Welkom bij Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi

Uw troste Mitsubishi-dealer

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi: de Mitsubishi expert.

Zeeuw & Zeeuw is uw Nissan-dealer in regio Westland, Den Haag, Zoetermeer en Noordwijk. Onze Nissan-specialisten helpen u graag op weg. Of u nu een nieuwe Nissan personenauto, occasion of Nissan bedrijfswagen wilt kopen, leasen of financieren, of op zoek bent naar de expert op het gebied van onderhoud zodat u er zeker van kunt zijn dat uw Nissan wordt onderhouden en gerepareerd door experts met de juiste kennis, onderdelen en gereedschappen; bij Zeeuw & Zeeuw Nissan bent u aan het juiste adres. Bekijk online ons aanbod of kom lang in één van onze vestigingen. De koffie staat klaar.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze modellen

Van benzine tot plug-in hybride, we hebben een model voor u.

Hybride rijden

Wij vertellen u er graag alles over, van laadpaal tot auto.

Werken bij

Zeeuw & Zeeuw, de leukste mobiliteitsprovider.

Onze vestigingen

Uw specialist voor alles op het gebied van Mitsubishi.

Mijn Mitsubishi Card

Voor onze trouwe Mitsubishi-klanten doen we graag iets extra’s. Daarom ontvangt elke Mitsubishi-rijder na een onderhoudsbeurt een persoonlijke MijnMitsubishi Card. Als dank voor het bezoek aan onze werkplaats en het gestelde vertrouwen in onze kwaliteit en service. Dit belonen wij met gratis 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. Na elke onderhoudsbeurt verlengen wij uw card weer voor een jaar, of tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt als die eerder wordt uitgevoerd.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Gratis pechhulp in je woonplaats, heel Nederland en heel Europa
  • Reparatie ter plaatse of zo nodig sleephulp naar de dichtstbijzijnde Mitsubishi-dealer of Erkend Servicecentrum van Mitsubishi Motors.
  • Vakkundige hulp met merkspecialistische kennis en gereedschap
  • Gratis vervangend vervoerdekking (max. 2 werkdagen)
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Maakt andere (betaalde) hulpdiensten overbodig.
Achtergrond Element

Michèle Zeeuw
Directeur Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi

Jan Hofstede
CEO Zeeuw & Zeeuw

Welkom bij Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi

“Bij Zeeuw & Zeeuw heeft iedere merkkolom zijn eigen mensen: van monteur tot directeur. Dit zorgt voor focus en verdieping van vakkennis en voor ambassadeurs van ons merk Nissan. Ons beleid is gericht op het handhaven van onze kernwaarden: Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Samengevat in onze pay-off “Maakt je blij!” Ons team van specialisten staat voor u klaar en kijken er naar uit om u te verwelkomen”

We stellen uw feedback op prijs

Bij Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi zijn we altijd op zoek naar manieren om het nog een stapje beter te doen. We horen graag uw ervaringen, hoe we dingen beter kunnen doen.

Achtergrond Element

Volg ons op Social Media!

Nissan NOW is een platform waarmee u een compleet overzicht ontvangt van alle noodzakelijke werkzaamheden aan uw Nissan. Zoals het onderhoud, wettelijke APK en informatie over evt. service contracten. Niets zal u meer ontgaan, zodra de activiteit nodig is, zal u hier automatisch aan herinnerd worden. Daarnaast kunt u genieten van allerlei voordelen zoals korting-vouchers voor hotelovernachtingen, attractieparken, restaurants en nog veel meer! 

Bekijk onze voorraad

nieuwe Mitsubishi‘s en occasions

De nieuwe Mitsubishi

Zeeuw & Zeeuw Nissan is sinds oktober 2021 een samenwerking gestart met Soufiane Touzani. Onder andere bekend als baltovenaar, influencer, presentator en public speaker. Met 415.000 volgers op Facebook, 1,2 miljoen volgers op Instagram en 1 miljoen abonnees op YouTube is Soufiane geen onbekende in zowel binnen áls buitenland!

In december 2022 daagde wij Soufiane Touzani uit voor een spectaculaire challenge met zijn nieuwe 100% elektrische Nissan Ariya. Bekijk de video en ontdek of Soufiane Touzani er met de winst van door gaat.

Zeeuw & Zeeuw Mitsubishi helpt u graag op weg!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Onze specialisten helpen u graag op weg. Laat ons weten waar wij u mee verder kunnen helpen, dan hoort u snel van ons!

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waarmee kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u helpen?