Verkeer & Transport verzekeringen

Verkeer & Transport

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen: Verkeer & Transport

Gebruikt u zakelijk uw motorrijtuig. Assubliem biedt Verkeer & Transport verzekeringen aan voor diverse soorten motorrijtuigen die zakelijk worden ingezet:

  • Bestelautoverzekering
  • Vrachtwagenverzekering
  • Werkmaterieelverzekering

Heeft u binnen uw organisatie een groot aantal auto’s (en/of bestelauto’s) rijden dan is een wagenparkverzekering een ideale oplossing. Assubliem heeft samen met een ervaring transportverzekeraar een mooie wagenparkverzekering opgezet, zodat u volledig verzekerd bent, tegen een zeer aantrekkelijke premie.

Indien u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met ons via verzekeren@zeeuwenzeeuw.nl of via telefoonnummer: 088-0553900.

Nissan Primastar
Renault Master Zijkant
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de verzekeren?

Heeft u een vraag over de verzekering van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Achtergrond element

Veelgestelde vragen

<strong>Is mijn aanhanger ook verzekerd binnen een Wagenparkverzekering?</strong>

De reisverzekering dekt verlies of schade aan je bagage, maar vergoedt ook onverwachte kosten die jij maakt na bijvoorbeeld een ongeval of bij ziekte. Om een beroep te kunnen doen op je reisverzekering moet er wel sprake zijn een geboekte reis en/of overnachting. Van die reis moet je een bewijs hebben.

<strong>Voor wie is een Wagenparkverzekering?</strong>

Een zakelijke Wagenparkverzekering is voor ieder bedrijf met meerdere bedrijfswagens. Dit heet ook wel een wagenpark. De risico’s van een wagenpark van een verhuurbedrijf zijn anders dan dat van bijvoorbeeld een ander zakelijk wagenpark.

<strong>Wat is een Wagenparkverzekering?</strong>

Voor uw onderneming is uw wagenpark onmisbaar. Uw medewerkers zitten bijvoorbeeld veel op de weg voor afspraken met klanten. Of uw bedrijf maakt gebruik van tientallen bestelwagens om uw producten tijdig bij opdrachtgevers af te leveren. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje en schade is zo ontstaan. Gelukkig kunt u uw wagenpark verzekeren. Er zijn meerdere mogelijkheden, kies de dekking die bij u past.