Het wachten is bijna voorbij!

Vanaf eind oktober mogen wij de Kia EV9 verwelkomen in onze showrooms en zal deze nieuwe baanbrekende elektrische SUV beschikbaar zijn voor het maken van een proefrit! De Kia EV9 als een van de eersten zelf ervaren? Meld u dan alvast via onderstaand formulier aan.

We verwachten een grote vraag naar proefritten, dus aarzel niet om uw interesse alvast kenbaar te maken en uw plaats op de lijst te reserveren. Zodra wij exact weten wanneer dit innovatieve model er daadwerkelijk is nemen wij telefonisch contact met u op om een geschikte datum en tijd voor uw proefrit in te plannen.

Heeft u in de tussentijd vragen of wilt u alvast een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact op met een van onze acht Kia-vestigingen.

Bent u klaar voor de nieuwe Kia EV9?!

Met zijn geavanceerde technologie, indrukwekkende prestaties en stijlvolle design biedt de Kia EV9 een ongeƫvenaarde rijervaring. Of u nu een enthousiaste elektrische-autoliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de voordelen van elektrisch rijden, dit is uw kans om de toekomst van mobiliteit te ervaren.

Enkele hoogtepunten van de Kia EV9:

  • Indrukwekkend rijbereik. Een maximaal rijbereik tot 541 kilometer en ultrasnelle 800V-oplaadtechnologie in slechts 15 minuten tot 239 kilometer actieradius bijgeladen.
  • Krachtige prestaties. Standaard voorzien van een 99,8 kWh-batterij en een 384 ok sterke Dual Motor.
  • Luxe & comfort. Standaard voorzien van 19″ lichtmetalen velgen, 3e-zitrij en een arsenaal aan veiligheidstechnologieĆ«n.

Naam(Vereist)


Zoek een Kia-vestiging bij u in de buurt

Achtergrond Element

Achtergrond Element