Suzuki APK

Suzuki APK

Algemene Periodieke Keuring

Suzuki APK: € 39,-
of GRATIS met Suzuki Service Card Extra

Suzuki APK: de makkelijkste manier om uw APK-keuring te laten uitvoeren.

Bij Zeeuw & Zeeuw Suzuki kunt u natuurlijk ook terecht voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) van uw voertuig. Onze getrainde Suzuki-monteurs voeren een uitgebreide controle uit op alle belangrijke punten van uw auto. Hierbij wordt gekeken naar essentiële aspecten om ervoor te zorgen dat uw auto veilig en in goede staat blijft.

Suzuki Swift Sport
Achtergrond Element

Daarom APK Bij Suzuki Service

Suzuki APK controle
  • Controle en eventuele reparaties door Suzuki getrainde monteurs.
  • Reparatie nodig? We gebruiken uitsluitend originele Suzuki-onderdelen.
  • Garantie op de reparatie.
  • Duidelijk kostenplaatje vooraf.
  • Vaste onderhoudsprijzen bij onderhoud via Variabel Onderhouds Systeem (VOS).
  • Combineer de APK met een VOS-onderhoudsbeurt en ontvang een jaar Pechhulp in heel Europa.
Achtergrond Element

APK gratis met Suzuki Service Card Extra!


Wanneer u uw Suzuki bij ons in onderhoud heeft, heeft u de mogelijkheid om de Suzuki Service Card Extra aan te schaffen. Voor slechts €39,- (bruto adviesprijs) profiteert u gedurende 12 maanden van aantrekkelijke voordelen die kunnen oplopen tot wel €170,-. Zo ontvangt u onder andere een gratis APK, een aircocheck en een Winter- en Zomercheck. Daarnaast ontvangt u 10% korting op accessoires en als u een keer een lekke band heeft, wordt deze kosteloos gerepareerd.

Suzuki Service Card Extra
Suzuki Swift Zijkant
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de Suzuki APK?

Heeft u een vraag over de APK-keuring van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Hoe vaak moet ik mijn auto APK laten keuren?

In Nederland moeten alle personenauto’s en bedrijfsauto’s (tot 3.500 kg) periodiek worden gekeurd volgens de APK-regelgeving. De frequentie van de APK-keuring is afhankelijk van het type brandstof, de leeftijd van de auto en het soort voertuig.

Benzine- elektrische- en aardgas- (CNG) auto’s moeten na 4 jaar voor het eerst worden gekeurd, daarna 2 keer om de 2 jaar en vervolgens ieder jaar.
Diesel- en LPG-auto’s moeten na 3 jaar voor de eerste keer gekeurd worden en vervolgens ieder jaar.

U kunt de APK-vervaldatum van uw auto opzoeken via onze werkplaatsplanner door uw kenteken in te voeren.

Wat als mijn APK verlopen is?

Als de APK van uw auto is verlopen, dan mag u niet meer met de auto de weg op, tenzij u onderweg bent naar een APK-keuringsstation. Als u toch met een verlopen APK rijdt, riskeert u een boete en kunt u zelfs een bekeuring krijgen van de politie als u wordt aangehouden. Daarnaast kan een verlopen APK gevolgen hebben voor de verzekering van uw auto. Bij een ongeluk kan de verzekeraar besluiten om de schade niet of slechts gedeeltelijk te vergoeden, omdat de auto niet aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Het is dus belangrijk om op tijd een APK-keuring te laten uitvoeren om boetes en problemen te voorkomen.

Wat is een APK Steekproef?

Een APK steekproef is een controle die wordt uitgevoerd door de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) om te controleren of de keurmeester de APK-keuring correct heeft uitgevoerd. Ongeveer 3% van de uitgevoerde keuringen worden gecontroleerd door een steekproef. Tijdens een steekproef wordt er een willekeurig geselecteerde auto uit de keuringslijst gekozen en deze wordt opnieuw gekeurd door een onafhankelijke keurmeester van de RDW. De keurmeester controleert of de bevindingen van de eerste keuring correct zijn en of de auto terecht is goedgekeurd of afgekeurd. De steekproef is bedoeld om de kwaliteit van de APK-keuringen te waarborgen.