Plan uw bandenwissel

bij Zeeuw & Zeeuw Renault Delft

Plan uw afspraak

Aanhef(Vereist)
Hidden
Hidden

april 2024

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Renault Zomerbanden

Zomerbanden hebben stevig en hard rubber zodat ze goed bestand zijn tegen het hete asfalt in de zomer. De warmte van de weg warmt de banden namelijk op en maakt ze zachter. Schakel daarom boven een temperatuur van 7 graden Celsius over naar zomerbanden. Met een normaal profiel van 7 millimeter diep, geven de zomerbanden een extra goede grip en betere acceleratie.

Altijd de juiste band

Goede banden zijn essentieel voor uw veiligheid. Daarnaast dragen ze bij aan het rijcomfort en de efficiëntie van het brandstofverbruik. Het kiezen van de juiste Renault banden voor uw Renault model kan een lastige klus zijn. Zeeuw & Zeeuw helpt u graag verder met het kiezen van de juiste banden voor uw Renault. Veel gekozen banden zijn Renault zomerbanden en Renault winterbanden.

Achtergrond Element

Toe aan nieuwe Zomerbanden?

Onze uitgebreide selectie zomerbanden biedt de perfecte oplossing voor optimale grip en stabiliteit, zelfs onder de meest uitdagende zomerse omstandigheden.

Bij Zeeuw & Zeeuw Renault helpen we je graag de perfecte zomerbanden te vinden die voldoen aan de specifieke eisen van jouw Renault, zodat je met gemoedsrust en optimale veiligheid de zomer tegemoet kunt rijden. Bezoek onze showroom of neem contact op met onze experts om meer te weten te komen over ons assortiment winterbanden en de beste opties voor jouw voertuig. Jouw veiligheid op de weg is onze prioriteit.

Achtergrond Element

Renault Banden
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de banden van uw Renault?

Heeft u een vraag over de banden van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.