Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda

Zeeuw & Zeeuw

Hyundai Breda

Charles Petitweg 1
4827 HJ BREDA

De Hyundai-dealer voor Breda en omstreken

Zeeuw & Zeeuw is officieel Hyundai dealer gevestigd in Breda. Wij zijn hèt vertrouwde adres voor alle Hyundai-modellen en betrouwbare occasions.

Onze voorraad alvast online bekijken? Dat kan natuurlijk in onze voorraadmodule.

In onze vestiging aan de Charles Petitweg 1 kunt u ook terecht voor het onderhoud aan uw Hyundai. Natuurlijk is ook reparatie of schadeherstel één van onze specialiteiten. Is uw Hyundai toe aan onderhoud? Maak dan nu een werkplaatsafspraak.

Adresgegevens

Charles Petitweg 1
4827 HJ BREDA

KvK-nr: 81896476
BTW-nr: NL862261259B01

Achtergrond Element

Openingstijden Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda

Neem een kijkje bij Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda

Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda

Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda is hét adres voor alles omtrent Hyundai; onderhoud, reparatie, schadeherstel, aanschaf, lease, financiering, occasions, bedrijfswagens, personenauto’s… Onze specialisten helpen u graag op weg!

Deskundig
Deskundigheid is wat u mag verwachten van ons. We hebben passie voor het merk Hyundai en voor ons vak. We blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, zowel door scholing via de Hyundai Academy als via onze eigen ZZ-Top Academy.

Tijd voor de beste koffie van Nederland
De koffie die wij in onze vestiging schenken is van het merk Peeze, meermaals bekroond tot beste koffie van Nederland. Verse bonenkoffie die niet alleen lekker smaakt, maar ook goed is voor de wereld waarin we leven.

Sociaal betrokken
Naast auto’s gaat ons hart ook sneller kloppen van sport. Zo ondersteunen wij diverse (lokale) sportactiviteiten. Onder de noemer Scoor voor je club ondersteunen wij iedere sportclub in Nederland.

Ambitieus
Hyundai Breda helpt u niet alleen bij de aanschaf van uw nieuwe Hyundai, maar ook bij alles wat daar verder bij komt kijken. Van financiering tot verzekering en van signing tot laadpaal.

Een greep uit onze voorraad

Reviews Hyundai Breda

Uw mening is belangrijk. Kunnen we iets doen om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn of bent u helemaal tevreden? In beide gevallen horen we graag van u omdat wij graag blijven verbeteren. Deel daarom hier uw mening over ons!

Onze specialisten

De specialisten van Zeeuw & Zeeuw Breda staan graag voor u klaar.

Ook onderdeel worden van ons team?

Veelgestelde vragen

Wat is jullie bankrekeningnummer


Ons rekeningnummer is: NL60ABNA0240069048

Verkopen jullie ook occasions?

Ja, bekijk onze voorraad hier.

Wat kost een APK?

De Algemene Periodieke Keuring (APK) kost € 39,95 bij Zeeuw & Zeeuw Hyundai.

Is er WiFi aanwezig in jullie vestiging?

Jazeker, wij bieden in al onze vestigingen gratis toegang tot internet aan middels een WiFi verbinding.

Kan ik een proefrit maken?

Ja, u kunt vrijblijvend een proefrit maken met een occasion of demo. Wanneer u vooraf contact met ons opneemt heeft u de zekerheid dat de auto voor u klaar staat, maar u kunt ook gewoon de showroom binnenlopen

Kan ik bij u ook terecht voor onderhoud?

Jazeker, Zeeuw & Zeeuw Hyundai heeft naast een uitgebreide showroom met nieuwe auto’s en occasions ook een zeer uitgebreide werkplaats. Onze technici zijn allen zeer bekwaam en gespecialiseerd in Hyundai. Dus voor goed onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Een afspraak maken? Dat kan via onze werkplaatsplanner.

Hyundai i20 Hyundai Breda

Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda helpt u graag op weg!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Onze specialisten helpen u graag op weg. Laat ons weten waar wij u mee verder kunnen helpen, dan hoort u snel van ons!

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?