Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Kia maakt prijzen bekend van vernieuwde XCeed

Kia heeft de XCeed vernieuwd. De zeer succesvolle crossover, waarvan inmiddels 120.000 exemplaren zijn verkocht, krijgt onder meer een vernieuwd design, een groot aantal interieur-upgrades en nieuwe technologie. Het gamma wordt uitgebreid met de dynamische GT-Line die onder meer leverbaar is met een 204 pk sterke benzinemotor. De nieuwe XCeed is een van de geavanceerde modellen uit de line-up van Kia en het scala aan geavanceerde veiligheids-, connectiviteits- en infotainmentsystemen is verder verfijnd en uitgebreid. Het in Europa bestverkochte lid van de Ceed-familie is leverbaar met verschillende geëlektrificeerde aandrijflijnen, waaronder een plug-in hybride met een volledig elektrisch bereik van 48 km* (59 km* in de stad).  

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw per 1 juli Suzuki-dealer voor Utrecht en Woerden

Per 1 juli 2022 start Zeeuw & Zeeuw als dealer voor Suzuki auto’s in Utrecht en Woerden. Het dealerschap (sales en after-sales) in Utrecht komt naast de huidige Ford-vestiging, in Woerden worden de after-sales activiteiten eveneens toegevoegd aan de bestaande vestiging.  

Lees verder

Zeeuw & Zeeuw Kia viert haar 12,5 jarig bestaan

Zeeuw & Zeeuw Kia bestaat deze maand 12,5 jaar. Als inspirerende dealergroep is Zeeuw & Zeeuw al jaren een gevestigde naam. Eind 2009 ontvingen zij, toen nog onder de naam Autohaag Zeeuw, het officiële Kia Dealerschap en opende onder leiding van Piet Zeeuw, toenmalig algemeen directeur,  Kia vestigingen in Den Haag en Voorburg. 

Lees verder

Vijf Euro NCAP-sterren voor Kia EV6

De EV6, de baanbrekende crossover van Kia, heeft de hoogste veiligheidsbeoordeling gekregen van Euro NCAP, de toonaangevende en onafhankelijke veiligheidstestorganisatie. De Auto van het Jaar 2022 behaalde de maximale beoordeling van vijf sterren, eens te meer het bewijs van de indrukwekkende veiligheid van deze baanbrekende elektrische Kia.

Lees verder

Nieuwe Kia Niro maakt elektrisch rijden toegankelijk

De bestverkochte auto van Nederland in 2020 en 2021 is geheel vernieuwd en maakt geëlektrificeerd rijden nog aantrekkelijker. De nieuwste generatie Niro bouwt voort op de succesformule van de huidige en combineert innovatieve technologie, duurzame materialen en een gedurfd design met uitzonderlijk gebruiksgemak en hightech elektrische aandrijflijnen. De nieuwe Kia Niro komt in het derde kwartaal van dit jaar naar Nederland en is te bestellen vanaf € 31.995,-.

Lees verder

Auto van het jaar 2022: de Kia EV6

De Kia EV6 is uitgeroepen tot Auto van het Jaar 2022. De baanbrekende, volledig elektrische crossover werd door een 59-koppige jury, bestaande uit autojournalisten uit 22 Europese landen, uitgeroepen tot overall winnaar.

Lees verder

Kia maakt prijzen bekend van nieuwe Niro

Kia geeft vandaag de prijzen en uitrustingsdetails vrij van de nieuwe generatie van de bestverkochte auto van Nederland in 2020 en 2021. De geheel nieuwe Niro bouwt voort op de succesformule van de huidige Niro en combineert innovatieve technologie en een gedurfd design met uitzonderlijk gebruiksgemak en hightech elektrische aandrijflijnen.

Lees verder

Kia domineert J.D. Power 2022 betrouwbaarheidsonderzoek

Kia staat aan de top van de Amerikaanse J.D. Power 2022 Vehicle Dependability Study (VDS) als algemene leider van alle belangrijke automerken (volume en luxe). De Kia Sorento is uitgeroepen tot de beste auto in de categorie Upper Midsize SUV van het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek.

Lees verder

Nieuwe Niro boegbeeld van duurzame toekomst

Kia heeft meer informatie vrij gegeven over de geheel nieuwe Niro, een ultramoderne crossover van de volgende generatie die eens te meer laat zien dat het merk grote stappen zet bij het creëren van een duurzame toekomst. De nieuwe Niro staat op een nieuw platform en is gegroeid om passagiers en bagage nog meer ruimte te bieden. De basis van de Niro wordt gevormd door een drietal ultramoderne en geëlektrificeerde aandrijflijnen, bestaande uit een hybride (HEV), plug-in hybride (PHEV) en een volledig elektrische versie (EV).

Lees verder

What Car? roept Kia EV6 uit tot ‘Car of the Year 2022’

De Kia EV6, de baanbrekende elektrische auto van het grootste EV-merk van 2021, is in het nieuwe jaar extra bereikbaar en divers. Voor particulieren is met name de EV6 Air met SEPP-subsidie interessant, terwijl de nieuwe Plus 58 kWh en veelgevraagde nieuwe opties het aanbod verder verbreden. 

Lees verder