Zeeuw & Zeeuw

Mitsubishi Utrecht

Sterrebaan 18
3542 DK Utrecht

De Mitsubishi-dealer voor Utrecht en omstreken

Zeeuw & Zeeuw is officieel Mitsubishi-dealer gevestigd in Utrecht. Wij zijn hèt vertrouwde adres voor alle Mitsubishi-modellen en betrouwbare occasions.

Onze voorraad alvast online bekijken? Dat kan natuurlijk in onze voorraadmodule.

In onze vestiging aan de Sterrebaan 18 kunt u ook terecht voor het onderhoud aan uw Mitsubishi. Natuurlijk is ook reparatie of schadeherstel één van onze specialiteiten. Is uw Mitsubishi toe aan onderhoud? Maak dan nu een werkplaatsafspraak.

Op zoek naar een camper? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan omgebouwde campers en zijn gespecialiseerd in verkoop, bemiddeling en onderhoud van campers.

Ucamp

Adresgegevens

Sterrebaan 18
3542 DK Utrecht

KvK-nr: 27244676
BTW-nr: NL810112528B01

Achtergrond Element

Openingstijden Mitsubishi Utrecht

2e Pinksterdag geopend | 11:00 tot 16:30

Neem een kijkje bij Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi Utrecht

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi Utrecht

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi Utrecht is hét adres voor alles omtrent Mitsubishi; onderhoud, reparatie, schadeherstel, aanschaf, lease, financiering, occasions, bedrijfswagens, personenauto’s… Onze specialisten helpen u graag op weg!

Zeeuw & Zeeuw

Deskundig
Deskundigheid is wat u mag verwachten van ons. We hebben passie voor het merk Mitsubishi en voor ons vak. We blijven op de hoogte van nieuwe ontwikkeling, zowel door scholing via de Mitsubishi Academy als via onze eigen ZZ-Top Academy.

Tijd voor de beste koffie van Nederland
De koffie die wij in onze vestiging schenken is van het merk Peeze, meermaals bekroond tot beste koffie van Nederland. Verse bonenkoffie die niet alleen lekker smaakt, maar ook goed is voor de wereld waarin we leven.

Sociaal betrokken
Naast auto’s gaat ons hart ook sneller kloppen van sport. Zo ondersteunen wij diverse (lokale) sportactiviteiten. Onder de noemer Scoor voor je club ondersteunen wij iedere sportclub in Nederland.

Ambitieus
Mitsubishi Utrecht helpt u niet alleen bij de aanschaf van uw nieuwe Mitsubishi, maar ook bij alles wat daar verder bij komt kijken. Van financiering tot verzekering en van signing tot laadpaal.

Een greep uit onze voorraad

Reviews Mitsubishi Utrecht

Uw mening is belangrijk. Kunnen we iets doen om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn of bent u helemaal tevreden? In beide gevallen horen we graag van u omdat wij graag blijven verbeteren. Deel daarom hier uw mening over ons!

Onze specialisten

De specialisten van Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi Utrecht staan graag voor u klaar.

Ook onderdeel worden van ons team?

Veelgestelde vragen

Wat is jullie bankrekeningnummer?

Ons rekeningnummer is: NL80ABNA0240001079

Verkopen jullie ook occasions?

Ja, bekijk hier onze huidige voorraad.

Wat kost een APK?

De periodieke keuring voor uw Mitsubishi kost slechts €39,- bij Zeeuw & Zeeuw.

Is er Wi-Fi in jullie showroom?

Jazeker, wij bieden op al onze vestigingen gratis Wi-Fi aan.

Kan ik een proefrit maken?

Ja, u kunt vrijblijvend een proefrit maken met een occasion of demo. Wanneer u vooraf contact met ons opneemt heeft u de zekerheid dat de auto voor u klaar staat, maar u kunt ook gewoon de showroom binnenlopen.

Mitsubishi Utrecht

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi Utrecht helpt u graag op weg!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Onze specialisten helpen u graag op weg. Laat ons weten waar wij u mee verder kunnen helpen, dan hoort u snel van ons!

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?