Hyundai monteur APK

Hyundai APK

Algemene Periodieke Keuring

Hyundai APK: € 44,95
of GRATIS bij onderhoudsbeurt

Hyundai APK: de makkelijkste manier om uw APK-keuring te laten uitvoeren.

Een auto mag officieel de weg niet op wanneer de APK-datum verstreken is. U doet er verstandig aan de APK door de Hyundai-dealer te laten uitvoeren. Die hanteert een scherp tarief én kent uw Hyundai door en door. Wanneer u de APK combineert met de jaarlijkse onderhoudsbeurt, is de keuring helemaal gratis.

Hyundai Kona APK
Achtergrond Element

Ook voor de APK naar de Hyundai-dealer

Hyundai APK filter

Tijdens de APK wordt je Hyundai nagekeken op drie onderdelen: veiligheid, milieueisen en registratie. Denk hierbij aan verlichting, remmen, roetfilter en kilometerstand. Wij voeren de APK snel en vakkundig uit zodat u snel weer de weg op kunt. 

Achtergrond Element

Gratis Hyundai APK bij een beurt

Bij Zeeuw & Zeeuw Hyundai krijgt u een gratis Hyundai APK t.w.v. € 44,95 bij een onderhoudsbeurt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw Hyundai op een scala van punten gecontroleerd en indien nodig herstelt (afhankelijk van welke beurt u kiest). Omdat u uw Hyundai laat onderhouden bij Zeeuw & Zeeuw profiteert u van een gratis APK (exclusief € 5,95 afmeldkosten). Wacht niet langer en combineer een onderhoudsbeurt met een gratis algemene periodieke keuring bij één van onze Hyundai vestigingen!

Hyundai APK
Hyundai Kona APK
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de Hyundai APK?

Heeft u een vraag over de APK-keuring van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik mijn auto APK laten keuren?

In Nederland moeten alle personenauto’s en bedrijfsauto’s (tot 3.500 kg) periodiek worden gekeurd volgens de APK-regelgeving. De frequentie van de APK-keuring is afhankelijk van het type brandstof, de leeftijd van de auto en het soort voertuig.<br><strong>Benzine- elektrische- en aardgas- (CNG) auto’s</strong> moeten na 4 jaar voor het eerst worden gekeurd, daarna 2 keer om de 2 jaar en vervolgens ieder jaar.<br><strong>Diesel- en LPG-auto’s</strong> moeten na 3 jaar voor de eerste keer gekeurd worden en vervolgens ieder jaar.<br>U kunt de APK-vervaldatum van uw auto opzoeken via onze <a href=”/hyundai/werkplaatsafspraak/”><strong>werkplaatsplanner</strong></a> door uw kenteken in te voeren.

Wat als mij APK verlopen is?

Als de APK van uw auto is verlopen, dan mag u niet meer met de auto de weg op, tenzij u onderweg bent naar een APK-keuringsstation. Als u toch met een verlopen APK rijdt, riskeert u een boete en kunt u zelfs een bekeuring krijgen van de politie als u wordt aangehouden. Daarnaast kan een verlopen APK gevolgen hebben voor de verzekering van uw auto. Bij een ongeluk kan de verzekeraar besluiten om de schade niet of slechts gedeeltelijk te vergoeden, omdat de auto niet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Het is dus belangrijk om op tijd een APK-keuring te laten uitvoeren om boetes en problemen te voorkomen.

Wat is een APK Steekproef?

Een APK steekproef is een controle die wordt uitgevoerd door de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) om te controleren of de keurmeester de APK-keuring correct heeft uitgevoerd. Ongeveer 3% van de uitgevoerde keuringen worden gecontroleerd door een steekproef. Tijdens een steekproef wordt er een willekeurig geselecteerde auto uit de keuringslijst gekozen en deze wordt opnieuw gekeurd door een onafhankelijke keurmeester van de RDW. De keurmeester controleert of de bevindingen van de eerste keuring correct zijn en of de auto terecht is goedgekeurd of afgekeurd. De steekproef is bedoeld om de kwaliteit van de APK-keuringen te waarborgen.