Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Hyundai onthult design van de IONIQ 6

Hyundai heeft het gestroomlijnde en tijdloze ontwerp onthuld van de gloednieuwe IONIQ 6, het tweede model van Hyundai’s line-up-merk IONIQ dat zich exclusief richt op volledig elektrische auto’s. De IONIQ 6, die het predicaat Electrified Streamliner krijgt, is zeer aerodynamisch vormgegeven om een zo groot mogelijk rijbereik te realiseren.

Lees verder

IONIQ 5 is ANWB Trekauto van het jaar 2022

Ook in 2022 is de allerbeste caravantrekker van Nederland een Hyundai. Na de TUCSON 1.6 T-GDI Hybrid in 2021 is de IONIQ 5 uitgeroepen tot ANWB Trekauto van het Jaar 2022. En dat is meteen ook een regelrechte primeur, want het is voor het eerst dat een volledig elektrische auto deze onderscheiding ontvangt.

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw per 1 juli Suzuki-dealer voor Utrecht en Woerden

Per 1 juli 2022 start Zeeuw & Zeeuw als dealer voor Suzuki auto’s in Utrecht en Woerden. Het dealerschap (sales en after-sales) in Utrecht komt naast de huidige Ford-vestiging, in Woerden worden de after-sales activiteiten eveneens toegevoegd aan de bestaande vestiging.  

Lees verder

ELEKTRISCHE DEELAUTO’S. IS NEDERLAND ER KLAAR VOOR?

Zeeuw & Zeeuw zocht het uit. Een onderzoek met verrassende resultaten. Zeeuw & Zeeuw, behorende tot de top 10 grootste autodealers in Nederland, heeft in september jongstleden onder 40.000 particuliere klanten een enquête gehouden om antwoord te krijgen op de vraag wat de beleving van de consument met betrekking tot deelconcepten is.  Met ruim 2.500 respondenten is de representativiteit van dit onderzoek hoog te noemen.

Lees verder

Micha Roco naar Zeeuw & Zeeuw

Per 1 juli aanstaande start Micha Roco als directeur bij Zeeuw & Zeeuw Hyundai. Met de overname van Hyundai Van Riel in Breda voegde Zeeuw & Zeeuw dit vooruitstrevende merk toe aan haar portfolio. Micha zal in deze functie verantwoordelijk worden voor de nieuwe Hyundai activiteiten van Zeeuw & Zeeuw.

Lees verder

Overname Van Riel dealeractiviteit door Zeeuw & Zeeuw

Per 1 juli 2021 worden de Hyundai-activiteiten van Van Riel overgenomen door Zeeuw & Zeeuw en zal de vestiging verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda. De vestiging in Breda blijft op de bekende locatie aan de Charles Petitweg 1 gevestigd en ook de bekende gezichten blijven werkzaam; zowel voor verkoop, werkplaats als het magazijn. Van Riel gaat zelf op andere locaties verder met Autohopper en James Autoservice en sales. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd.

Lees verder