Kia wegenhulp

Kia Internationale wegenhulp

Voor hulp bij pech onderweg

Kia Internationale Wegenhulp

Kia Internationale Wegenhulp: Hulp is onderweg

Staat u langs de weg met pech? Met Kia bent u verzekerd van gratis pechhulp. Daarmee bent u snel weer veilig onderweg. Heeft u een caravan of aanhanger? Ook deze kunt u gewoon meeverzekeren.

Staat u met pech? Bel snel:

– Nederland: 0888 – 542 542
– Vanuit het buitenland: +31 – 888 542 542

Kia Internationale wegenhulp
Achtergrond Element

Pech in deze drukke periode?

Met Kia Internationale Wegenhulpgarantie krijgt u, afhankelijk van uw dekking, in Europa hulp bij pech. U kunt vanuit het buitenland 24/7 telefonisch contact opnemen. Wel is het afhankelijk van uw situatie wat voor hulp u krijgt. Kunt u niet meer verder rijden? Dan wordt er gezocht naar een passende oplossing, zoals een vervangende auto of ander vervoer naar huis. Verhuurmaatschappijen hebben momenteel te maken met een groot tekort aan (nieuwe) voertuigen. In de drukke piekperiodes kan het daarom voorkomen dat we op zoek gaan naar een andere oplossing dan vervangend vervoer, bijvoorbeeld in de vorm van een terugvlucht of treinreis. Om deze reden is onze service misschien minder snel dan u gewend bent en kunnen ook de wachttijden oplopen.

Kia Internationale wegenhulp pech langs de weg
Achtergrond Element

Wat zijn de voordelen van Kia Internationale Wegenhulp?

Kia Internationale wegenhulp
  • Hulp ter plaatse of wegslepen naar de dichtstbijzijnde dealer
  • Vervoer naar huis per openbaar vervoer, taxi of vliegtuig
  • Vervangend vervoer
  • Hotelovernachting
  • Geldig in heel Europa
Kia Internationale wegenhulp Kia Soul
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over de Kia Internationale wegenhulp?

Heeft u een vraag over pechhulp van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wat is Kia Internationale wegenhulp?

Met Kia Internationale Wegenhulpgarantie krijg je, afhankelijk van jouw dekking, in Europa hulp bij pech. Je kunt vanuit het buitenland 24/7 telefonisch contact opnemen. Het is afhankelijk van jouw situatie wat voor hulp je krijgt. Kun je niet meer verder rijden? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Wat zijn de voordelen van Kia Internationale Wegenhulp?

✔   Hulp ter plaatse of wegslepen naar de dichtstbijzijnde dealer
✔   Vervoer naar huis per openbaar vervoer, taxi of vliegtuig
✔   Vervangend vervoer
✔   Hotelovernachting
✔   Geldig in heel Europa

Hoe werkt Kia Internationale Wegenhulp?

Je krijgt bij aankoop van een nieuwe Kia 2 jaar gratis Basisdekking Kia Wegenhulp als je elk jaar bij de Kia-dealer of Kia-reparateur jouw Kia Wegenhulp komt verlengen. Bij dit bezoek haal je jouw nieuwe MijnKia Onderhoudskaart op. Wil je na 2 jaar jouw Kia Wegenhulp gratis verlengen? Kom dan naar jouw Kia-dealer voor een onderhoudsbeurt (m.u.v. de Kia Mini beurt) in combinatie met een verlenging van jouw Kia Family Card. Wil je meer informatie? Vraag naar de voorwaarden.

Wat te doen bij pech?

Met Kia Internationale Wegenhulpgarantie krijg je, afhankelijk van jouw dekking, in Europa hulp bij pech. Je kunt vanuit het buitenland 24/7 telefonisch contact opnemen. Het is afhankelijk van jouw situatie wat voor hulp je krijgt. Kun je niet meer verder rijden? Dan zoeken we samen naar een passende oplossing, zoals een vervangende auto of ander vervoer naar huis. Verhuurmaatschappijen hebben momenteel te maken met een groot tekort aan (nieuwe) voertuigen. In de drukke piekperiodes kan het daarom voorkomen dat we op zoek gaan naar een andere oplossing dan vervangend vervoer, bijvoorbeeld in de vorm van een terugvlucht of treinreis. Om deze reden is onze service misschien minder snel dan je gewend bent en kunnen ook de wachttijden oplopen.

Hulp nodig? Je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week, rekenen op wegenhulpservice in Nederland en de rest van Europa. Bel de Kia Internationale Wegenhulpgarantie op:

– Nederland: 0888 – 542 542 (0888- kia kia)
– vanuit het Buitenland: 0031 – 888 542 542

Wat kost Kia Internationale Wegenhulp?

Basis: Inbegrepen
De berijder kan in Nederland (exclusief eigen woonplaats) gebruik maken van de KIW. Deze dekking is gratis voor de Kia-rijder

Plus: € 29,95
De berijder kan in Nederland (inclusief eigen woonplaats) gebruik maken van de KIW. De prijs voor de Kia-rijder voor deze dekking bedraagt € 29,95 inclusief BTW.

Pro: € 39,95
De berijder kan Nederland en de rest van Europa gebruik maken van de KIW. Daarnaast maakt de uitgebreide dekking ook deel uit van deze vorm. De prijs voor de Kia-rijder voor deze dekking bedraagt € 39,95.