Suzuki Pechhulp

Suzuki Pechhulp

Pechhulp

Suzuki Pechhulp

24/7 Suzuki Pechhulp in heel Europa

Pech onderweg? Met een Suzuki Service Card kunt u dag en nacht rekenen op pechhulp. Ook bij een lekke band, verlies van uw autosleutel of als u per ongeluk de verkeerde brandstof tankt. Dit geldt in heel Europa, dus ook in uw woonplaats of als er iemand anders in uw auto rijdt. Wel zo’n lekker gevoel.

Staat u met pech? Bel snel: +31 (0)20 851 22 72

Suzuki Pechhulp icoon
Achtergrond Element

Gratis pechhulp: zo werkt het

1 jaar gratis met Suzuki Service Card

Bij een nieuwe Suzuki of een Suzuki in onderhoud bij een officiële Suzuki-dealer krijgt u de Suzuki Service Card. En bij de Suzuki Service Card krijgt u 1 jaar gratis Pechhulp cadeau. U hoeft geen andere pechhulpverzekering af te sluiten en bespaart dus zomaar € 150,-! De Service Card inclusief Pechhulp wordt gratis met een jaar verlengd als u een VOS-onderhoudsbeurt laat uitvoeren.

Suzuki Pechhulp pech langs de weg
Achtergrond Element

Zo werkt het bij een grotere reparatie

Suzuki Pechhulp

Soms is het niet mogelijk omuw Suzuki ter plekke te repareren. Dan brengen we uw auto naar de dichtstbijzijnde Suzuki-dealer of een gekwalificeerde garage. Duurt een reparatie langer dan 1 dag? Dan krijgt u vervangend vervoer en indien nodig een hotelovernachting of de kosten voor openbaar vervoer vergoed. Daarbovenop vergoeden we ook de eventuele verzendkosten voor onderdelen naar de dealer of garage.

Suzuki Jimny Zijkant
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over Suzuki Pechhulp?

Heeft u een vraag over pechhulp voor uw auto? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wat valt onder Suzuki Pechhulp?

U kunt zeven dagen per week, 365 dagen per jaar, bij een ongeval of pech rekenen op hulp van Pechhulp van Suzuki. Waar u ook bent in Nederland of Europa; uw voertuig wordt ter plekke gerepareerd of gesleept.

Heb ik recht op pechhulp in mijn eigen woonplaats via de Pechhulp?

Ja, met de Pechhulpservice van Suzuki word je met pech in uw eigen woonplaats ook gewoon geholpen.

Welk telefoonnummer moet ik bellen bij pech onderweg?

Voor het melden van pech onderweg neemt u contact op met de Pechhulpservice van Suzuki op telefoonnummer +31 (0)20 851 22 72.