Nieuwe Renault ZOE - Nú extra voordelig!

  Voordeel € 1.500,-

  Renault ZOE

  v.a. 4% bijtelling

  VAN € 33.590,-

  VOOR € 32.087,-

  Inruilwaarde weten? Inruilwaarde weten? Vul uw kenteken in.
 • Meer informatie over Renault ZOE - R135

  100% elektrisch, 4% bijtelling

  Elektrisch rijden met een ruime actieradius van 395 km WLTP. Ervaar de stilte, souplesse en grote kracht van elektrisch rijden. 100% genieten, 0% uitstoot.

  Passie voor elektrisch rijden

  Voordelen van elektrisch rijden in de Renault ZOE: geen uitstoot, lage onderhoudskosten en een grote actieradius. Op zoek naar een compacte en elektrische gezinsauto met een grote actieradius? De Renault ZOE is stil, snel, veilig en schoon. Heb jij net als Renault passie voor elektrisch rijden?

  Gratis wallbox of laadtegoed

  Renault biedt standaard een wallbox voor het opladen van de ZOE bij jou thuis. Afhankelijk van jouw wensen en technische mogelijkheden, kun je kiezen voor een 3,7 kW of 11kW wallbox. Kun je niet thuisladen? Kies dan voor de Greenflux laadpas met gratis laadtegoed.

  Meer informatie?

  Meer informatie over deze actie? Kom langs in één van onze showrooms, onze Verkoopadviseurs vertellen u er graag meer over!

Renault ZOE - Fotogalerij

1. Afhankelijk van uitvoering, accessoires en rijomstandigheden. WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) is een nieuw Europees testprotocol dat beter aansluit bij de daadwerkelijke verbruikswaarden van het voertuig. De actieradius is afhankelijk van diverse factoren, zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto. 2. Netto bijtelling per maand vanaf € 41,- is gebaseerd op de fiscale waarde van de ZOE R110 Life met batterijkoop exclusief opties en bij een belastingschijf van 38,1%. De fiscale waarde van de nieuwe Renault ZOE R110 Life bedraagt € 32.850,-. 3. Vraag ons naar de voorwaarden. 4. Het genoemde bijtellingspercentage is gebaseerd op de huidige wetgeving en geldt voor elektrische voertuigen met een cataloguswaarde tot € 50.000,-. Blijkens het onlangs gepubliceerde voorstel voor het Klimaatakkoord zal het huidige bijtellingspercentage tot 31 december 2019 van kracht blijven en zal voor elektrische voertuigen die na 31 december 2019 worden gekentekend een bijtellingspercentage van 8% gaan gelden bij een cataloguswaarde tot €45.000,-. Het is de bedoeling van de wetgever dat het bijtellingspercentage nadien geleidelijk verder wordt aangepast. Renault Nederland en Renault dealers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien het werkelijke bijtellingspercentage afwijkt van hetgeen hierover in het concept klimaatakkoord staat vermeld, of op een ander moment wordt gewijzigd dan thans is aangekondigd. 4% bijtelling geldig tot en met 31 december 2019. Afhankelijk van de beschikbaarheid in de gekozen uitvoering en specificaties nog te registreren voor 31 december 2019. Kijk voor de voorwaarden op renault.nl/actievoorwaarden. Schrijf- en drukfouten voorbehouden. Voor meer informatie bel gratis 0800-0303 of kijk voor de verkoopvoorwaarden op renault.nl/verkoopvoorwaarden.