Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Bij Zeeuw & Zeeuw werken meer dan 560 enthousiaste mensen met allemaal hun eigen verhaal, achtergrond en kwaliteiten. Wij zijn van mening dat onze collega’s het belangrijkste goed van onze onderneming zijn. Zij maken het verschil, zij zijn de motor van het succes van Zeeuw & Zeeuw. Met elkaar werken we keihard om mensen blij te maken. We zijn een gezellig bedrijf, persoonlijk, de lijnen zijn kort en daarnaast zijn we open met én tegen elkaar. Zo zorgen we er samen voor dat we het beste uit onszelf en elkaar halen, in een positieve ambiance. En juist dat zorgt ervoor dat onze klanten graag bij ons terug komen. We zeggen niet voor niets; Zeeuw & Zeeuw maakt je blij!

Zeeuw & Zeeuw vindt het overtreffen van de klantverwachting belangrijk. Daarom doen wij altijd alles wat wij doen op basis van onze kernwaarden. Dat is de sleutel van ons succes. Hier staan we voor bij Zeeuw & Zeeuw:

Betrokken

Zeeuw & Zeeuw  voelt zich betrokken bij de maatschappij. Dit is terug te zien in de ondersteuning van o.a. verschillende sportclubs, Het Vergeten Kind, Safe the Children en  Sophia Revalidatie. Daarnaast zijn wij betrokken bij de ontwikkeling (opleiding) en welzijn van onze medewerkers. Uiteraard is er een grote betrokkenheid bij onze vele klanten, voor hen doen wij het immers allemaal.

Onderscheidend

In de automotive sector streeft Zeeuw & Zeeuw ernaar om zich te onderscheiden. Alle medewerkers maken het verschil op het gebied van klantgerichtheid, daarom laten we jullie veelvuldig zien. Bijvoorbeeld op de website, visitekaartjes en in e-mailberichten.  Alle medewerkers zijn het gezicht van onze onderneming en daar is Zeeuw & Zeeuw trots op!

Deskundig

Iedere klant mag van onze bedrijven en onze medewerkers deskundigheid verwachten.  Deskundig in het adviseren van de juiste producten, deskundig in het repareren en onderhouden van de auto en deskundig (adviserend) in toekomstige ontwikkelingen in de automotive branche.

Ambitieus

Zeeuw & Zeeuw heeft de ambitie om de beste klanttevredenheid te behalen van heel Nederland. Daarnaast streeft Zeeuw & Zeeuw naar de snelste en meest kwalitatieve (internet)leadopvolging. Met onze klantgerichte ambities willen we graag de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Geïnteresseerd

Zeeuw & Zeeuw is geïnteresseerd in de wensen en mening van de klant. Wij stellen het bijzonder op prijs dat service-enquêtes worden ingevuld, maar Zeeuw & Zeeuw is ook geïnteresseerd in MVO, dit is een belangrijk aandachtspunt is binnen het bedrijf. Dat laten wij ook zien door de certificering Bovag Erkend Duurzaam.