Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Kia Niro is Zakenauto van het Jaar 2022

De Kia Niro is gekroond tot Zakenauto van het Jaar 2022. De vakjury was unaniem over de bestverkochte auto van Nederland: “Niemand kan om de Niro heen.” De Niro is een belangrijkere pijler onder het succes van Kia en mede dankzij de volledig elektrische e-Niro is Kia inmiddels het grootste merk van Nederland.

Lees verder
Kia Sportage 2021

De presentatie van de nieuwe Kia Sportage

Kia is de maand september begonnen met de presentatie van de nieuwe Sportage. Voor het eerst in 28 jaar brengt Kia een volledig Europese versie op de markt, hiermee is dit model volledig afgestemd op de wensen van Europeanen. Zo beschikt deze nieuwe generatie over aanzienlijk meer hoofd-, been- en bagageruimte dan zijn voorganger. De beenruimte voor passagiers op de achterbank is de grootste in zijn segment. Vanaf eind dit jaar is de nieuwe Sportage leverbaar in Nederland, prijzen en specificaties voor dit nieuwe innovatieve model volgen binnenkort. 

Lees verder

Kia onthult de nieuwe Ceed-familie

Kia heeft een aantal leden binnen de Ceed-familie voorzien van een fris en vernieuwd design. Deze modellen bevatten, naast een vernieuwd exterieur, veel meer nieuwe hightech features en geëlektrificeerde aandrijflijnen. Onder andere de vijfdeurs hatchback, de sportswagon en shooting brake hebben een volledig nieuw ontworpen voor- en achterzijde gekregen. De vernieuwde Ceed-familie gaat medio augustus in productie en naar verwachting zullen de eerste modellen medio september in Nederland arriveren.

Lees verder

Overname Van Riel dealeractiviteit door Zeeuw & Zeeuw

Per 1 juli 2021 worden de Hyundai-activiteiten van Van Riel overgenomen door Zeeuw & Zeeuw en zal de vestiging verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda. De vestiging in Breda blijft op de bekende locatie aan de Charles Petitweg 1 gevestigd en ook de bekende gezichten blijven werkzaam; zowel voor verkoop, werkplaats als het magazijn. Van Riel gaat zelf op andere locaties verder met Autohopper en James Autoservice en sales. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd.

Lees verder

Kia EV6 biedt intuïtieve ervaring om tijdens elke rit te inspireren

De nieuwe EV6 van Kia komt met een reeks geavanceerde technologieën die zijn ontwikkeld om de inzittenden te inspireren en een optimale gebruikerservaring te bieden. De intuïtieve connectiviteits- en infotainmentsystemen dompelen EV6-rijders onder in een inspirerende rijervaring en zijn tegelijkertijd ontworpen om afleiding tijdens het rijden te minimaliseren.

Lees verder

Kia grootste automerk in april één e-Niro bestverkochte EV van Nederland

Na het recordjaar 2020 gaan ook de eerste 4 maanden van 2021 de boeken in als een succes voor Kia Nederland. Met een marktaandeel van 11,2% was Kia in april wederom, en met grote voorsprong op de nummer twee, het bestverkochte automerk van ons land. Dit is gerealiseerd in een markt die is gegroeid met 55,6% ten opzichte van vorig jaar en in diezelfde periode heeft Kia een groei laten zien van 63%.

Lees verder

Volledige prijslijst EV6 bekend

Kia Nederland geeft vandaag alle prijzen van de gehele line-up van de nieuwe Kia EV6 vrij. De baanbrekende, elektrische crossover met een hoge range, een ultrasnelle 800V-laadcapaciteit, een opvallend design en indrukwekkende prestaties wordt leverbaar in vier verschillende uitvoeringen, waarvan een aantal is te verkrijgen met een extra grote accu en vierwielaandrijving.

Lees verder

Droevig bericht: Dhr. C.F. Rutgrink overleden.

De heer Cor Rutgrink één van de grondleggers van Zeeuw & Zeeuw is zaterdag 10 april jl. op 72 jarige leeftijd overleden.

Lees verder

Kia EV6 nu te reserveren vanaf € 44.595,-

Snelle beslissers kunnen vanaf nu een reservering plaatsen om als één van de eersten de geheel nieuwe Kia EV6 te bestellen. Een reservering voor de baanbrekende, elektrische crossover met een hoge range, een ultrasnelle 800V-laadcapaciteit, een opvallend design en indrukwekkende prestaties, is nu eenvoudig en snel te plaatsen met een betaling van slechts 100 euro. Degene die reserveert krijgt de betaling in alle gevallen weer terug.

Lees verder

Kia EV6 verlegt grenzen van elektrische mobiliteit met inspirerend design, opwindende prestaties en innovatieve ruimte

De nieuwe EV6 van Kia tilt elektrisch rijden naar een nieuw niveau met zijn grote bereik, de ultrasnelle 800V laadcapaciteit en de onderscheidende styling van een crossover-SUV. De EV6 is de eerste Kia die is gebaseerd op het speciale nieuwe platform dat exclusief is ontwikkeld voor elektrische auto’s.

Lees verder