Hybride en Elektrische auto’s

De tijd dat je alleen kon kiezen uit auto’s met een benzine- of dieselmotor is voorbij. Ford biedt plug-in hybrides, volledige hybrides en volledig elektrische voertuigen. Maakt dat je keuze ingewikkeld? Dat valt reuze mee als je de feiten kent. Bij Ford begint de toekomst vandaag!

 

Als één van ’s werelds grootste autoconcerns gaat Ford geen uitdaging uit de weg. Zo zijn er nu 16 volledig elektrisch aangedreven personenauto’s in ontwikkeling. En in 2020 neemt Ford weer het voortouw met een elektrische bedrijfswagen, die op één acculading 600 kilometer ver komt.


Welke elektrische auto voor jou?

Mocht je overwegen over te schakelen op een elektrisch aangedreven Ford, dan is het goed om te weten welke systemen er zijn. Klik op onderstaande pictogrammen voor meer informatie over plug-in hybrides, volledige hybrides en 100% elektrische auto’s.

Kies je elektrische auto

Er zijn vier soorten elektrische auto’s ontworpen met elk zijn eigen eigenschappen. Zodra je de verschillen begrijpt tussen een mild hybride, hybride, plug-in hybride en volledig elektrische auto, is het een stuk eenvoudiger om die auto te kiezen die het beste bij jou past.