Zeeuw & Zeeuw Pechhulp

Pechhulp

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen: Pechhulp

Pech krijgen kan altijd. Daarom is Pechhulp van Allianz Global Assistance de ideale aanvulling op uw autoverzekering. Met de Pechhulp kunt u rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. De verzekering is af te sluiten voor pechhulp in Nederland, maar ook voor in het buitenland. Naast pechhulp voor de auto is het ook mogelijk om deze service voor de motor af te sluiten. Zelfs met de optie voor een vervangende motor. Als je pech krijgt, dan staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze Pechhulp is kenteken gebonden. Dat wil zeggen dat uw auto of motor voor pechhulp is verzekerd. Wel zo handig als bijvoorbeeld uw partner of kinderen van het voertuig gebruik maken.

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons via verzekeren@zeeuwenzeeuw.nl of via telefoonnummer: 088-0553900.

Suzuki S-Cross
Nissan Ariya Zijkant
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de verzekeren?

Heeft u een vraag over de verzekering van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

<strong>Wat gebeurt er als jullie mijn auto niet direct kunnen repareren?</strong>

Dan brengen we je auto naar een hersteller in de buurt en jou (en eventueel je passagiers) naar een adres naar keuze. Is je huis verder dan 50km verderop en is het al laat? Dan kun je er ook voor kiezen om in een hotel te slapen. Ook hier brengen we je naartoe. Voor dit alles hoef jij niks te betalen.

<strong>Krijg ik tijdelijk een vervangende auto?</strong>

Ja, als je niet verder kunt rijden met je eigen auto, regelen én betalen een vervangende auto voor je. De vervangende auto krijg je tijdens de reparatie, tot een maximum van 30 dagen. Heb je geen vervangende auto nodig? Dan kun je ook kiezen voor een vergoeding van €30 per dag.

Hoe werkt Allianz pechhulp?
Sta je met pech langs de weg of heb je dringend hulp nodig? Bel 24/7 ons noodnummer 010 – 300 6540 en geef aan dat er een pech/noodsituatie is. Je wordt dan doorverbonden met Allianz Global Assistance, zij helpen jou zo snel mogelijk verder.

Wat valt er onder pechhulp?

Onder pechhulp vallen alle soorten hulp die je kunt krijgen als je met pech langs de weg staat. Denk hierbij aan reparaties ter plekke, het wegslepen van de auto naar de garage en vervangend vervoer.