Kia olie verversen

Kia Olieservice

Plan op tijd uw onderhoud

Uw Kia in topconditie

Kia Olieservice: Kies voor betrouwbaarheid

Bij de Kia oliebeurt wordt uw Kia op enkele kleine punten gecontroleerd. Uiteraard wordt de motorolie ververst en wordt het oliefilter en de carterstopring vervangen. Daarnaast wordt ook de brandstofsysteem reiniger ververst en wordt de rem- en koppelvloeistof geïnspecteerd. Tevens worden de scharnieren van portieren, motorkap en achterklep gesmeerd. De Kia oliebeurt wordt afgesloten met een kleine check van de toestand van de voorruit, ruitenwissers, ruitensproeiers, alle spiegels, remwerking en bandenspanning.

Kia Ceed SW Kia Olieservice

Wat houd de Kia Olieservice in?

Kia onderhoud is van groot belang zodat u altijd veilig en met een goed gevoel de weg op kan gaan. Natuurlijk wilt u nooit stil komen te staan en altijd op uw Kia kunnen vertrouwen. Kia onderhoud hoeft absoluut niet duur te zijn en al helemaal niet wanneer het gaat om regulier Kia onderhoud. Voorkom onnodige verrassingen en hoge reparatiekosten en laat uw Kia onderhouden bij Zeeuw & Zeeuw, úw Kia garage.

Onderhoud Kia Olieservice
Kia Picanto Kia Olieservice
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de Kia olieservice?

Heeft u een vraag over het nderhoud? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wat houd de Kia Olieservice in?

Bij de Kia oliebeurt wordt uw Kia op enkele kleine punten gecontroleerd. Uiteraard wordt de motorolie ververst en wordt het oliefilter en de carterstopring vervangen. Daarnaast wordt ook de brandstofsysteem reiniger ververst en wordt de rem- en koppelvloeistof geïnspecteerd. Tevens worden de scharnieren van portieren, motorkap en achterklep gesmeerd. De kia oliebeurt wordt afgesloten met een kleine check van de toestand van de voorruit, ruitenwissers, ruitensproeiers, alle spiegels, remwerking en bandenspanning.

Is een APK inbegrepen bij Kia Olieservice?

?????

Hoe weet ik of mijn auto een beurt nodig heeft?

De vuistregel is dat auto’s om de 10.000 of 15.000 kilometer onderhoud nodig hebben. Rijd je minder kilometers op jaarbasis, dan is het toch verstandig om de auto jaarlijks naar de dichtbijzijnste Zeeuw & Zeeuw vestiging te brengen voor een check-up. Bijvoorbeeld op het moment dat APK nodig is.

Is preventief onderhoud nodig?

Om er voor te zorgen dat je auto altijd start wanneer jij dat wilt en je bovendien veilig van A naar B brengt, ook onder zware weers- en verkeersomstandigheden, heeft de auto regelmatig onderhoud nodig. Wat voor zo’n uitstekende staat van onderhoud nodig is, dat is door de fabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften en onderhoudsintervallen. De werkplaatsen bij alle Zeeuw & Zeeuw vestigingen weet hierdoor precies welk onderhoud hij uit moet voeren.

Wat kost Kia Olieservice?

Kia Olieservice is er al vanaf €?????,-