Ford en Occasions vestiging Zeeuw & Zeeuw - Woerden

Contactgegevens

Soort vestiging

- Service - Verkoop personenauto's - Occasions - Verkoop bedrijfswagens - Verkoop elektrisch

Openingstijden

Verkoop

Maandag t/m vrijdag: 8.45 tot 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur

Receptie / Werkplaats

Ma t/m Vrij: 07:45 – 17:30 uur.

Magazijn

Ma t/m Vrij: 07:45 – 17:00 uur.

Maak kennis metOnze medewerkers

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zeeuw & Zeeuw Uw Ford en Occasions dealer in Woerden

KvK-nr: 30076338
BTW-nr: NL007091606B01

Bij Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden bent u aan het juiste adres voor een groot en snel wisselend assortiment van nieuwe en gebruikte auto’s.

Ford Woerden is inmiddels al ruim 40 jaar een begrip in Woerden en met de recent verbouwde showroom willen we ook u graag kennis laten maken met dit mooie merk en deze leuke vestiging.

Naast onze voorraad nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfsauto’s, zijn wij ook uitgegroeid tot een specialist op het gebied van Ford Performance modellen.

Het enthousiaste team van Zeeuw & Zeeuw Woerden, onder leiding van Elbert van Voorden, bestaat stuk voor stuk uit liefhebbers voor het merk Ford.

Onze verkopers Ramon en Rosalie helpen u graag verder met uw zoektocht naar een nieuwe/gebruikte personen- of bedrijfswagen. Zij adviseren en bespreken graag de mogelijkheden en maken graag een passend voorstel voor u. Wanneer u opzoek bent naar een aanspreek punt voor uw wagenpark kunt u terecht bij Dennis daarnaast is hij ook onze specialist voor het op en ombouwen van uw bedrijfsauto.

Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden op het juiste adres. Met Arjen al jaren als het vaste gezicht bij de werkplaatreceptie helpen wij u graag verder.

In de werkplaats werken onze monteurs Mark, Jop, Sander en Mark onder leiding van onze werkplaats chef Gert. Deze mannen hebben de nodige ervaring en specialisme om uw auto weer in topconditie de weg op te sturen.

Mocht u geen tijd hebben of verhinderd zijn om uw auto te brengen voor onderhoud of een reparatie, dan is dit bij ons uiteraard geen probleem.  Onze chauffeurs Gijs en Leen helpen u graag met onze Haal- en Brengservice.

Niet alleen voor het kopen en onderhouden van uw nieuwe/gebruikte personen- of bedrijfswagen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u ook voorzien in en adviseren over de volgende zaken: Privé en zakelijk leasen via Forward Lease, Verzekeringen, het leveren van Energie en Laadpalen via Z-Energy, een financiering via Ford Lease of Findio Wij kunnen u zelfs ontzorgen op het gebied van bedrijfsreclame of striping/wrappen via Z-Signing.

Enthousiast geworden? Komt u binnenkort ook een kop koffie drinken? U bent van harte welkom aan de Wagenmakersweg 1, 3449HV te Woerden.

Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden is “De” Ford Dealer in de regio:

#Waverveen, #Nieuwkoop, #Linschoten, #Driebruggen, #Bodegraven, #Montfoort, #Waarder, #Zegveld, #Kockengen, #Bodegraven-Reeuwijk, #Breukelen, #Papekop, #Harmelen, #Kamerik, #Kanis, #Woerden, #Mijdrecht, #Noorden, #Oudewater, #Woerdense verlaat en #Nieuwerbrug aan den Rijn.

Wagenmakersweg 1
3449 HV
Woerden

0348-496060

Zeeuw & Zeeuw Ford Woerden

Openingstijden verkoop:
Ma t/m Vrij: 08:45 – 18:00 uur.
Zaterdag:       09:00 – 17:00 uur.