Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen
Zeeuw & Zeeuw

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen

s-Gravelandseweg 396
3125 BK Schiedam

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen

Een voordelige verzekering met de juiste voorwaarden? Dan bent u bij Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen aan het juiste adres. Wij voorzien u graag van een passend advies. Ook zorgen wij er voor dat al uw lopende verzekeringen netjes worden opgezegd, zodat u niet dubbel verzekerd bent.
Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen staat voor professionele en betrouwbare dienstverlening in de bemiddeling van diverse schade- en zorgverzekeringen, op zowel particulier- als zakelijk gebied. Wilt u langskomen voor bijvoorbeeld onze voordelige autoverzekering, neemt u vooraf contact met ons op, dan zorgen wij dat de koffie voor u klaar staat! Op onze website kunt u direct een premie indicatie verkrijgen via onze online premiecalculaties.

Adresgegevens

s-Gravelandseweg 396
3125 BK Schiedam

verzekeren@zeeuwenzeeuw.nl

KvK-nr: 30078250
BTW-nr: ??

Achtergrond Element

Openingstijden

Kantoor

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

8:00 tot 17:00 uur
8:00 tot 17:00 uur
8:00 tot 17:00 uur
8:00 tot 17:00 uur
8:00 tot 17:00 uur
gesloten
gesloten

Neem een kijkje bij Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen

Zeeuw & Zeeuw is hét adres voor alles omtrent verzekeringen; onderhoud, reparatie, schadeherstel, aanschaf, lease, financiering, occasions, bedrijfswagens, personenauto’s… Onze specialisten helpen u graag op weg!

Deskundig
Deskundigheid is wat u mag verwachten van ons. We hebben passie voor het merk Verzekeringen en voor ons vak. We blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, zowel door scholing via de Verzekeringen Academy als via onze eigen ZZ-Top Academy.

Tijd voor de beste koffie van Nederland
De koffie die wij in onze vestiging schenken is van het merk Peeze, meermaals bekroond tot beste koffie van Nederland. Verse bonenkoffie die niet alleen lekker smaakt, maar ook goed is voor de wereld waarin we leven.

Sociaal betrokken
Naast auto’s gaat ons hart ook sneller kloppen van sport. Zo ondersteunen wij diverse (lokale) sportactiviteiten. Onder de noemer Scoor voor je club ondersteunen wij iedere sportclub in Nederland.

Ambitieus
Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen helpt u niet alleen bij de aanschaf van uw nieuwe auto, maar ook bij alles wat daar verder bij komt kijken. Van financiering tot verzekering en van signing tot laadpaal.

Een greep uit onze voorraad

Reviews

Uw mening is belangrijk. Kunnen we iets doen om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn of bent u helemaal tevreden? In beide gevallen horen we graag van u omdat wij graag blijven verbeteren. Deel daarom hier uw mening over ons!

Onze specialisten

De specialisten van Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen staan graag voor u klaar.

Loading …

Ook onderdeel worden van ons team?

Veelgestelde vragen

Is er WiFi in jullie kantoor?

Jazeker, wij bieden op al onze vestigingen gratis WiFi aan.

<strong>Wat is een normale prijs voor autoverzekering?</strong>

Gemiddeld kost een autoverzekering € 75,- per maand. U moet minstens op € 30,- á € 40,- per maand rekenen, maar dit bedrag kan oplopen tot meer dan € 100,- per maand.

<strong>Wat is een inboedelverzekering?</strong>

Alle spullen in jouw woning die je kunt verplaatsen zonder schade aan te richten aan de woning vallen onder je inboedel. Hieronder vallen bijvoorbeeld de piano, de gitaar van je dochter en de eettafel. Als er brand uitbreekt bij de buren en als jouw spullen daardoor beschadigen, is het fijn als je hiervoor goed verzekerd bent. 

Zeeuw & Zeeuw Verzekeringen helpt u graag op weg!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Onze specialisten helpen u graag op weg. Laat ons weten waar wij u mee verder kunnen helpen, dan hoort u snel van ons!

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?