Premium Picanto Deals

PROFITEER VAN DE VOORDELIGSTE
TARIEVEN VAN NEDERLAND

Bij Zeeuw & Zeeuw Kia profiteert u altijd van de beste deals. Zo ook tijdens de exclusieve Zeeuw & Zeeuw Premium Picanto weken. Kia mag zich al enige tijd het nummer 1 automerk van Nederland noemen en heeft daarmee een premium status verworven. Speciaal voor u hebben we daarom aantrekkelijke deals op een aantal zeer rijk uitgeruste Picanto uitvoeringen. Mooi extraatje, een aantal uitvoeringen vallen onder de noemer ‘Premium Delivery’ hiermee rijdt u al binnen 6 weken in uw splinternieuwe auto. Hoe fijn is dat? Weinig zorgen, veel voordeel!

Bent u klaar om de weg te veroveren met de Picanto? Met onze Premium Picanto Deals rijdt u, onafhankelijk van uw aanschafsvorm, tijdelijk zeer voordelig in een nieuwe Kia Picanto. We verwelkomen u graag op een van onze Kia-vestigingen voor een proefrit of offerte op maat.

Speciaal voor de compacte rijder;

ZEEUW & ZEEUW
PREMIUM PICANTO DEALS

Een nieuwe Kia Picanto rijden was nog nooit zo aantrekkelijk! Momenteel zijn er een aantal Picanto uitvoeringen uitzonderlijk snel leverbaar en kunt u zelfs binnen 6 weken* zorgeloos de weg op in uw nieuwe Kia.

 • KORTINGEN TOT 1.250,- of ZEER SCHERP MAANDTARIEF
 • KEUZE UIT AANKOOP, PRIVATE LEASE of FINANCIERING
 • BINNEN 6 WEKEN RIJDEN (*zolang de voorraad strekt)
 • BESTE DEAL VAN NEDERLAND

VOORRADIGE UITVOERINGEN

Premium Picanto DynamicLine
Premium Picanto DynamicPlusLine

ANDERE AANSCHAFSVORMEN

Premium Kia Picanto

Voordelen van Kia Finance

 • Een nieuwe Kia Picanto voor een aantrekkelijk laag en vast bedrag per maand
 • Alles rechtstreeks geregeld via Zeeuw & Zeeuw
 • Altijd een financieringsvoorstel dat aansluit bij jouw wensen en financiële situatie
 • Mogelijkheid tot boetevrij vervroegd aflossen

Ten opzichte van kopen is het grote voordeel van financiering dat u niet in één keer een groot bedrag betaalt. U spreidt de kosten over een langere periode waardoor u maandelijks een vast bedrag inclusief rente aflost. De Kia Picanto wordt hierbij echt eigendom van uzelf. U betaald het totaalbedrag in een bepaalde looptijd terug.

Voordelen van Kia Private Lease

 • Een nieuwe Kia Picanto voor een vast bedrag per maand
 • Zonder onverwachte kosten maandbedrag is inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud
 • U hoeft dus alleen nog maar te tanken
 • U hoeft zelf geen grote investering te doen, hierbij houdt u geld over voor andere leuke dingen

Aan het einde van de leaseperiode levert u de auto weer in bij de Kia-dealer en kunt u voor een aantrekkelijke prijs weer een gloednieuwe Kia uitzoeken.

Voorraad Kia Picanto’s

Premium Picanto Deals
Hidden

Informatie Gewenste Auto:

Hidden

Klantgegevens

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?(Vereist)

Interesse in een nieuwe Picanto?

Onze specialisten helpen u graag om de perfecte auto voor u te vinden. Wilt u ‘m eerst proberen? Dat kan natuurlijk! Maak nu een afspraak en kom snel proefrijden in één van onze vestigingen.

Heeft u een vraag over de een nieuwe Kia of de financiële mogelijkheden? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag op weg. Laat uw vraag en gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wat zijn de voordelen van Kia Finance

Ten opzichte van kopen is het grote voordeel van financial lease dat u niet één keer een groot bedrag betaalt. U spreidt de kosten over een langere periode, met de auto zelf als onderpand voor de lease. Daardoor behoudt u de financiële ruimte om te groeien, want u hoeft uw financiële reserves niet aan te spreken om de auto aan te schaffen.

