Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Kia valt in de smaak bij Nederlandse hulpdiensten

Wat een eer! MAI Medische Diensten heeft de eerste volledig elektrische huisartsenauto van Nederland in gebruik genomen. MAI heeft gekozen voor de e-Niro en na dit eerste model volgen er snel meer. 

Lees verder

Steun de horeca bij Zeeuw & Zeeuw Kia

Tijdens de Alleen Samen–actieweken, koop je een auto en ondersteun je de lokale horeca!

Lees verder

Nieuw: Zeeuw & Zeeuw Kia Naaldwijk!

Zeeuw & Zeeuw Kia Naaldwijk is een feit!

Lees verder

Nieuwe Blind-Spot View Monitor van Kia werkt met live video

De Kia Sorento komt met een groot aantal hightech features die het comfort, de connectiviteit en de veiligheid naar een next level brengen. Een mooi voorbeeld is de geavanceerde Blind-Spot View Monitor (BVM) met real-live camerabeelden van voertuigen die zich in de dode hoek van de Sorento bevinden.

Lees verder

Kia Motors Europe schetst plannen voor elektrische auto’s

Lees verder

Kia breekt records in eerste kwartaal

Kia kijkt terug op een zeer succesvol eerste kwartaal. In de eerste drie maanden van 2020 was Kia overall de nummer twee in de Nederlandse markt. Ook op Europees niveau scoorde Kia sterke cijfers, ondanks de uitdagende omstandigheden sinds de uitbraak van het Coronavirus. 

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw steunt onze zorghelden! 

Om onze Nationale Zorghelden een steuntje in de rug te geven heeft Zeeuw & Zeeuw besloten om maar liefst vier voertuigen (Renault, Kia, Ford en Nissan) in te zetten voor dit goede doel.

Lees verder

2020 World Car Awards voor Kia e-Soul en Telluride

Kia is de grote winnaar van de 2020 World Car Awards. De e-Soul werd verkozen tot ‘World Urban Car’ en de Telluride ging er met de hoofdprijs vandoor, de titel ‘World Car of the Year’.

Lees verder

Red Dot Design award voor Kia XCeed

De XCeed, de nieuwste crossover van Kia, heeft de 2020 Red Dot Design Award gewonnen in de categorie ‘product design’. De XCeed is het vierde model uit de Ceed familie dat is bekroond met de prestigieuze designprijs. 

Lees verder

Kia geeft 4.000 euro subsidie op plug-in hybrids

Kia omarmt het plan van de overheid om particuliere kopers van een nieuwe elektrische auto € 4.000,- subsidie te gaan geven. Tegelijkertijd vindt Kia dat emissievriendelijke plug-in hybrides een vergelijkbare stimulans verdienen. Met een Plug-in bonus van eveneens € 4.000,- maakt Kia haar drie plug-in hybrides nu nog aantrekkelijker. 

Lees verder

Per 1 juni
nieuwe Kia vestiging

in Naaldwijk

Uiteraard hanteren wij de
RIVM maatregelen.

Bekijk details

Nieuwe Kia vestiging