Kia Charge

De toekomst start vandaag

Ontdek de energie van de toekomst met Kia Charge

Kia ziet een toekomst waarin schone energie de standaard is. Hiermee wil het stimuleren om thuis zelf energie op te wekken en met elkaar te delen. Want slimmer omgaan met duurzame energie, door het op te slaan tot het moment dat we het nodig hebben is de toekomst. Met Kia Charge bouwen we aan een compleet energiesysteem voor zowel thuis als onderweg. Belangrijk onderdeel in dit energiesysteem is de krachtige batterij van uw EV.

Hoe werkt het?
Wanneer u uw elektrische Kia aan het thuislaadpunt koppelt regelt slimme software dat op het meest gunstige moment energie wordt opgeslagen, geleverd of gebruikt. Via een thuislaadstation wordt het in de toekomst daardoor mogelijk om uw auto op te laden maar ook te ontladen om zo uw huis te voorzien van stroom.

Op deze pagina leggen wij u graag alle voordelen van Kia Charge uit. Heeft u vragen? Wij helpen u graag, neem dus gerust contact met ons op

achtergrond-element

Thuis laden

Kia Charge biedt een compleet all-in-one thuislaadpakket aan. In dit pakket zit alles wat u nodig heeft om thuis uw elektrische auto op te laden, waaronder een slim thuislaadstation, volledige installatie en 24/7 support. Installatie van het thuislaadstation wordt binnen 4 weken bij u thuis bezorgd en geïnstalleerd. Na installatie helpen wij u op weg bij het beheer van het laadpunt waardoor u vervolgens simpel door middel ‘plug and play’ uw thuislaadstation kunt gebruiken.

 • 24/7 Support: Een aanspreekpunt voor alle vragen.
 • Binnen 4 weken bij jou thuis geïnstalleerd
 • Deskundig geplaatst door onze installateurs
 • Klaar voor de toekomst

Ontdek welke laadpaal bij u past

Zaptec Go Smart

 • 22 kW 3 fase/32A
 • Beschikbaar in diverse kleuren
 • Zonder vaste kabel
 • Beschikbaar als wandmodel
 • Basis installatie tot 1 meter
 • Dynamic Load Balancing

Verkrijgbaar vanaf € 1.999 (incl. BTW)

Zaptec Go Smart Business

 • 22 kW 3 fase/32A
 • Optioneel met vergrendelbare kabel
 • Beschikbaar als wand- of paalmodel
 • Basis installatie tot 1 meter
 • Automatische verrekening van zakelijke laadkosten
 • Dynamic Load Balancing

Verkrijgbaar vanaf € 2.649 (incl. BTW)

Slim laden

Kia heeft de Kia Smart Charge app ontwikkeld zodat u in combinatie met uw elektrische Kia slim kunt laden. Maar wat is slim laden?

Met slim laden van Kia Charge laadt u auto automatisch op wanneer de stroom voor u het goedkoopst is. Hierdoor kunt u de laadkosten tot wel 30% verlagen. Naast dit enorme voordeel voor uw eigen huishouden helpt u ook mee om vraag en aanbod in evenwicht te houden.

Hoe werkt het? Binnenkort is de Kia Smart Charge app te downloaden via de Appstore of Google Playstore. Na het aanmaken van een account is het belangrijk om alle gegevens van uw energiecontract, auto en laadpaal in de app te verwerken. Hierna is de app klaar voor gebruik en kunt u starten met slim laden.

elektrisch-kia-laden-ev9
Achtergrond element

Samen versnellen we de energietransitie


Vooruitgang gaat in stapjes. En de eerste stap naar een toekomst met meer duurzaam opgewekte energie kunt u vandaag al zetten met het Kia Charge all-in-one thuislaadstation, zonnepanelen en slim laden voor thuis en onderweg. En een handige app die u alle controle en overzicht geeft. Voor een optimale afstemming met uw leven. En we bouwen steeds verder uit naar een compleet energiesysteem voor thuis en onderweg met energie van Kia Charge, een thuisbatterij en een warmtepomp.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit innovatieve concept. Meld u dan via onderstaande button aan

Publiek laden

Naast een praktisch thuislaadstation biedt Kia Charge ook mogelijkheden voor onderweg met de Kia Charge laadpas. Mt deze pas kunt u terecht bij een van de ruim 550.000 oplaadpunten in Europa. In combinatie met de Kia Charge app profiteert u van een breed scala aan handige services met aantrekkelijke tarieven en efficiënt en snel opladen. Waarom u moet kiezen voor een Kia Charge laadpas. Wij geven u 4 redenen.

Overal laden
Met de Kia Charge laadpas, gratis geleverd bij een elektrisch of plug-in hybride Kia-model, kunt u bij 99% van alle publieke laadpunten in Europa eenvoudig laden. En dankzij het snelgroeiende netwerk aan laadpalen komen daar dagelijks veel nieuwe bij. Bij Kia Charge kunt u bij openbare oplaadstations altijd laden met één type stekker: de vertrouwde Type-2 AC-oplaadkabel van uw Kia. Treft u onderweg een DC-laadstation (gelijkstroom), dan zit de juiste kabel altijd aan het laadstation vast.

Kia Charge app
Met de Kia Charge app heeft u alle oplaadpunten in een overzicht en kunt u makkelijk het dichtstbijzijnde oplaadpunt op uw route vinden. Maar dat is niet alles, in de app kunt u ook zien welke type aansluiting de laadpaal heeft, de verwachte beschikbaarheid en welke tarieven bij de betreffende laadpaal horen. Zo betaald u nooit onnodig veel.

Kia Charge account
Heeft u een laadpaal via de Kia Charge app gevonden dan wilt u natuurlijk het liefst opladen zonder gedoe. Daarom geen losse betalingen of papieren bonnetjes maar elke maand een factuur met daarop alle oplaadsessies, netjes gespecificeerd en heel overzichtelijk.


IONITY snelladen
Met een IONITY snellader en een Kia Charge abonnement kunt u nog sneller uw reis vervolgen. Bij een 350kW IONITY snellader kunt u bijvoorbeeld in optimale omstandigheden een Kia EV6 van 10-80% opladen in slechts 18 minuten.

Achtergrond element

Onze geëlektrificeerde modellen

Toekomstige elektrische Kia modellen

Kia heeft een plan aangekondigd om een uitgebreid EV-assortiment te ontwikkelen. De line-up gaat bestaan uit de al geïntroduceerde modellen als de Kia EV6 en de Kia EV9 en toekomstige modellen in het gewilde B- en C-segment. Kia streeft er onder meer naar om kleinere EV’s zoals de EV3, EV4 en de EV5 te introduceren. Hoewel elk model specifiek aan uiteenlopende klantenbehoeften gaat voldoen, delen ze gemeenschappelijke elementen zoals de baanbrekende elektrische platformtechnologie van het merk, de innovatieve ‘Opposites United’ designfilosofie en de duurzame materialenstrategie. Blijf op de hoogte van deze unieke compacte SUV, de Kia EV3 en meld je aan.

Zeeuw & Zeeuw Kia helpt u graag op weg met een elektrische Kia!

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn? Onze specialisten helpen u graag op weg. Laat ons weten waar wij u mee verder kunnen helpen, dan hoort u snel van ons!

Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)