Vakantie & Recreatie

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen: Vakantie & Recreatie

Lekker op vakantie! Helemaal tot rust komen en even nergens aan denken. Met onze reisverzekering kunt u zich volledig op uw vakantie richten. Bagage, annulering, medische kosten, ongevallen, enz. het is allemaal geregeld. Naast de reisverzekering kunt u bij ons ook terecht voor een caravanverzekering en een verzekering voor uw boot.

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons via verzekeren@zeeuwenzeeuw.nl of via telefoonnummer: 088-0553900.

Vakantie & Recreatie
Vakantie & Recreatie
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de verzekeren?

Heeft u een vraag over de verzekering van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wat kun je verhalen op je reisverzekering?

De reisverzekering dekt verlies of schade aan je bagage, maar vergoedt ook onverwachte kosten die jij maakt na bijvoorbeeld een ongeval of bij ziekte. Om een beroep te kunnen doen op je reisverzekering moet er wel sprake zijn een geboekte reis en/of overnachting. Van die reis moet je een bewijs hebben.

Is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten?

Een reisverzekering is niet verplicht, maar kan wel handig zijn. De belangrijkste reden om een reisverzekering af te sluiten, is dat je hulp krijgt in onvoorziene (nood)situaties. Denk aan het vervroegd afbreken van de reis of juist een langer verblijf door een ongeval, ziekte of overlijden.

Hoeveel dagen van te voren reisverzekering?

Wanneer afsluiten? Het is niet verplicht om bij het boeken van de reis meteen een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten. Een reisverzekering kun je nog tot 1 dag voor vertrek afsluiten. Een annuleringsverzekering moet je binnen 7 of 14 dagen na het boeken van de reis afsluiten.

Is geld verzekerd bij reisverzekering?

Ga je op vakantie naar het buitenland en neem je veel contant geld mee? Dan kun je dit meeverzekeren bij je reisverzekering. Het verschilt per reisverzekeraar welk meebedrag meeverzekerd is.

Wat moet je direct regelen als er iets is gestolen op vakantie?

Doe zo snel mogelijk aangifte

Bij diefstal in het buitenland moet je altijd zo snel mogelijk aangifte doen. Je gaat hiervoor naar het dichtstbijzijnde politiebureau. Wil of kan de plaatselijke politie niet meewerken? Blijf dan toch aandringen, het is je recht om overal aangifte te kunnen doen.

Is bagage verzekerd?

Bagage is niet altijd standaard meeverzekerd

Toch is bagage niet altijd standaard meeverzekerd in de reisverzekering, net als bijvoorbeeld de medische kosten. Bij de meeste verzekeraars zit bagage in de standaarddekking, maar bij enkele verzekeraars moet je bagage meeverzekeren als aanvullende dekking.