– Een nieuwe Kia Picanto voor een aantrekkelijk laag en vast bedrag per maand
– Alles rechtstreeks geregeld via Zeeuw & Zeeuw
– Altijd een financieringsvoorstel dat aansluit bij jouw wensen en financiële situatie
– Mogelijkheid tot boetevrij vervroegd aflossen

Hoe zuinig is een Kia Picanto?

Het gemiddeld verbruik van een Kia Picanto met 1.0 DPi motor is 5,1 l/100km en het verbruik van een Picanto met 1.0 T-GDI motor is 4,41 l/100km. Daarmee is de Kia Picanto een zeer zuinige auto in zijn klasse.

Wat valt er onder de 7 jaar Kia garantie?

1. Uitzonderlijke kwaliteit: Alle Kia-modellen worden gebouwd volgens de hoogste fabricagenormen in de auto-industrie. Dit geeft Kia hoog vertrouwen in de kwaliteit. Daarom krijgt uw nieuwe Kia de langste garantie in heel Europa.
2. Zorgeloos rijden: Kia is de enige autofabrikant in Europa die u 7 jaar garantie geeft. U kunt dus met een gerust gevoel in uw auto stappen
3. Volledige fabrieksgarantie: U krijgt vanaf de eerste dag dat u uw nieuwe Kia rijdt 7 jaar garantie. Dit is een volledige fabrieksgarantie.
4. Geldig in heel Europa: Of u nu in Duitsland, Italië of Nederland bent, de Kia-garantie geldt in heel Europa.
5. Uitgebreide dekking: Onderdelen én arbeidskosten zijn bij alle aanspraken op de Kia-garantie gedekt (mits originele Kia onderdelen gemonteerd worden door een erkend Kia-dealer of –reparateur).
6. Lagere gebruikskosten én hogere restwaarde : U heeft lagere gebruikskosten door de lange garantie en daardoor houdt u een hogere restwaarde over.
7. 100% overdraagbaar: De garantie is volledig overdraagbaar op iedere volgende eigenaar. Veel andere merken stoppen al bij 2 jaar. U kunt hier ook gebruik van maken als u een tweedehands Kia koopt en deze nog onder de garantietermijn valt.

Wat is het verschil tussen private lease en financial lease?

Er zijn diverse mogelijkheden waar u een nieuwe auto kunt aanschaffen, per mogelijkheid verschillen de voorwaarden. Zo betaald u bij Private Lease een vast maandbedrag en blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij. Voordeel van Private Lease is dat u verder geen omkijken heeft naar uw wegenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp, het maandbedrag is namelijk inclusief dit alles.
Bij Financial Lease sluit u kort samengevat een lening af om een auto te kopen. De auto wordt hierbij echt eigendom van uzelf, het verschil ten opzichte van een auto kopen is dat u het aankoopbedrag niet in een keer hoeft neer te leggen. U betaald het totaalbedrag in een bepaald looptijd terug. Let op! Net als bij andere leningen betaald u ook over dit totaalbedrag een rente.

Zeeuw & Zeeuw Kia Financial Lease wordt u aangeboden door Kia Finance o.b.v. 60 maanden met een slottermijn van 0%. Het actietarief is berekend op basis van een Kia Picanto DynamicLine, met een aanbetaling of inruil t.w.v. 7.500,-. Het aanbod betreft een niet-doorlopend kredietaanbod via Kia Finance, merk- en handelsnaam van Santander Consumer Finance S.A. Toetsing en registratie BKR. De Kia-dealer treedt op als verbonden bemiddelaar van Kia Finance. Kia Finance en de Kia-dealer geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financiele product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. De private-lease aanbieding loopt via Kia Autolease en betreft een product gecertificeerd door Stichting Keurmerk Private Lease. Het getoonde private lease tarief is een vanaf tarief op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De actie is alleen geldig op voorraadmodellen en is geldig t/m 31 oktober 2023. Vraag een verkoopadviseur naar de voorwaarden. Getoond model kan afwijken van de beschreven uitvoering. Vraag naar de complete actievoorwaarden en rekenvoorbeelden bij Zeeuw & Zeeuw Kia. Prijswijzigingen, type- en drukfouten voorbehouden. 2023.