Bij Zeeuw & Zeeuw Renault sluiten we het jaar feestelijk af met onze spectaculaire eindejaarsknallers! Dit is het perfecte moment om een nieuwe Renault of occasion aan te schaffen, want tijdens deze actie kan uw korting oplopen tot wel € 4.500!

Bent u op zoek naar een jong gebruikte occasion, dan hebben wij goed nieuws. Wij hebben namelijk een ruim aanbod op voorraad én u ontvangt tijdelijk € 250,- extra keuzevoordeel! En ongeacht of u een nieuwe Renault of occasion bij ons aanschaft, krijgt u van ons een voucher voor een GRATIS kerstboom t.w.v. € 35,-.

Wacht niet langer en ontdek hoeveel u kunt besparen tijdens onze Zeeuw & Zeeuw Eindejaarsknallers en rij met een grote glimlach het nieuwe jaar in! 

Voor welke deal gaat u?

Benzine/ Hybrid deals

Ontdek onze voorraad

Bent u op zoek naar de perfecte auto en wilt u een exclusieve deal? Dan zit u goed bij Zeeuw & Zeeuw Renault! Kies uit ons brede assortiment en profiteer van onze unieke Eindejaars actie!

Bij aankoop van een occasion uit onze voorraad, geven we u;

€ 250,- keuzevoordeel!

U kunt kiezen uit:

GRATIS WAXOYL
€ 250 ACCESSOIRES CHEQUE
€ 250 KORTING OP SERVICEPAKETTEN
€ 250 EXTRA INRUILPREMIE

Electric deals!

Taxeer uw auto binnen enkele minuten!

Zeeuw & Zeeuw Renault De zeeuw & Zeeuw Eindejaarsknallers zijn geldig t/m 30 december met een uiterste registratiedatum van 30 december en alleen geldig op geselecteerde voorraadmodellen. € 3.000,- korting op een Megane electric is alleen geldig op geselecteerde geregistreerde voorraadmodellen. € 250,- extra voordeel op een occasion is geldig t/m 30 december en niet inwisselbaar tegen contanten. Vraag een verkoopadviseur naar de beschikbare voorraad en de voorwaarden.