Huis & Wonen Verzekeren

Huis & Wonen

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen: Huis & Wonen

De kostbare spullen in de woning altijd goed verzekerd, middels een inboedelverzekering via Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen. Garantie tegen onderverzekering, diefstal- brand-, ruitbreuk- en waterschade het is allemaal verzekerd. Indien gewenst is het ook mogelijk te kiezen voor een dekking buitenshuis, zodat u spullen ten alle tijden goed verzekerd zijn. Bent u eigenaar van de woning en dient u de woning zelf te verzekeren dan is onze woonhuisverzekering (opstalverzekering) de beste keus. Ook hierbij geldt garantie tegen onderverzekering en een ruime dekking.

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons via verzekeren@zeeuwenzeeuw.nl of via telefoonnummer: 088-0553900.

Nissan Townstar
Suzuki Jimny Zijkant
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de verzekeren?

Heeft u een vraag over de verzekering van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Is het verplicht om een inboedelverzekering af te sluiten?

Het is niet verplicht om een inboedelverzekering te hebben. Maar, bijna iedere Nederlander heeft er wel een. Waarom? Helaas kan het gebeuren dat er ingebroken wordt of een brand uitbreekt. Het is dan een fijn idee om alle spullen in huis goed verzekerd te hebben. Heb je een huis gekocht? Dan is het verstandig om ook een opstalverzekering af te sluiten.

Wat is een inboedelverzekering?

Alle spullen in jouw woning die je kunt verplaatsen zonder schade aan te richten aan de woning vallen onder je inboedel. Hieronder vallen bijvoorbeeld de piano, de gitaar van je dochter en de eettafel. Als er brand uitbreekt bij de buren en als jouw spullen daardoor beschadigen, is het fijn als je hiervoor goed verzekerd bent. 

Wat is niet verzekerd met een inboedelverzekering?

Er zijn gebeurtenissen die niet vergoed worden door een inboedelverzekering. Ook zijn er beperkingen wat betreft de dekking van kostbaarheden. Het is verstandig altijd de polisvoorwaarden te checken, want deze verschillen per verzekeraar. Hieronder hebben we de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Wat is het verschil tussen een extra uitgebreide en allrisk inboedelverzekering?

Een extra uitgebreide inboedelverzekering biedt dekking voor de meest voorkomende schades. Denk hierbij aan bijvoorbeeld brand, blikseminslag en ontploffing. Maar ook vandalisme en het omvallen van bomen. Wil je je spullen optimaal verzekeren? Dan is een allrisk inboedelverzekering de meest uitgebreide verzekering die je kunt kiezen.