Hybride en Elektrische auto’s

Door onze auto’s te elektrificeren, denken we niet alleen aan de toekomst, maar bouwen we er ook aan. Afgelopen jaar hebben we 14 nieuwe hybride en elektrische auto’s en bedrijfswagens in Nederland op de markt gebracht.
Medio 2026 zal het gehele personenauto portfolio in Europa volledig elektrisch of plug-in hybride zijn en uiteindelijk volledig elektrisch in 2030.
Het gehele bedrijfswagen aanbod van Ford in Europa zal in 2024 in staat zijn om uitstootvrij te rijden; naar verwachting is twee derde van de verkochte bedrijfswagens in 2030 volledig elektrisch of plug-in hybride

Wat voor elektrische oplossing je ook zoekt, met opties als de Puma EcoBoost Hybrid, de Kuga met twee hybride varianten of de volledig elektrische Mustang Mach-E: er is altijd een auto die bij jou past.


Welke elektrische auto voor jou?

Mocht je overwegen over te schakelen op een elektrisch aangedreven Ford, dan is het goed om te weten welke systemen er zijn. Klik op onderstaande pictogrammen voor meer informatie over plug-in hybrides, volledige hybrides en 100% elektrische auto’s.

Kies je elektrische auto

Er zijn vier soorten elektrische auto’s ontworpen met elk zijn eigen eigenschappen. Zodra je de verschillen begrijpt tussen een mild hybride, hybride, plug-in hybride en volledig elektrische auto, is het een stuk eenvoudiger om die auto te kiezen die het beste bij jou past.