Verkeer & vervoer Verzekeringen

Verkeer & Vervoer

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen: Verkeer & Vervoer

Uw auto, vaak een van de kostbaarste zaken binnen uw gezin. Rede te meer om voor een goede autoverzekering te kiezen. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw autoverzekering. Wilt u zelf kiezen? Ook dat is mogelijk via onze online rekentool, waarbij u naast een offerte ook direct een complete verzekering kunt aanvragen. Naast de autoverzekering bieden wij ook verzekeringen aan voor motoren en bromfietsen.

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons via verzekeren@zeeuwenzeeuw.nl of via telefoonnummer: 088-0553900.

Nissan Micra
Achtergrond Element

Premie berekenen autoverzekering

Autoverzekering

Bereken eenvoudig uw premie

Wat is uw kenteken ?

Achtergrond Element

Kia Niro Zijkant
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de verzekeren?

Heeft u een vraag over de verzekering van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Achtergrond element

Veelgestelde vragen

Hoe word je autoverzekering goedkoper?

Als je als beginner schadevrij rijdt, dan wordt de autoverzekering nog sneller goedkoper. Je krijgt namelijk ieder jaar dat je een autoverzekering op naam hebt staan én geen schade veroorzaakt of claimt, één schadevrij jaar. Schadevrije jaren zorgt voor korting op de premie.

Heeft leeftijd invloed op autoverzekering?

De premie van je autoverzekering wordt door een aantal dingen bepaald. Je leeftijd is er één van. Vaak betaal je als jongere namelijk een hogere premie dan een ouder iemand. Dit geldt ook voor senioren.

Wat is een normale prijs voor autoverzekering?

Gemiddeld kost een autoverzekering € 75,- per maand. U moet minstens op € 30,- á € 40,- per maand rekenen, maar dit bedrag kan oplopen tot meer dan € 100,- per maand.

Is mijn auto verzekerd als er iemand anders in rijd?

Ja, u bent verzekerd als u in andersmans auto rijdt. Een autoverzekering geldt namelijk voor de auto, en niet voor een persoon. Als het voorkomt dat u in andermans auto rijdt, bent u dus gewoon verzekerd. De eigenaar van de auto blijft wél aansprakelijk voor alles wat er met de auto gebeurt.

Hoe weet je hoeveel schadevrije jaren je hebt?


Je autoverzekeraar moet je elk jaar laten weten hoeveel schadevrije jaren je hebt. Je schadevrije jaren staan daarom in je verzekeringspolis, die je jaarlijks ontvangt. Ook kun je je schadevrije jaren opvragen bij je autoverzekeraar of bij de tussenpersoon waar je polis loopt.