Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Informatie Coronavirus (COVID-19)

Lees verder

De Renault MORPHOZ

Het is een voertuig dat zich aanpast aan de behoefte van de bestuurder, of het nu gaat om een lange reis of een korte rit naar kantoor of een winkelcentrum. Het is een persoonlijk voertuig dat gedeeld wordt als je het niet gebruikt.

Lees verder

Nieuwe Renault Twingo Z.E.

De nieuwe Renault Twingo Z.E. is vanaf eind 2020 bij de Renault dealer te bezichtigen. De prijzen worden in een later stadium bekend gemaakt. Wilt u alles weten over de Nieuwe Twingo Z.E.? Lees dan snel verder….

Lees verder

Renault E-TECH: de slimme hybride optie voor iedereen

Als pionier in elektrische rijden heeft Renault nu ook een innovatieve en exclusieve E-TECH-technologie ontwikkeld. Met deze technologie, die door 150 patenten is beschermd, kunnen zij 2 sterke en zuinige hybride motoren bouwen: E-TECH: hybride motor en de E-TECH Plug-in: hybride motor die kan worden opgeladen op netstroom.

Lees verder

Renault Kangoo Z.E. Pick-Up

De volledig elektrische Renault Kangoo Z.E. is nu ook beschikbaar in Nederland als pick-up met een grote open laadbak. Deze versie is bij uitstek geschikt voor hoveniers, gemeenten, reinigingsdiensten en andere bedrijven die waarde hechten aan duurzame mobiliteit in stedelijk gebied.

Lees verder

Nieuwe Renault Twingo vanaf mei te bestellen!

Renault start met de verkoop van de nieuwe Twingo. Het model heeft een nieuwe trendy look, is geavanceerder dan ooit en beschikbaar met nieuwe multimediasystemen. Renault levert de Twingo met keuze uit drie uitrustingsniveaus en drie motorvarianten voor prijzen vanaf € 12.390,-. Vanaf mei is de nieuwe Twingo de bestellen en in juni staat de nieuwe Twingo in de showroom bij Zeeuw & Zeeuw!

Lees verder

Naast goede service nu ook de beste koffie van Nederland bij Zeeuw & Zeeuw!

Zeeuw & Zeeuw heeft met trots gekozen voor Peeze. Niet alleen omdat zij duurzame koffie en thee produceren, maar ook om de kwaliteit van de koffie. U kunt bij ons nu écht genieten van een heerlijk kopje duurzame koffie (of thee)! Wij zijn enorm enthousiast en nodigen u graag uit om onze nieuwe koffie in de showroom te komen proeven!

Lees verder

#2: De tip van Floor – voeding

Voeding: er is zo’n beetje niets dat ingewikkelder is. “Eet gevarieerd, eet niet te veel, eet minder verzadigd vet, eet veel groente en fruit”. Geregeld vliegen de voedingstips het internet over en iedereen heeft er wel een mening over. Maar wat is nou waar? Wat moet men eten?

Lees verder

Renault Captur vanaf februari ook leverbaar als TCe 130 GPF en TCe 150 EDC GPF

De nieuwe TCe benzinemotoren combineren rijplezier met efficiency door meer koppel bij lage toerentallen, een lager verbruik en minder CO2-uitstoot. De nieuwe motoren voldoen aan de hoogste normen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Lees verder

Blog Floor van Ameyde – het voorkomen van blessures tijdens de wintersport

Sporten is leuk en ook nog eens hartstikke gezond! Lekker actief bezig zijn, hardlopen door het bos, met je vrienden een balletje trappen of ’s avonds nog een paar baantjes trekken in het zwembad. Helaas ligt een blessure op de loer. Sommige zijn plotseling, andere sluipen er langzaam in.

Lees verder
Video belafspraak plannen Belafspraak Video belafspraak plannen Plan proefrit-aan-huis Proefrit Plan proefrit-aan-huis Werkplaatsafspraak Afspraak Werkplaatsafspraak