Wij kopen uw auto

Snel, vrijblijvend en voor een goede prijs

Wij kopen graag uw auto

Snel, vrijblijvend en voor een goede prijs uw auto verkopen? In 3 simpele stappen ontvangt u van ons een vrijblijvend voorstel.

1. Indicatief voorstel

Vul hieronder uw kenteken in en doorloop de taxatie. Binnen enkele minuten ontvangt u een indicatief voorstel in uw mailbox.

2. Taxatie

Wanneer u ons indicatieve voorstel heeft ontvangen nemen wij contact met u op. We maken met u een afspraak om de auto te taxeren en de definitieve waarde te bepalen.

3. Afhandeling

Gaat u akkoord met de definitieve waarde? Dan kunt u direct uw auto achterlaten en vrijwaren wij de auto. De taxatiewaarde ontvangt u op uw bankrekening.

Achtergrond Element

Taxeer uw auto

Achtergrond Element

Veelgestelde vragen

Hoe verkoop ik mijn auto na ontvangst van het indicatieve voorstel?


Wanneer u van ons een indicatief voorstel in uw mailbox hebt ontvangen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We nodigen u dan uit in één van onze vestigingen om een definitieve waarde te bepalen. Gaat u akkoord met de definitieve waarde? Dan kunt u direct uw auto achterlaten en vrijwaren wij de auto. De taxatiewaarde ontvangt u op uw bankrekening.

Enige tijd geleden heb ik al een taxatie gedaan, is deze nog geldig?

Occasionprijzen zijn erg onderhevig aan veranderingen en de waarde van uw auto kan daardoor dagelijks wijzigen. De waarde die wij destijds afgaven heeft dus een beperkte geldigheid. Wanneer deze is verlopen kunt u gewoon een nieuwe taxatie aanvragen.

Wat moet ik meenemen wanneer ik mijn auto ga inleveren?

Kenteken- en overschrijvingsbewijs of Kentekenpas en tenaamstellingscodes
Alle autosleutels
Een (geldige) ID-kaart of paspoort
Bankpas (i.v.m. overmaken taxatieaarde)
Onderhoudsboekje
Indien van toepassing: laatste APK Keuringsrapport