Ford Transit Custom Sport

Belangrijke wijzigingen voor bedrijfswagens
Wat elke ondernemer moet weten…

  • BPM-vrijstelling vervaltBPM-vrijstelling vervalt
  • Introductie zero-emissie zonesIntroductie zero-emissie zones

Met 2025 om de hoek staan ondernemers voor belangrijke veranderingen als het gaat om bedrijfswagens. Bij Zeeuw & Zeeuw Ford zijn we vastberaden u hierbij te ondersteunen en goed voor te bereiden. Van nieuwe fiscale regelgeving tot milieuvoorschriften, het landschap van bedrijfsauto’s ondergaat een significante transformatie.

Zeeuw & Zeeuw Achtergrond Afbeelding

Zeeuw & Zeeuw Zakelijke Professionals

Loading …

Neem de volgende stap: contacteer ons vandaag nog

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om de beste bedrijfswagenopties voor uw onderneming te bespreken? Wij staan klaar om u te helpen. Of het nu gaat om advies over onze nieuwste milieuvriendelijke modellen, een TCO-berekening of simpelweg meer informatie over de aankomende regelgeving. Wij zorgen dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Zeeuw & Zeeuw Achtergrond Afbeelding

Ford Transit met ondernemer

BPM-wijzigingen en Zero-Emissie Zones in aantocht

  • Ondernemers gaan BPM betalen voor bestelwagens met brandstofmotor
  • Introductie Zero-Emissie Zones in (voorlopig) 26 Nederlandse steden.

Vanaf 1 januari 2025 zullen ondernemers rekening moeten houden met het einde van de BPM-vrijstelling voor bedrijfswagens op brandstof, wat een directe impact zal hebben op de kosten. Daarnaast worden in diverse steden zero-emissie zones ingevoerd, wat de toegankelijkheid van bedrijfswagens in deze gebieden zal beïnvloeden. Deze wijzigingen vragen om een doordachte aanpak bij het kiezen van uw volgende bedrijfswagen. Wij geven u graag een persoonlijk advies.

Ondernemers gaan vanaf 2025 BPM betalen voor bedrijfswagens

Bedrijfswagens met BPM: een nieuwe realiteit vanaf 2025

Vanaf 1 januari 2025 staat ondernemers een belangrijke verandering te wachten: de Belasting Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM) zal ook voor bestelwagens gelden. Dit betekent het einde van de BPM-vrijstelling en kan leiden tot aanzienlijke extra kosten. Met een tarief van € 66,91 per gram CO2, kan dit voor een gemiddelde bedrijfsauto resulteren in een kostenstijging van ongeveer € 12.000!

Profiteer nu van de BPM-Vrijstelling

Dit is hét moment om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen en zo de huidige bpm-vrijstelling te benutten. Door nu te handelen, voorkomt u niet alleen de aanstaande kostenstijging, maar profiteert u ook van de nieuwste technologische ontwikkelingen en lagere CO2-uitstoot die moderne bedrijfswagens bieden. Wilt u voor 2025 nog een nieuwe bestelwagen op brandstof, schakel dan op tijd want er is nu al veel vraag!

Steden introduceren Emissievrije Zones: Wat betekent dit voor uw bedrijfswagen?

Ford E-Transit Custom

Zero Emissie Stadslogistiek (ZES): een toekomstige standaard in Nederlandse steden

Vanaf 2025 omarmen 29 Nederlandse gemeenten Zero Emissie Stadslogistiek (ZES). Dit betekent dat alleen emissievrije voertuigen, of bedrijfswagens met een schone dieselmotor, toegang krijgen tot hun stadskernen. Het aantal deelnemende gemeenten zal naar verwachting groeien tot 30 à 40. Concreet betekent dit dat bedrijfswagens die voldoen aan de Euro 5-norm vanaf 2027 en die met de Euro 6-norm vanaf 2028 geweerd zullen worden uit deze zones.

Zero Emissie
Ford Transit Custom

Behoud toegang tot de stad: investeer in een milieuvriendelijke bedrijfswagen

Nu is het perfecte moment om te investeren in een milieuvriendelijke bedrijfswagen. Overweeg onze elektrische modellen, zoals de E-Transit Courier, E-Transit Custom of E-Transit. Deze voertuigen garanderen toegang tot alle binnensteden en voldoen aan de strengere milieueisen. Door nu te kiezen voor elektrisch, bereidt u uw bedrijf voor op toekomstige regelgeving en positioneert u zich voordelig in een markt die steeds meer waarde hecht aan duurzaamheid.

Tegelijkertijd bieden onze nieuwste EcoBlue dieselmotoren een praktische oplossing met toegang tot stadscentra tot ten minste 2028. Wilt u weten wat financieel het meest voordelig is voor uw situatie? Laat ons u dan voorzien van een gedetailleerd Total Cost of Ownership (TCO) overzicht. Dit helpt u bij het maken van een geïnformeerde keuze tussen elektrisch en diesel, afgestemd op de unieke behoeften van uw onderneming.

Ford E-Transit Zijkant
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Neem de volgende stap: contacteer ons vandaag nog

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om de beste bedrijfswagenopties voor uw onderneming te bespreken? Wij staan klaar om u te helpen. Vul het het contactformulier in en één van onze gespecialiseerde adviseurs neemt spoedig contact met u op. Of het nu gaat om advies over onze nieuwste milieuvriendelijke modellen, een TCO-berekening, of simpelweg meer informatie over de aankomende regelgeving, wij zorgen dat u alle informatie krijgt die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen. Uw toekomstige bedrijfswagen wacht op u – laten we samen de mogelijkheden verkennen!