Kia Onderhoud

Plan op tijd uw onderhoud

Houd uw Kia in topconditie

Met Kia onderhoud blijft uw Kia in topconditie

Is uw Kia toe aan onderhoud? U kunt bij Zeeuw & Zeeuw terecht voor o.a. een kleine beurt, grote beurt, APK keuring en andere specifieke checks en reparaties. Uw Kia onderhoud kunt u eenvoudig via onze werkplaatsplanner inplannen. Dit kost u nog géén 2 minuten! Via ons reserveringssysteem kunt u thuis een afspraak inplannen op een moment dat ú uitkomt. Wij helpen u graag verder op één van onze vestigingen en zetten de koffie alvast klaar!

Kia Onderhoud
Achtergrond Element

Wat heeft uw Kia nodig?

Kia kleine beurt

Bij een kleine beurt controleert de Kia monteur van Zeeuw & Zeeuw de vitale delen en functies van uw auto. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt onze monteur het oliefilter. U kunt snel weer de weg op, want het uitvoeren van een kleine beurt duurt ongeveer één uur.

Kia grote beurt

Bij de grote beurt gaat de inspectie nog verder. Uw Kia wordt hierbij op bijna alle delen gecontroleerd. Naast inspectie vindt er afhankelijk van de beurt, ook reparatie aan slijtagedelen plaats. Voor sommige delen, zoals bijvoorbeeld de remblokken en remschijven, is de levensduur afhankelijk van het gebruik. Voor andere onderdelen bestaat een vervangingsmoment bij een aantal jaren of verreden kilometers, afhankelijk wat het eerste komt. Het uitvoeren van een grote beurt duurt ongeveer twee tot drie uur. Zijn er onvoorziene reparaties, zoals bijvoorbeeld een defect dat gevonden is tijdens de vele inspecties, dan verhelpt de Kia monteur deze, na uw toestemming, vakkundig. Geef uw Kia een beurt bij Zeeuw & Zeeuw en u krijg een gratis Kia APK ter waarde van € 39,50 (excl. € 5,95 afmeldkosten).

Kia oliebeurt

Bij de Kia oliebeurt wordt uw Kia op enkele kleine punten gecontroleerd. Uiteraard wordt de motorolie ververst en wordt het oliefilter en de carterstopring vervangen. Daarnaast wordt ook de brandstofsysteem reiniger ververst en wordt de rem- en koppelvloeistof geïnspecteerd. Tevens worden de scharnieren van portieren, motorkap en achterklep gesmeerd. De kia oliebeurt wordt afgesloten met een kleine check van de toestand van de voorruit, ruitenwissers, ruitensproeiers, alle spiegels, remwerking en bandenspanning.

Achtergrond Element

Kia onderhoud bij Zeeuw & Zeeuw

Kia onderhoud is van groot belang zodat u altijd veilig en met een goed gevoel de weg op kan gaan. Daarnaast behoudt u met tijdig onderhoud ook recht op de 7 jaar garantie. Natuurlijk wilt u nooit stil komen te staan en altijd op uw Kia kunnen vertrouwen. Kia onderhoud hoeft absoluut niet duur te zijn en al helemaal niet wanneer het gaat om regulier Kia onderhoud. Voorkom onnodige verrassingen en hoge reparatiekosten en laat uw Kia onderhouden bij Zeeuw & Zeeuw, úw Kia garage.

Kia Onderhoud
Kia ProCeed Rood Kia Onderhoud
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Meer weten over onderhoud aan uw Kia?

Heeft u een vraag over het onderhoud van uw auto? Of wilt u een prijsopgave ontvangen? Onze specialisten helpen u graag om u van de juiste informatie te voorzien.

Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen

Wat houdt de onderhoudsbeurt in?

Bij een onderhoudsbeurt word er standaard gekeken naar:
-Verversen van motorolie
-Vervangen van het oliefilter
-Controleren en bijvullen van de niveau’s van de remvloeistof, de koelvloeistof, het ruitensproeierreservoir en de stuurbekrachtiging.
-Ruitenwissers en –sproeiers op werking controleren
-Controleren van bandenspanning inclusief reserveband
-Staat van remsysteem
-Dikte van de remblokken, kunnen alle delen vrij bewegen, zit er niets vastgeroest
-Dikte van de remschijven, roestvorming
-Werking van de handrem
-Werking van de voetrem
-Staat van de remleidingen, beschadiging, roest, lekkage
-Controle van chassis/carrosserie op roest
-Smeren van portierscharnieren
-Controleren/afstellen van speling van koppelingpedaal
-Staat van brandstofleidingen, controle op lekkage
-Lekkage van motor of versnellingsbak
-Speling op wielophanging en algehele staat hiervan, inclusief de rubbers en stofhoezen.
-Staat van de banden, beschadiging, profieldiepte, onregelmatige slijtage, scheurtjes
-Verlichting, werking, afstelling koplampen, beschadigingen van het glas/kapjes
andere accessoires: werking controleren.

Wat kost een APK?

Bij Kia Zeeuw & Zeeuw krijgt u een gratis Kia APK t.w.v. € 39,95 bij een onderhoudsbeurt. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw Kia op een scala van punten gecontroleerd en indien nodig herstelt (afhankelijk van welke beurt u kiest). Omdat u uw Kia laat onderhouden bij Zeeuw & Zeeuw profiteert u van een gratis APK (exclusief € 5,95 afmeldkosten). Wacht niet langer en combineer een onderhoudsbeurt met een gratis algemene periodieke keuring bij één van onze Kia vestigingen!

Hoe weet ik of mijn auto een beurt nodig heeft?


De vuistregel is dat auto’s om de 10.000 of 15.000 kilometer onderhoud nodig hebben. Rijd je minder kilometers op jaarbasis, dan is het toch verstandig om de auto jaarlijks naar de dichtbijzijnste Zeeuw & Zeeuw vestiging te brengen voor een check-up. Bijvoorbeeld op het moment dat APK nodig is.

Is preventief onderhoud nodig?

Om er voor te zorgen dat je auto altijd start wanneer jij dat wilt en je bovendien veilig van A naar B brengt, ook onder zware weers- en verkeersomstandigheden, heeft de auto regelmatig onderhoud nodig. Wat voor zo’n uitstekende staat van onderhoud nodig is, dat is door de fabrikant vastgelegd in onderhoudsvoorschriften en onderhoudsintervallen. De werkplaatsen bij alle Zeeuw & Zeeuw vestigingen weet hierdoor precies welk onderhoud hij uit moet voeren.

Hoe vaak moet het aircosysteem onderhouden worden?

Het is verstandig je airco elk jaar te laten nakijken en om het jaar te laten bijvullen.