Financial Lease Deals

PROFITEER VAN DE VOORDELIGSTE
TARIEVEN VAN NEDERLAND

Bij Zeeuw & Zeeuw Renault hebben we iets speciaals voor zakelijke rijders in petto. Onze exclusieve Financial Lease deals stelt u in staat om de auto van uw dromen te bezitten zonder compromissen. U kunt zelfs binnen 72 uur rijden met onze voorraadmodellen en een aanbetaling is vaak niet nodig! Zo wordt zaken doen bij Zeeuw & Zeeuw wel heel aantrekkelijk. En wist u dat een nieuwe Renault leasen vaak voordeliger is dan een occasion leasen?

Met onze Financial Lease optie kunt u genieten van uw nieuwe Renault terwijl u de betalingen spreidt over een voor u comfortabele periode tegen een scherpe rente van slechts 7,99%. Geen stress, alleen puur plezier van het rijden..

Speciaal voor de zakelijke rijder;

ZEEUW & ZEEUW FINANCIAL LEASE DEALS

Een nieuwe Renault zakelijk rijden was nog nooit zo aantrekkelijk! En wist je dat een nieuwe auto leasen vaak goedkoper is dan een occasion leasen? Omdat wij veel voorraad hebben kunt u zelfs binnen 72 uur zorgeloos de weg op in uw nieuwe Renault.

  • GEEN AANBETALING
  • BINNEN 72 UUR RIJDEN
  • BESTE DEAL VAN NEDERLAND

BEDRIJFSWAGEN DEALS

Financial Lease Renault Express

PERSONENAUTO DEALS

Financial Lease Renault Arkana
Financial Lease Renault Austral

FINANCIAL LEASE

Wat is Financial Lease

Financial lease is een leasevorm waarbij u direct economisch eigenaar bent van uw leaseauto of bedrijfsmiddel. Dit heeft meerdere voordelen. Op deze pagina leest u meer over wat financial lease is en op welke voordelen jij kunt rekenen.

Je kunt financial lease vergelijken met een hypotheek op een huis. Ook hier bent u direct zelf economisch eigenaar, maar blijft het huis onderpand van de bank. Met financial lease is de leaseauto of het bedrijfsmiddel het onderpand. Aan het einde van de leaseperiode blijft er vaak een restbedrag over: de slottermijn. Nadat u deze afbetaalt is de auto of het bedrijfsmiddel helemaal van u. U bent nu naast economisch ook juridisch eigenaar van de auto.

Met financial lease bepaalt u tot op zekere hoogte het maandbedrag dat je betaalt. Door een langere looptijd te nemen op de financial lease druk je het maandbedrag. Ook helpt een aanbetaling je met een lager maandbedrag.

Renault Financial Lease
Financial Lease offerte

Voordelen van Financial Lease

  • Je bent direct economisch eigenaar 
  • De auto/het bedrijfsmiddel is na de leaseperiode van jou
  • Je hebt mogelijk recht op investeringsaftrek
  • Er is geen maximaal aantal kilometers
  • Je hebt meer ruimte voor andere investeringen
  • Fiscale afschrijving op eigen balans
  • Aanbetaling niet noodzakelijk

Ten opzichte van kopen is het grote voordeel van financial lease dat u niet één keer een groot bedrag betaalt. U spreidt de kosten over een langere periode, met de auto zelf als onderpand voor de lease. Daardoor behoudt u de financiële ruimte om te groeien, want u hoeft uw financiële reserves niet aan te spreken om de auto aan te schaffen.

Een ander voordeel van financial lease is dat u profiteert van fiscale voordelen. U bent met financial lease vanaf dag 1 eigenaar. Daarmee kunt u de auto op uw balans zetten. Een paar van de voordelen die u dit opleveren zijn investeringsaftrek, fiscaal afschrijven en renteaftrek.

Voorraad bedrijfswagens

Voorraad personenauto’s

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Interesse in een nieuwe Renault met Financial Lease.

Onze specialisten helpen u graag om de perfecte auto voor u te vinden. Wilt u ‘m eerst proberen? Dat kan natuurlijk! Maak nu een afspraak en kom snel proefrijden in één van onze vestigingen.

Heeft u een vraag over de een nieuwe Renault of Financial Lease? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag op weg. Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Welke kosten maak je naast je maandbedrag?

In tegenstelling tot operational lease betaal je bij financial lease zelf onderhoud, reparaties, verzekeringen en wegenbelasting. Dat is een voordeel als je veel schadevrije jaren hebt opgebouwd. Want zo profiteer je van een lagere verzekering. Een voordeel van financial lease ten opzichte van operational lease is dat je maandlasten lager zijn. Omdat de auto bij financial lease van jou is, heb je geen beperking met eventuele kilometers die je maakt. Je kunt er zo onbeperkt mee rijden. Ook bij equipment lease.

Kun je een financial lease eerder beëindigen?

Het is mogelijk om financial lease eerder af te lossen. Het enige waarmee je rekening moet houden? Je moet de maandbedragen voor je leaseperiode, inclusief alle rente, in één keer aflossen. Tussentijds aflossen kan ook. Je betaalt dan meerdere maandbedragen inclusief rente om de leaseperiode te verkorten.

Extra services voor financial lease

Je kunt je financial lease aanvullen met extra services. Zo heb je het voordeel dat je bij financial lease gelijk de eigenaar bent en aftrekposten kunt opvoeren, maar tegelijkertijd heb je het gemak van operational lease.

All-risk verzekering
Met financial lease ben je als economisch eigenaar zelf verantwoordelijk voor bijkomende kosten. Denk aan verzekeringen, onderhoud en reparaties. Bij ons kun je een all-risk verzekering nemen om nergens naar om te hoeven kijken. 

Vervangend vervoer
Het kan gebeuren dat jouw leaseauto voor langere tijd voor onderhoud of bijvoorbeeld een reparatie naar de dealer moet. Kies je bij je contract voor de uitbreiding van vervangend vervoer? Dan staat er altijd een vervangend voertuig voor je klaar!

Brandstofpas
Ga voor nog meer gemak met onze brandstofpas. Hiermee tank je overal in Nederland bij bijna alle tankstations. Aan het einde van de maand ontvang je alles in één overzichtelijke factuur. Ben je vaak in het buitenland? Kies dan voor onze internationale brandstofpas. 

Zeeuw & Zeeuw Renault Financial Lease wordt u aangeboden door DTC Lease o.b.v. 72 maanden met een slottermijn van 30%. Vraag een verkoopadviseur naar de voorwaarden.