Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Nieuwe Kia Niro maakt elektrisch rijden toegankelijk

De bestverkochte auto van Nederland in 2020 en 2021 is geheel vernieuwd en maakt geëlektrificeerd rijden nog aantrekkelijker. De nieuwste generatie Niro bouwt voort op de succesformule van de huidige en combineert innovatieve technologie, duurzame materialen en een gedurfd design met uitzonderlijk gebruiksgemak en hightech elektrische aandrijflijnen. De nieuwe Kia Niro komt in het derde kwartaal van dit jaar naar Nederland en is te bestellen vanaf € 31.995,-.

Lees verder

Auto van het jaar 2022: de Kia EV6

De Kia EV6 is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022. De baanbrekende, volledig elektrische crossover werd door een 59-koppige jury, bestaande uit autojournalisten uit 22 Europese landen, uitgeroepen tot overall winnaar.

Lees verder

Kia maakt prijzen bekend van nieuwe Niro

Kia geeft vandaag de prijzen en uitrustingsdetails vrij van de nieuwe generatie van de bestverkochte auto van Nederland in 2020 en 2021. De geheel nieuwe Niro bouwt voort op de succesformule van de huidige Niro en combineert innovatieve technologie en een gedurfd design met uitzonderlijk gebruiksgemak en hightech elektrische aandrijflijnen.

Lees verder

Kia domineert J.D. Power 2022 betrouwbaarheidsonderzoek

Kia staat aan de top van de Amerikaanse J.D. Power 2022 Vehicle Dependability Study (VDS) als algemene leider van alle belangrijke automerken (volume en luxe). De Kia Sorento is uitgeroepen tot de beste auto in de categorie Upper Midsize SUV van het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek.

Lees verder

Nieuwe Niro boegbeeld van duurzame toekomst

Kia heeft meer informatie vrij gegeven over de geheel nieuwe Niro, een ultramoderne crossover van de volgende generatie die eens te meer laat zien dat het merk grote stappen zet bij het creëren van een duurzame toekomst. De nieuwe Niro staat op een nieuw platform en is gegroeid om passagiers en bagage nog meer ruimte te bieden. De basis van de Niro wordt gevormd door een drietal ultramoderne en geëlektrificeerde aandrijflijnen, bestaande uit een hybride (HEV), plug-in hybride (PHEV) en een volledig elektrische versie (EV).

Lees verder

What Car? roept Kia EV6 uit tot ‘Car of the Year 2022’

De Kia EV6, de baanbrekende elektrische auto van het grootste EV-merk van 2021, is in het nieuwe jaar extra bereikbaar en divers. Voor particulieren is met name de EV6 Air met SEPP-subsidie interessant, terwijl de nieuwe Plus 58 kWh en veelgevraagde nieuwe opties het aanbod verder verbreden. 

Lees verder

ELEKTRISCHE DEELAUTO’S. IS NEDERLAND ER KLAAR VOOR?

Zeeuw & Zeeuw zocht het uit. Een onderzoek met verrassende resultaten. Zeeuw & Zeeuw, behorende tot de top 10 grootste autodealers in Nederland, heeft in september jongstleden onder 40.000 particuliere klanten een enquête gehouden om antwoord te krijgen op de vraag wat de beleving van de consument met betrekking tot deelconcepten is.  Met ruim 2.500 respondenten is de representativiteit van dit onderzoek hoog te noemen.

Lees verder

Wereldpremière compleet nieuwe Kia Niro

Kia heeft vandaag tijdens de Seoul Mobility Show 2021 de compleet nieuwe Niro onthuld. Met deze nieuwe auto wil Kia duurzame mobiliteit voor iedereen bereikbaar maken. Kia blijft stappen zetten op weg naar een duurzamere toekomst en nodigt iedereen uit om die beweging naar het nieuwe mobiliteitstijdperk te volgen,” aldus Ho Sung Song, President en CEO van Kia. “De nieuwe Niro maakt het nastreven van een duurzame levensstijl eenvoudiger dankzij de ecovriendelijke materialen, geavanceerde technologie en elektrische aandrijflijnen, terwijl hij tegelijkertijd invulling geeft aan de praktische behoeften van consumenten.

Lees verder

Kia Niro is Zakenauto van het Jaar 2022

De Kia Niro is gekroond tot Zakenauto van het Jaar 2022. De vakjury was unaniem over de bestverkochte auto van Nederland: “Niemand kan om de Niro heen.” De Niro is een belangrijkere pijler onder het succes van Kia en mede dankzij de volledig elektrische e-Niro is Kia inmiddels het grootste merk van Nederland.

Lees verder
Kia Sportage 2021

De presentatie van de nieuwe Kia Sportage

Kia is de maand september begonnen met de presentatie van de nieuwe Sportage. Voor het eerst in 28 jaar brengt Kia een volledig Europese versie op de markt, hiermee is dit model volledig afgestemd op de wensen van Europeanen. Zo beschikt deze nieuwe generatie over aanzienlijk meer hoofd-, been- en bagageruimte dan zijn voorganger. De beenruimte voor passagiers op de achterbank is de grootste in zijn segment. Vanaf eind dit jaar is de nieuwe Sportage leverbaar in Nederland, prijzen en specificaties voor dit nieuwe innovatieve model volgen binnenkort. 

Lees verder