Renault onderhoud

Uw Renault dient goed onderhouden te worden zodat u als bestuurder kunt blijven genieten van de juiste rijervaring. Door tijdig onderhoud voorkomt u bovendien kosten in de vorm van eventuele reparaties. Als erkend Renault dealer biedt Zeeuw & Zeeuw u professioneel onderhoud voor uw Renault. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden op het gebied van onderhoud of maak direct een werkplaatsafspraak.

Werkplaatsafspraak

 

Renault Onderhoud Op Maat

Het onderhoudsprogramma van Renault staat voor duidelijkheid. Hierdoor kunt u op basis van uw persoonlijke situatie en jaarlijks aantal kilometers, een keuze maken uit diverse soorten onderhoud. Zeeuw & Zeeuw biedt diverse soorten onderhoud voor Renault. Selecteer een van deze onderhoudsmogelijkheden voor meer informatie.

 • Renault olie verversbeurt
  Een minimale vorm van onderhoud, ideaal voor wanneer u weinig kilometers maakt. Hieronder valt de verlichting, banden en het controleren en bijvullen van vloeistoffen. Daarnaast ontvangt de auto nieuwe olie met de juiste specificaties en een nieuwe oliefilter. Lees meer over de olie verversbeurt.
 • Renault budgetbeurt
  Uitgebreidere beurt voor goede prestaties en een veilige Renault. Naast de olie verversbeurt wordt de veiligheid van de Renault nauwkeurig gecontroleerd. Lees meer over de budgetbeurt.
 • Renault onderhoudsbeurt
  Zeer uitvoerige controle op veel belangrijke aspecten. Vooral wanneer u jaarlijks meer dan 12.000 kilometer rijdt. Naast werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt (waaronder olie verversen en oliefilter vervangen), worden o.a. stuurbekrachtiging, koppeling, versnellingsbak en de voor- en achterwielophanging gecontroleerd. Lees meer over de onderhoudsbeurt.
 • Renault APK
  De APK-keuring is in Europa wettelijk verplicht en verhoogt de verkeersveiligheid. Lees meer over de APK en maak online een afspraak of vraag een scherpe offerte aan.

Kosten Renault onderhoud

Niets is zo vervelend als onverwachte kosten. Dankzij overzichtelijke all-in prijzen weet u waar u aan toe bent met onderhoudskosten voor uw Renault. Zo meldt Zeeuw & Zeeuw u vooraf de kosten. Hierdoor bent u volledig geïnformeerd en komt u bij de onderhoudskosten niet voor verrassingen te staan. Met de all-in prijzen ontvangt u de kosten overzichtelijk, inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW.

Renault onderhoudscalculator
Met de onderhoudscalculator berekent u in 3 stappen het onderhoudstarief voor uw Renault en daarnaast kunt u gelijk een afspraak maken. Handig toch? Lees meer over de Renault onderhoudscalculator.

Afspraak Renault onderhoud

Kortom, is uw Renault toe aan onderhoud? Neem contact op met Zeeuw & Zeeuw voor meer informatie of een offerte voor onderhoud aan uw Renault. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de passende vorm van onderhoud, afgestemd op uw persoonlijke situatie en rijgedrag.

Plan een afspraak Werkplaats

Is uw Renault toe aan een onderhoudsbeurt?
Plan online snel en eenvoudig uw werkplaatsafspraak en bepaal zelf uw gewenste tijdstip.

Waarom kiezen voor Zeeuw & Zeeuw?

 • Orginele onderdelen
 • Scherpe prijzen