlangen om deze kinderen een hoopvolle toekomst buiten de mijnen te bieden, heeft Sander de Kramer 37 scholen opgericht voor hen, evenals voor kinderen van prostituees en gehandicapte kinderen. Deze scholen bieden opleidingen aan in vakgebieden zoals kapper, kok, kleermaker en hotelmanager, waardoor deze kinderen nu een kansrijke toekomst tegemoet gaan.

Geïnspireerd door de impact van onderwijs op het leven van deze kinderen, waardeert Zeeuw & Zeeuw ook de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van onze eigen medewerkers via de ZZ-Top Academy. Verder dragen we graag bij aan wereldwijde verbeteringen. Dit heeft geleid tot een partnerschap met de Sunday Foundation, resulterend in de bouw van een Zeeuw & Zeeuw school in het zuiden van Sierra Leone, een tastbare bijdrage die ons engagement voor onderwijs en ontwikkeling onderstreept.

Avalon Aardoom

Avalon Aardoom, een voormalige Nederlandse shorttracker, heeft in haar carrière indrukwekkende prestaties neergezet, waaronder het Nederlands kampioenschap bij de junioren en een derde plaats op zowel het NK als het WK in 2016. In 2018 werd zij bij de senioren eerste op de 1500 meter. Echter, twee jaar later moest Avalon haar shorttrackcarrière beëindigen vanwege een aangeboren hartafwijking, die reeds in 2016 een operatie noodzakelijk maakte. Zij koos voor haar gezondheid en trok zich terug uit de sport.

Tegenwoordig zet Avalon haar ervaring en kennis in als coach, waarbij ze jonge sporters begeleidt en inspireert. Daarnaast is zij actief betrokken bij Stichting Hartekind, een organisatie die zich inzet voor kinderen met hartafwijkingen. Als onderdeel van haar betrokkenheid was Avalon vorig jaar aanwezig bij de Hartekind Skate, een evenement mede georganiseerd door Stichting Hartekind en Zeeuw & Zeeuw. Tijdens dit evenement verzorgde zij niet alleen het startschot, maar schaatste ze ook mee met de deelnemers, waarmee ze haar steun en solidariteit toonde.