Renault Onderhoud

Plan op tijd uw onderhoud

Houd uw Renault in topconditie
Plan tijdig een afspraak

Met Renault onderhoud blijft uw Renault in topconditie

Uw Renault dient goed onderhouden te worden zodat u als bestuurder kunt blijven genieten van de juiste rijervaring. Door tijdig onderhoud voorkomt u bovendien kosten in de vorm van eventuele reparaties. Als erkend Renault dealer biedt Zeeuw & Zeeuw u professioneel onderhoud voor uw Renault. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden op het gebied van onderhoud of maak direct een werkplaatsafspraak.

Renault Onderhoud
Achtergrond Element

Wat heeft uw Renault Nodig?

Renault budget beurt (Renault Advantage)

Uitgebreidere beurt voor goede prestaties en een veilige Renault. Naast de olie verversbeurt wordt de veiligheid van de Renault nauwkeurig gecontroleerd. Lees meer over Renault Advantage.

Renault Advantage

Renault onderhoudsbeurt

Zeer uitvoerige controle op veel belangrijke aspecten. Vooral wanneer u jaarlijks meer dan 12.000 kilometer rijdt. Naast werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt (waaronder olie verversen en oliefilter vervangen), worden o.a. stuurbekrachtiging, koppeling, versnellingsbak en de voor- en achterwielophanging gecontroleerd.

Renault onderhoudsbeurt

Renault olie verversbeurt

Een minimale vorm van onderhoud, ideaal voor wanneer u weinig kilometers maakt. Hieronder valt de verlichting, banden en het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Daarnaast ontvangt de auto nieuwe olie met de juiste specificaties en een nieuwe oliefilter.

Renault olieverversbeurt

Achtergrond Element

Renault onderhoud bij Zeeuw & Zeeuw

Renault onderhoud is van groot belang zodat u altijd veilig en met een goed gevoel de weg op kan gaan. Natuurlijk wilt u nooit stil komen te staan en altijd op uw Renault kunnen vertrouwen. Renault onderhoud hoeft absoluut niet duur te zijn en al helemaal niet wanneer het gaat om regulier Renault onderhoud. Voorkom onnodige verrassingen en hoge reparatiekosten en laat uw Renault onderhouden bij Zeeuw & Zeeuw, úw Renault garage. Bij Zeeuw & Zeeuw kunt u ook terecht voor Full-Service onderhoudspakketten, benieuwd naar het aanbod?

Renault Onderhoud
Renault Onderhoud
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de Renault onderhoud?

Heeft u een vraag over het onderhoud van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de onderhoudsbeurt in?

Bij een onderhoudsbeurt word er standaard gekeken naar:
-Verversen van motorolie
-Vervangen van het oliefilter
-Controleren en bijvullen van de niveau’s van de remvloeistof, de koelvloeistof, het ruitensproeierreservoir en de stuurbekrachtiging.
-Ruitenwissers en –sproeiers op werking controleren
-Controleren van bandenspanning inclusief reserveband
-Staat van remsysteem
-Dikte van de remblokken, kunnen alle delen vrij bewegen, zit er niets vastgeroest
-Dikte van de remschijven, roestvorming
-Werking van de handrem
-Werking van de voetrem
-Staat van de remleidingen, beschadiging, roest, lekkage
-Controle van chassis/carrosserie op roest
-Smeren van portierscharnieren
-Controleren/afstellen van speling van koppelingpedaal
-Staat van brandstofleidingen, controle op lekkage
-Lekkage van motor of versnellingsbak
-Speling op wielophanging en algehele staat hiervan, inclusief de rubbers en stofhoezen.
-Staat van de banden, beschadiging, profieldiepte, onregelmatige slijtage, scheurtjes
-Verlichting, werking, afstelling koplampen, beschadigingen van het glas/kapjes
andere accessoires: werking controleren.

Wat kost een APK?

Bij Renault Zeeuw & Zeeuw krijgt u een gratis Renault APK t.w.v. € 29,95 bij een onderhoudsbeurt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw Renault op een scala van punten gecontroleerd en indien nodig herstelt (afhankelijk van welke beurt u kiest). Omdat u uw Renault laat onderhouden bij Zeeuw & Zeeuw profiteert u van een gratis APK (exclusief € 5,95 afmeldkosten). Wacht niet langer en combineer een onderhoudsbeurt met een gratis algemene periodieke keuring bij één van onze Renault vestigingen!

Hoe weet ik of mijn auto een beurt nodig heeft?

De vuistregel is dat auto’s om de 10.000 of 15.000 kilometer onderhoud nodig hebben. Rijd je minder kilometers op jaarbasis, dan is het toch verstandig om de auto jaarlijks naar de dichtbijzijnste Zeeuw & Zeeuw vestiging te brengen voor een check-up. Bijvoorbeeld op het moment dat APK nodig is.

Is preventief onderhoud nodig?

Om er voor te zorgen dat je auto altijd start wanneer jij dat wilt en je bovendien veilig van A naar B brengt, ook onder zware weers- en verkeersomstandigheden, heeft de auto regelmatig onderhoud nodig. Wat voor zo’n uitstekende staat van onderhoud nodig is, dat is door de fabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften en onderhoudsintervallen. De werkplaatsen bij alle Zeeuw & Zeeuw vestigingen weet hierdoor precies welk onderhoud hij uit moet voeren.

Hoe vaak moet het aircosysteem onderhouden worden?

Het is verstandig je airco elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen.